Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Visio Standard 2016

Visio Standard 2016
5/5

Visio Standard 2016

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: D86-05549

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Visio Standard 2016 – grafikus ábrázolás egyszerűen

professzionális grafikák létrehozásához ma már nem kell hivatásos grafikusnak lenned, sokszor az is elég, ha egy megfelelő segítőtársat, egy jó programot választasz vizuális céljaid eléréséhez! Ilyen szoftver lehet a vektorgafikus ábrák területén a Microsoft Visio.

Visio Standard 2016 egyszerű kezelőfelületének köszönhetően a kezdő felhasználók is könnyedén el tudják kezdeni a használatát, majd azután fokozatosan megtanulva az összetettebb grafikák megalkotása és szerkesztése sem fog gondot okozni. A Visio 2016 Standard segítségével egyszerű módon aknázhatod ki a benned rejlő grafikai képességeidet, mindenféle adattípus vizuális megjelenítésének boszorkánykonyhájában.

Mit tud pontosan a Visio Standard 2016?

A Visio 2016 Standard telepíthető verziójának megvásárlásával egy lokális (azaz nem felhőalapú) diagramkészítő szoftvert kezdhetsz el használni, annak minden előnyével együtt! Figyelj arra, hogyha több gépen szeretnéd használni a Visio-t, akkor annyi darab licencet kell vásárolnod, ahány gépen használnád.

Ha használtad már valamelyik Office programot, akkor a Visio Standard 2016  használata sem fog gondot okozni, mivel az ott megismert felhasználói felülettel találkozhatsz ennél a Microsoft programnál is.

A program a diagramok és az ábrák létrehozását kész sablonokkal is támogatja, amely óriási segítséget jelenthet számodra a hatékony munkavégzésben. Az, hogy nem a nulláról kell elindulni, hatalmas inspirációt jelenthet az általad elképzelt grafikák megalkotásában, ezáltal az így létrejött ábrák össze sem lesznek hasonlíthatók a korábbi kísérletezéseddel. A Visioban elkészített tartalmakat azután széles körben tudod majd használni előadásaidban, riportjaidban, beszámolóidban saját és főnökeid teljes megelégedésére!

Visio Standard 2016 rendszerkövetelmények

Processzor: legalább 1 GHz-es processzor

Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 vagy későbbi rendszer, Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows Server 2012

Memória: 1 GB RAM

Lemezterület: legalább 3 GB szabad hely

Kijelző: minimum 1280 x 800 felbontás

Videókártya: legalább DirectX 10 kompatibilis grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Visio Standard 2016
Visio Standard 2016
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373