Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Home and Student 2019

Office Home and Student 2019
5/5

Office Home and Student 2019

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: 79G-05049

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Az Office Home and Student 2019 olyan diákok és családok számára készült, akiknek klasszikus Office-alkalmazásokra, például a Wordre, az Excelre és a PowerPointra, valamint a OneNote-ra van szükségük Windows 10-re. Az egyszeri vásárlással az Office Home and Student 2019 egyetlen számítógépre telepíthető, és otthoni vagy iskolai használatra készült.

Az Office Student új funkciói

  • Word: feliratok a tanulási eszközökhöz és hangleírásokhoz, szövegről beszédre funkció, továbbfejlesztett felhasználói segédletek
  • Excel: tölcsérdiagramok és 2D térképek, adatexport a PowerBI-ba, PowerPivot és Power Query fejlesztések
  • PowerPoint: Továbbfejlesztett zoom funkciók a PowerPoint Morph segítségével, ikonok, SVG és 3D képek kezelése, bevitel érintőképernyős tollal lehetséges

Word az Office Student programmal 
Szövegszerkesztés
– Osszon meg dokumentumokat és működjön együtt másokkal valós időben. Az Intelligens keresés funkcióval a Word elhagyása nélkül kereshetsz információkat a weben.

Excel az Office Student programmal
Táblázatkezelő
– Hat új diagramtípus megkönnyíti az összetett adatok megjelenítését. Az Ajánlott diagramok funkció megkönnyíti az adatok kényelmesebb bemutatását. Az előrejelzés funkció lehetővé teszi a jövőbeli fejlemények áttekintését.

PowerPoint az Office Student programmal
Prezentációs program
– Számos új funkció megkönnyíti az objektumok összehangolását és a színek kiválasztását. A továbbfejlesztett konfliktuskezelés megkönnyíti a közös szerkesztés során felmerülő problémák megoldását.

 

Mi a különbség a Microsoft 365 és az Office 2019 között?


A Microsoft 365 egy előfizetés, amely olyan prémium alkalmazásokat tartalmaz, mint a WordExcelPowerPointOneNoteOutlookPublisher és Access(a Publisher és az Access csak PC-n érhető el). Az alkalmazások több eszközre telepíthetők, többek között PC-kre,

Mac számítógépekreiPadekreiPhone-okraAndroid táblagépekre és Android telefonokra. A Microsoft 365 olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, mint az 1 TB OneDrive tárhely, havi 60 Skype perc . Az előfizetéssel az alkalmazások legfrissebb
verzióit kapja meg, és automatikusan megkapja a frissítéseket, amint azok megjelennek. Az Office 2019 egyszeri vásárlás, amely olyan klasszikus alkalmazásokat tartalmaz, mint a Word, az Excel és a PowerPoint PC-re vagy Macre.
Az egyszeri vásárlások nem rendelkeznek frissítési lehetőséggel, így ha a következő főverzióra szeretne frissíteni, akkor azt teljes áron kell megvásárolnia.

Honnan tudom, hogy a számítógépem/mobileszközöm képes-e futtatni az Office-t?
Ahhoz, hogy ellenőrizze, hogy az Ön számítógépe, mobil eszköze képes-e futtatni az Office-t, kérjük, ellenőrizze, hogy a rendszerkövetelmények megfelelnek-e.

 

Szükségem van internet-hozzáférésre az Office futtatásához?
Az Office telepítéséhez és aktiválásához internet-hozzáférés szükséges, de az Office-alkalmazások, például a Word, az Excel és a PowerPoint használatához nem, ha azok már teljesen telepítve vannak a számítógépre.

Rendszerkövetelmények:
Számítógép és processzor:1,6 GHz, 2 mag (PC)
Memória:4 GB, 2 GB (32 bites)
Megjelenítés:1280 x 768 (PC)
Operációs rendszer:*A Windows 10 kompatibilis verzióiról, valamint az egyéb funkcionális követelményekről az office.com/systemrequirements oldalon talál információkat. Megjelenik Windows asztali számítógépen és iOS rendszerben.
.NET verzió:3.5, 4,0 vagy 4,5
Grafika:min. 1280×800
0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Office Home and Student 2019
Office Home and Student 2019
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373