Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Windows 10 Enterprise
5/5

Windows 10 Enterprise LTSC 2019

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: KV3-00260

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail)

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Windows 10 Enterprise – A jövő tervezése a hosszú távú támogatással

A Windows 10 2015-ös megjelenésével a Microsoft kiadta az utolsó nagyobb Windows-verziót a belátható jövőben. Ahelyett, hogy néhány évente új verziót adna ki, mint addig, a Microsoft azóta is folyamatos frissítéseket biztosít. Ez azt jelenti, hogy minden felhasználó részesül az új funkciókból és fejlesztésekből. Ami sok magánfelhasználó számára vonzó, az a vállalatok, hatóságok és más, kiterjedt IT-infrastruktúrával rendelkező intézmények rendszergazdái számára kellemetlen lehet. Annak érdekében, hogy a frissítési ciklusok e célcsoport számára kezelhetőbbek legyenek, a Microsoft az úgynevezett Long Term Support Channel (LTSC) csatornán keresztül kínálja a Windows-verziókat, amelyek hosszabb időn keresztül, további funkciófrissítések nélkül kapják meg a szükséges biztonsági frissítéseket és javításokat.

Természetesen, mint mindig, villámszállítással.

Ez a Windows 10 Enterprise Editionre vonatkozik

A Microsoft Windows 10 Enterprise megvásárlásával minden idők egyik legbiztonságosabb Windows-verzióját választja. A Windows 10 már most is erős védelmet nyújt a Windows Defenderrel a rosszindulatú programok és a hackertámadások ellen. Az operációs rendszer Enterprise verziójában ez a biztonság még tovább javul, és még pontosabban beállítható funkciókkal bővül. A Windows Defender Application Guard és az Application Control funkció támogatja Önt ebben. A rugalmas fájlrendszernek (RFS) köszönhetően a sérült adatfájlok maguktól meggyógyulnak.
A Windows 10 Enterprise Edition mindenekelőtt támogatja Önt a frissítési folyamatban. A frissítéselemző funkcióknak köszönhetően ellenőrizheti, hogy a Windows 10 Enterprise LTSC új verziójára történő frissítés előtt a rendszer infrastruktúrájának mely összetevőit és alkalmazásait kell szemmel tartania. Ez tovább javítja a frissítések tervezhetőségét. A Windows 10 Enterprise LTSC verzióinak használata itt különösen hasznos.

 

A hosszú távú támogatási csatorna

A Microsoft Windows 10 Enterprise megvásárlásával hozzáférést kap a Microsoft Windows 10 LTS-csatornájához, amely a Windows LTSC verziójának megjelenését követő hat évig biztosítja a biztonsági frissítéseket és javításokat. Tervezze meg a Windows frissítéseket a vállalat számára hosszú távon. Végül is az informatikának az Ön igényein kell alapulnia, nem pedig fordítva. A Microsoft háromévente kiadja a rendszer új LTSC verzióját. A korábbi verzió ettől kezdve még két-három évig kap biztonsági frissítéseket. Ez biztosítja, hogy elegendő ideje legyen a következő LTSC-frissítés bevezetésére a vállalatnál.

Még mindig nem tudja, hogy megvásárolja-e a Windows 10 Enterprise LTSC-t? Barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálatunk szívesen ad tanácsot minden Microsoft Windows 10 Enterprise LTSC 2019 kérdésben e-mailben, telefonon vagy élő chat-en keresztül.

 

Mi a Windows 10 hosszú távú támogatási csatornája?

A Microsoft néhány évente meghatározza a Windows 10 egy verzióját LTSC verziónak. Ezt követően különösen hosszú ideig biztonsági frissítésekkel látják el anélkül, hogy a rendszer verzió- és funkciófrissítéseit telepíteni kellene. Ez jelentősen csökkenti az adminisztrációs erőfeszítéseket.

 

Kinek érdemes megvásárolnia a Windows 10 Enterprise LTSC-t?

A Windows 10 Enterprise LTSC verziójával a Microsoft elsősorban a nagyobb vállalatok, hatóságok vagy oktatási intézmények informatikai rendszergazdáit célozza meg. Az ilyen intézményekben az egyébként évente kétszer szükséges Windows funkciófrissítés jelentős erőfeszítést jelent. Ezen túlmenően sok esetben szükséges a munkatársak oktatása az új funkciók és az esetlegesen megváltozott kezelőfelületi elemek használatára. A Windows LTSC-verziói akár hat éven át biztonsági frissítéseket is kapnak, így a Windows 10 új verzióját csak körülbelül háromévente kell terjeszteni.

 

Miért érdemes a rendszergazdáknak Windows 10 Enterprise LTSC-t használniuk?

A Windows 10 Enterprise LTSC használata nem csak az informatikai rendszerek karbantartásával kapcsolatos erőfeszítések csökkentését jelenti. Ez egy tervezhető időhorizontot is jelent az infrastruktúra frissítésére. Különösen a nagyobb vállalatok esetében Ön és a vezetőség így már korán meghatározhatják az IT-infrastruktúra megújításának időablakát. Ha a hardver- és egyéb szoftvertermékek frissítését is ettől függően tervezi, sok időt és pénzt takaríthat meg. JÓ ok a Microsoft Windows 10 Enterprise megvásárlására.

 

Microsoft Windows 10 – minden felhasználó számára elérhető megfelelő operációs rendszer

A Windows 10 a Windows 8-ban rövid időre eltűnt népszerű Start menü visszatérése mellett lehetőséget kínál arra is, hogy a Cortana személyi asszisztens segítségével hangutasítással vezérelhessünk számos alkalmazást. Emellett a Windows 10, akárcsak a korábbi verziók, természetesen szintén különböző verziókban érkezik. A Microsoft itt kifejezetten az egyes célcsoportokat célozta meg, így valóban minden megfelelő végberendezéssel rendelkező felhasználónak megéri megvásárolni a Windows 10-et.

A Windows 10 operációs rendszer fajtái

A Windows 10  a legközkedveltebb operációs rendszer a Microsoft-nál, amely otthoni, haladó és üzleti felhasználásra igazodik. A szokásos eszközökön, mint a Pc és a laptop, a Windows 10 a kompatibilis táblagépeken is problémamentesen fut. Ezáltal a Windows minden összetartozó platformra megoldást kínál, amely a haladó felhasználók számára testhezálló.
Különböző verziókban érhető el a Windows 10: Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Windows 10 Education.

Újdonságok

 • Windows Hello: jelszó nélküli belépést kínál a Windows-eszközök zárolásának feloldásához alternatív módszerekkel: arcfelismerés, ujjlenyomat, PIN-kód.
 • Eszköztitkosítás: az eszköztitkosítás a Windows-eszközök széles skáláján elérhető, és titkosítással biztosítja az adatok védelmét. Az eszköztitkosítással csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz.
 • Tűzfal és háózatvédelem: egy átfogó, beépített biztonsági funkció, ami védelmet biztosít a vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen.
 • Internetes védelem: a Windows Defender program segítségével megvédi a számítógépet a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.
 • Szülői felügyelet és védelem: a család Microsoft-fiók csatlakozásakor meg lehet határozni és korlátozni a képernyő előtt eltöltött időt, a felnőtteknek szóló tartalmat, az online vásárlásokat.
 • Biztonságos rendszerindítás: a biztonságos rendszerindítással megakadályozható a rosszindulatú szoftverek betöltését.
 • Windows Defender víruskereső: a Windows Defender víruskereső védi az eszközt a megjelenő bonyolultabb fenyegetések ellen.
 • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
 • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
 • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könyebb kezeléséhez
 • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Ebben a verzióban még több funkció van, mint a Professional vagy a Home verzióban. Szokták nevezni “haladó verziónak”, ajánlott nagy- és középvállalkozások számára. A Windows 10 Enterprise LTSC célja a rendszer stabilitásának biztosítása a Windows funcionalitásában bekövetkező változások csökkentésével, kizárólag a biztonsági frissítéstek és a hibajavítások megőrzésével. Ennek eredményeként nem tartalmaz számos olyan alkalmazást, amelyek rendszeres frissítést igényelnek, mint pl.: Microsoft Edge, Microsoft Store, Cortana, OneDrive, Windows Ink, Microsoft Mail, Naptár, OneNote, Időjárás, Hírek, Sport, Pénz, Fényképek, Kamera, Zene, Óra.

Amivel többet tud a Windows 10 Enterprise:

 • Hosszú távú támogatási csomagok
 • Device Guard: védelmet nyújt a folyamatosan növekvő és egyre szélesebb körű, modern biztonsági fenyegetések ellen (céges információ, eszköz, alkalmazás).
 • Direct Access: lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy VPN-hez hasonló kapcsolaton keresztül hozzáférjenek a vállalat belső hálózatához.
 • AppLocker: blokkolja a hozzáférést bizonyos alkalmazások indításakor.

A Windows 10 Enterprise segíti a vállalatát a munkaterhelés egyszerűbb kezelésében, csökkenti a rendszergazdák stresszét, fejlett funkciókat biztosít informatikai környezetéhez, és nagyszerű eredményeket szolgál már rövid időn belül is.

 

Rendszerkövetelmény

 • Processzorkövetelmények

1 GHz-es vagy gyorsabb, kompatibilis processzor

 • Memóriakövetelmények

32 bites rendszer esetén 1 GB RAM, 64 bites rendszer esetén 2 GB RAM

 • Merevlemez-követelmények

Max. 20 GB szabad merevlemez-terüleT

 • Videokártya-követelmények

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX 9 grafikus processzor WDDM-illesztőprogrammal

 • Csatlakozási követelmények

Internet-hozzáférés (díjköteles lehet)

 • Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes szolgáltatásokhoz Microsoft-fiók szükséges A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

 • További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms oldalon is megtalálhatóak.
Aktiválás szükséges • Egyetlen licenc • 32 és 64 bites

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Enterprise LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373