Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Professional Plus 2016

Office Professional Plus 2016
5/5

Office Professional Plus 2016

21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: 79P-05552

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Office Professional Plus 2016 – Megbízható alkalmazások a munkához és a mindennapi élethez

A Microsoft Office Professional Plus 2016 teljes verziója – más néven Office 2016 pro plus – az irodai programcsomag mindazoknak, akik többet várnak. Az Office Suite nemcsak a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokat tartalmazza, hanem a Publisher, az InfoPath és az Access is széles körű funkciókat kínál. Vásárolja meg a Microsoft Office Professional Plus 2016 programot most!
icrosoft Office Professional 2016 Plus: A legerősebb szövegszerkesztő “Microsoft Word”

A Word messze a leggyakrabban használt szövegszerkesztő program a világon. Jó okkal. Az alkalmazás közel 40 éve része a Microsoft repertoárjának, és ugyanennyi ideje folyamatosan fejlesztik és optimalizálják. Az évtizedes munka meghozta gyümölcsét. Egyetlen más szövegszerkesztő sem működik olyan megbízhatóan, egyszerűen és gyorsan, mint a Word. Ossza meg fájljait kollégáival, barátaival és rokonaival, és bízzon abban, hogy mindenhol elolvassák őket. Az Office 2016 Professional Plus részeként a Word optimálisan kompatibilis a rendszer többi alkalmazásával is.

 

Microsoft Office Professional 2016 Plus: Kiváló táblázatkezelő “Microsoft Excel”

Legyen szó üzleti mérlegekről, a magánköltségvetésről vagy statisztikákról. Az Excel nem csak a pénzét segít szemmel tartani, hanem tökéletesen alkalmas az összes többi táblázat és számadat kezelésére is. A praktikus varázslók és a segédfunkciók segítségével a képletek és a feltételes formázás is gyerekjátékká válik az Office 2016 Professional Plusban. Egyetlen Excel-verzió sem volt még ennél kényelmesebb és ugyanakkor funkcionálisabb.

 

Microsoft Office Professional 2016 Plus: PowerPoint

Az Office 2016 Professional Plus csomagban található Powerpoint 2016 verzióval még megbízhatóbb prezentációkat tarthat. A PowerPoint segítségével készített multimédiás prezentációk, beleértve a videót, hangot és animációkat, minden Mac és Windows rendszeren optimálisan megjeleníthetők. A Power Point Viewernek köszönhetően még akkor is, ha az adott számítógépen nincs PowerPoint. Az olyan gyakorlati funkciók, mint a prezentációs jegyzetek a diák elkészítésén túl is támogatják Önt. Így mindig jó benyomást keltesz.

 

Microsoft Office Professional 2016 Plus: Üzleti szintű “Microsoft Outlook” e-mail

Az Office 2016 Professional Pro alkalmazáshoz mellékelt Microsoft Outlook e-mail kliens üzleti szintre emeli az e-mailes kommunikációt. A gyors válasz funkció, a zökkenőmentes kapcsolat az Exchange szerverekkel és mindenekelőtt a nagy teljesítményű keresési funkció megkönnyíti a kollégákkal való együttműködést. Az olyan hasznos szervezési funkciók, mint az intelligens könyvtárak és a levelek konfigurálható, automatikus kulcsszavakkal való ellátása a többit elvégzik. Az Outlook tökéletes integrációja a többi Office-alkalmazásba a dokumentumok megosztását és a fájlok közös szerkesztését is minden eddiginél egyszerűbbé teszi. Az Ön levelei valószínűleg még soha nem voltak ilyen jól rendszerezve.

 

Microsoft Office Professional 2016 Plus: Publisher, Access és még sok minden más

A Microsoft Office 2016 Professional Plus más tekintetben is sokat kínál. A Microsoft Publisherrel például könnyen és gyorsan készíthet nyomtatási sablonokat szórólapokhoz, brosúrákhoz vagy teljes könyvekhez. Professzionális elrendezésű, tökéletesen nyomtatható és természetesen digitális formátumba exportálható. A Microsoft Access adatbázis-alkalmazás lehetővé teszi nagyobb adathalmazok és mindenekelőtt relációs adatbázisok létrehozását is, amelyekhez aztán a többi Microsoft Office 2016 Professional Plus programmal is hozzáférhet.

 

Microsoft Office Professional 2016 Plus: Elképesztően kedvező áron

A nagy teljesítményű Office 2016 Professional Plus teljes verziója meglepően kedvező árú, annak ellenére, hogy óriási a funkcionalitása. Nem számít, hogy egyszerre több licencre vagy csak egyfelhasználós licencre van szüksége. Különösen, ha az Office 2016 Professional Plus online vásárolja meg, sok pénzt takaríthat meg. Az Office 2016 Professional Plus licencek egyébként élethosszig érvényesek, és nem előfizetési licencek, amelyeket rendszeresen meg kell újítani (mint például az Office 365 esetében). Az Office 2016 Professional Plus a Microsoft Windows és a Mac OS operációs rendszerre is elérhető, de vásárláskor vegye figyelembe, hogy a Windowsra érvényes licenc nem érvényes a Mac OS verzióra is, és fordítva.

MS Office Professional Plus 2016 tartalmazza:

 • PowerPoint 2016 (prezentáció)
 • Outlook 2016 (Kapcsolat)
 • OneNote 2016 (Jegyzetek)
 • Kiadó 2016 (layout program)
 • InfoPath 2016 (űrlapok)
 • Access 2016 (adatbázis)
 • Excel 2016 (táblázatkezelő)
 • Word 2016 (szövegszerkesztés)

Rendszerkövetelmények az MS Office Professional Plus 2016 számára:

 • Számítógép és processzor: x86/x64 processzor, legalább 1 GHz-es és SSE2 utasításkészlettel
 • Memória: 1 GB RAM a 32 bites verziókhoz; 2 GB RAM a 64 bites verziókhoz
 • Merevlemez: 3,0 GB rendelkezésre álló merevlemezterület
 • Kijelző: 1 366 × 768 felbontású monitor
 • Operációs rendszer: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2008 R2 és .NET Framework 3.5
 • Grafika: A hardveres gyorsításhoz DirectX 10-es grafikus kártyára van szükség
0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Office Professional Plus 2016
Office Professional Plus 2016
21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373