Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 8.1 letöltése és telepítése

Windows 8.1 letöltése és telepítése lépésről lépésre (ÚTMUTATÓ)​

Letöltés

Két módszer áll rendelkezésre.

 • Windows 8.1 Telepítő használata

Ebben az esetben a Microsoft erre a célra fejlesztett segédprogramját kell alkalmazni, amelyet itt tudsz letölteni: LINK
Ezt abban az esetben ajánljuk, ha a SzoftverCentertől vásárolt Windows 8.1 termékkulcsot egy másik számítógépre szeretnéd telepíteni.
(Eltérő nyelvű Windows esetében is ezt a módszert ajánljuk.)

 • Windows 8.1 ISO fájl letöltése

A Microsoft oldaláról letölthető a Windows 11 telepítője: LINK
Ez ugyanaz a fájl, mint az első módszer által kapunk.

Fontos: a telepítés során az adathordozón levő tartalom elveszik, ezért érdemes a segédprogram telepítése előtt az adatokat lementeni.

Telepítés

A Windows 8.1-es operációs rendszert csak hivatalos forrásból szerzett termékkulccsal telepíthetik legálisan. Telepítése nem nagyon tér el a Windows 7-től, de érdemes tudni, hogy ha a számítógépeden már aktiválva van egy Windows 7,8,8.1 operációs rendszer, akkor INGYENESEN frissítheted rá a Windows 10-et.

Amennyiben csak egy újratelepített, alapértelmezett rendszert szeretnél és már van Windows 8.1 a számítógépen, úgy van arra lehetőség, hogy akár a fájlok, programok megtartásával visszaállítsd a gyári állapotot.

 1. Ha a telepítő fájl már az USB-n/DVD-n van, akkor csak be kell dugni a gépbe és újraindítani a számítógépet. Betöltés közben tartsd lenyomva az F2/F8/F10/F12 gombokat, amivel kitudjuk választani az USB-n lévő Windows 8.1 telepítőfájlt.
 2. A kiválasztás után a telepítő megkezdi a frissítés előkészületeit. Az első dolog, amit meg kell adnunk, az a nyelv, az idő és a billentyűzet kiosztása. 
 3. Következő lépésben meg kell adni a SzoftverCentertől vásárolt jogtiszta termékkulcsot.
 4. A Microsoft szoftverlicenc-szerződésének feltételei elfogadása után a Microsoft lehetőséget ad arra, hogy a számítógépen lévő fájlokat megtartsa, vagy kitörölje.
 5. Következő lépésként meg kell határozni, hogy mely meghajtóra szeretnéd telepíteni a Windows operációs rendszert.
 6. A nehezén túl már csak ki kell választani az országot, a megfelelő billentyűzetkiosztást vagy beviteli módot, a hálózatot a gyors beüzemeléshez.
 7. Létre kell hozni egy fiókot, hogy ki fogja használni a számítógépet és meg kell adni a hozzá kapcsolódó információkat (pl. tartózkodási hely, esköz nyomon követés, diagnosztika, stb.)
 8. A telepítés sikerült!
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
KOSÁR
 • No products in the cart.

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373