Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Home and Business 2019 [MAC]

Office Home and Business 2019
5/5

Office Home and Business 2019 [MAC]

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: T5D-03341

 • Kompatibilitás:  MAC

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Vásárolja meg az Office Home and Business 2019-et, és telepítheti a bevált Office-alkalmazások – Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook – vadonatúj verzióit PC-re vagy laptopra, és használhatja őket üzleti és személyes használatra egyaránt. A 15 GB-os OneDrive online tárhelyen tárolt Office-fájljaihoz bárhol kényelmesen hozzáférhet. Az Office Home and Business 2019 for MAC megkönnyíti a másokkal való együttműködést. Ossza meg a dokumentumokat, mutassa be azokat kollégáinak, vagy szerkessze közösen a dokumentumokat Használja az Office programokat különböző platformokon. Több felhasználó egyidejűleg, valós időben, optimálisan szerkesztheti a dokumentumokat, így rengeteg időt takaríthat meg.

 •     Tárolja fájljait online, így útközben is hozzáférhet hozzájuk, és másokat is meghívhat, hogy kommentálják vagy szerkesszék a tartalmát.
 •     Használja a Word vagy Excel sablonokat, vagy az új, szélesvásznú PowerPoint sablonok egyikét, hogy ötleteiből erőteljes, professzionális prezentációkat készítsen.
 •     Testre szabhatja az Office felületét új témákkal.
 •     Használja az Outlookban található e-maileket, megosztott naptárakat és feladatlistákat, hogy az összes tervezést összefogja.
 •     Az Outlook automatikusan kapcsolódik a Microsoft webmail fiókjához. Szinkronizálja a feladatokat és naptárakat az Outlookkal, hogy az összes tervezést egy helyre hozza.

Word
Szövegszerkesztő
Osszon meg dokumentumokat és működjön együtt másokkal valós időben. Az intelligens keresés funkcióval a Word elhagyása nélkül kereshetsz információkat a weben.

Excel
Táblázat
Hat új diagramtípus megkönnyíti az összetett adatok megjelenítését. Az Ajánlott diagramok funkció megkönnyíti az adatok kényelmesebb bemutatását. Az előrejelzés funkció lehetővé teszi a jövőbeli fejlemények áttekintését.

PowerPoint
Prezentációs program
Számos újítás megkönnyíti az objektumok összehangolását és a színek kiválasztását. A továbbfejlesztett konfliktuskezelés megkönnyíti a közös szerkesztés során felmerülő problémák megoldását.

OneNote
Digitális jegyzetfüzet
Bővítse jegyzeteit weboldalakkal és hivatkozásokkal, adjon hozzá képeket és videókat, integráljon táblázatokat, kapcsoljon össze fájlokat, és férjen hozzá jegyzeteihez minden olyan eszközről, ahol a OneNote telepítve van. Az érintésvezérlővel ellátott eszközökön az ujjbegyeivel vagy egy tollal rajzolhat, törölhet és írhat.

Outlook
E-mail, kapcsolat- és feladatkezelés:
Az e-mail mellékletek küldése még egyszerűbbé válik a legutóbb használt elemek megjelenítésének köszönhetően – függetlenül attól, hogy a fájlokat helyben vagy a felhőben tárolják. A Clutter funkció értékes időt takarít meg azáltal, hogy az alacsony prioritású üzeneteket saját mappájukba helyezi.

Ideális üzleti és magánhasználatra

Az üzleti prezentációk nem ritkák. A Microsoft Office 2019 Home and Business csomag a PowerPoint segítségével éppen a megfelelő alapot kínálja a számos funkció eléréséhez a használathoz. Az üzleti felhasználás azonban megmarad az olyan ajánlatokkal is, mint a Word és az Excel, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú munkát. Ez lehetővé teszi a világos szövegek és táblázatok létrehozását, ami miatt érdemes a Microsoft Office 2019 Home and Business megvásárlására.

A felsorolt szempontok magánhasználatra is jó választásnak bizonyulnak. A tanulók és hallgatók számára a különböző funkciók összefoglalása jó munkaalapot nyújt prezentációkhoz, esszékhez, házi dolgozatokhoz, számításokhoz és még sok máshoz. Így a Microsoft Office 2019 Home és Business összetevői a mindennapi élet valódi gazdagításává válnak, és számos eszközön való használatot tesznek lehetővé.

Vásároljon új funkciókat a Microsoft Office 2019 Home and Business alkalmazással

A Microsoft Office 2019 Home és Business licenc körüli új verzióval a nyelvi akadályok teljesen elhárultak. Ez lehetővé teszi a szavak, mondatok és összetett összefüggések lefordítását más nyelvekre. További kiigazítások a grafikus objektumok megjelenítésének javítása és a folyékony mozgások integrálása. A keresett elemek későbbi visszakeresése is egyszerűvé válik a Zoom in Microsoft Office 2019 Home and Business Key segítségével, és óriási kényelmet teremt.

A Microsoft Office 2019 Home and Business  azonban ezeken a kiigazításokon kívül számos más újítást és optimalizálást is kínál az előző verzióhoz képest. Az Excel például egyértelmű szövegösszefüggésekkel és más, automatizált munkát lehetővé tevő fejlesztésekkel gazdagodott. A szabadkézi konverzió szintén újonnan integrálódik az összes alkalmazásba, és központi érvvé válik az Office 2019 Home és Business megvásárlása mellett.

Vásárolja meg az Office 2019 Home and Business most

A rengeteg új funkcióval könnyen korszerűbbé és strukturáltabbá teheti saját munkamódszerét. A Microsoft Office 2019 Home and Business köré tehát egy változatos kiegészítés készül, amely idén is több felhasználó aktív együttműködését egyszerűsíti. Ez olyan sokrétű hozzáadott értéket teremt minden alkalmazás számára, amelyet senkinek sem szabad nélkülöznie. Így még a korábban tapasztalatlan felhasználók is kihasználhatják a számos alkalmazás előnyeit, és megvásárolhatják az Office 2019 Home and Business programot. Ebben a tekintetben a kívánt licenc az Office 2019 Home and Business teljes verziójának letöltéséhez nálunk kapható.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Office Home and Business 2019 [MAC]
Office Home and Business 2019 [MAC]
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373