Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Windows 10 Enterprise LTSC 2021
5/5

Windows 10 Enterprise LTSC 2021

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

 

 • Cikkszám: KV3-00262

 • Architektúra: 32/64 bit

 • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*: 1 hónap

 • Költöztethető: Igen (Retail)

 • Kiszerelés: Elektronikus licenc

 

*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Vásároljon Windows 10 Enterprise LTSC 2021-et – itt a Blitzhandel24 oldalon

Azok, akiknek üzleti célokra egy naprakész és kompakt Windows operációs rendszerre van szükségük, a Windows 10 Enterprise LTSC 2021 pontosan a megfelelő megoldásokat kínálja. Mindenekelőtt az olyan szempontok, mint az üzembiztonság és a folyamatos frissítés, jó benyomást keltenek. Ezáltal sokkal könnyebben használhatja üzleti célokra és támaszkodhat a modern alkalmazásokra. A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 segítségével így mindig hatékony informatikai környezetet élvezhet.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 a következő alkalmazásokat kínálja

Az új verzióban mindenekelőtt a csatlakoztathatóság és a kompatibilitás területeivel foglalkoztunk és azokat alaposan átdolgoztuk. A belső és működési folyamatok optimalizálása érdekében a működés állandó költségeit is alaposan csökkenteni kell. Ez megkönnyíti, hogy nagyobb mennyiségű funkcióra támaszkodhasson, mint bármely más eddigi verzióban.

Bár a Windows már bejelentette, hogy a beépített támogatást a 2021-es verziótól mindössze öt évre rövidíti, ez nem vonatkozik az összes IoT-kiadványra. Aki Windows 10 Enterprise LTSC 2021-et szeretne vásárolni, annak nem kell aggódnia a komoly korlátozások miatt. Így még több értelme lesz az átfogóbb változatot választani, és több funkciót aktívan használni. Miért ne használhatná ki Ön is a nagy teljesítményű rendszerek előnyeit?

Nagyobb jogbiztonság a fontos szoftver- és IT-projektek számára

A sok új tartalom miatt jelentősen megnőttek az olyan szempontok, mint a koordináció és a jogbiztonság. Ennek az az előnye, hogy a Windows 10 Enterprise LTSC 2021 még inkább alkalmas a kereskedelmi üzemeltetésre, és így jó benyomást kelt. A következő funkciók szintén lehetővé teszik az optimális megvalósítást, és az elődhöz képest javulást eredményeznek:

 • A kínált támogatási funkciók bővítése
 • A használatra vonatkozó minimumkövetelmények csökkentése
 • Ember-gép interfész a valós idejű adatcseréhez
 • Optimalizált kompatibilitás a Linux ökoszisztémával
 • A Linus AI modulok végrehajtása a Windows konténerben
 • A használt eszközök frissítésének zökkenőmentes folyamata

A Linux rendszerek továbbfejlesztett támogatásának köszönhetően az alkalmazás lehetőségei sokkal szélesebb körűek. A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 így igazi mindenes lesz, ha optimalizált munkafolyamatokról és modern folyamatokról van szó . A mindössze 16 GB memóriával és 2 GB Ram-mal a követelmények alacsonyabbak, mint valaha. Ez megkönnyíti a használatát bármilyen operatív eszközön, és innovatív rendszerekre támaszkodik.
Ideális a zökkenőmentes és folyamatos használathoz

A még rugalmasabb adminisztrációt biztosító számos megvalósítás megkönnyíti a biztonság területén a frissítések hozzáértő beszerzését. Jelenleg az adminisztráció teljes mértékben az OEM-gyártókon múlik. Az olyan feladatok, mint az érvényesítés és a frissítések végrehajtása így mindig az Eszközfrissítő központon keresztül történik. A fejlett támogatási funkciókkal és frissítésekkel együtt az IoT Enterprise projektet hosszú távon könnyen integrálhatja a mindennapi működésbe.

Ha fontos Önnek a kibővített információbőség, akkor az új Enterprise termékkel jó támogatásra számíthat. Itt nálunk megvásárolhatja a Windows 10 Enterprise LTSC 2021-et, és egyúttal nagyot is spórolhat. Így hosszú éveken át élvezheti az optimális szolgáltatás és a kiváló termékek előnyeit, amelyek sok munkaórát takarítanak meg Önnek a mindennapi üzletmenet során.

Vásárolja meg a Windows 10 Enterprise LTSC 2021-et most saját kezűleg

Ha most Ön is szeretne hosszú távon jó és tartós szolgáltatást igénybe venni, a Windows 10 Enterprise LTSC 2021 pontosan a megfelelő alapot jelenti az Ön számára. Ily módon Önt az informatikai környezetében jól elkísérhetik, és egy kompakt támogatásra támaszkodhat.

A Windows 10 operációs rendszer fajtái

A Windows 10  a legközkedveltebb operációs rendszer a Microsoft-nál, amely otthoni, haladó és üzleti felhasználásra igazodik. A szokásos eszközökön, mint a Pc és a laptop, a Windows 10 a kompatibilis táblagépeken is problémamentesen fut. Ezáltal a Windows minden összetartozó platformra megoldást kínál, amely a haladó felhasználók számára testhezálló.
Különböző verziókban érhető el a Windows 10: Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Windows 10 Education.

Újdonságok

 • Windows Hello: jelszó nélküli belépést kínál a Windows-eszközök zárolásának feloldásához alternatív módszerekkel: arcfelismerés, ujjlenyomat, PIN-kód.
 • Eszköztitkosítás: az eszköztitkosítás a Windows-eszközök széles skáláján elérhető, és titkosítással biztosítja az adatok védelmét. Az eszköztitkosítással csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz.
 • Tűzfal és háózatvédelem: egy átfogó, beépített biztonsági funkció, ami védelmet biztosít a vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen.
 • Internetes védelem: a Windows Defender program segítségével megvédi a számítógépet a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.
 • Szülői felügyelet és védelem: a család Microsoft-fiók csatlakozásakor meg lehet határozni és korlátozni a képernyő előtt eltöltött időt, a felnőtteknek szóló tartalmat, az online vásárlásokat.
 • Biztonságos rendszerindítás: a biztonságos rendszerindítással megakadályozható a rosszindulatú szoftverek betöltését.
 • Windows Defender víruskereső: a Windows Defender víruskereső védi az eszközt a megjelenő bonyolultabb fenyegetések ellen.
 • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
 • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
 • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könyebb kezeléséhez
 • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021

Ebben a verzióban még több funkció van, mint a Professional vagy a Home verzióban. Szokták nevezni “haladó verziónak”, ajánlott nagy- és középvállalkozások számára. A Windows 10 Enterprise LTSC célja a rendszer stabilitásának biztosítása a Windows funcionalitásában bekövetkező változások csökkentésével, kizárólag a biztonsági frissítéstek és a hibajavítások megőrzésével. Ennek eredményeként nem tartalmaz számos olyan alkalmazást, amelyek rendszeres frissítést igényelnek, mint pl.: Microsoft Edge, Microsoft Store, Cortana, OneDrive, Windows Ink, Microsoft Mail, Naptár, OneNote, Időjárás, Hírek, Sport, Pénz, Fényképek, Kamera, Zene, Óra.

Amivel többet tud a Windows 10 Enterprise:

 • Hosszú távú támogatási csomagok
 • Device Guard: védelmet nyújt a folyamatosan növekvő és egyre szélesebb körű, modern biztonsági fenyegetések ellen (céges információ, eszköz, alkalmazás).
 • Direct Access: lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy VPN-hez hasonló kapcsolaton keresztül hozzáférjenek a vállalat belső hálózatához.
 • AppLocker: blokkolja a hozzáférést bizonyos alkalmazások indításakor.

A Windows 10 Enterprise segíti a vállalatát a munkaterhelés egyszerűbb kezelésében, csökkenti a rendszergazdák stresszét, fejlett funkciókat biztosít informatikai környezetéhez, és nagyszerű eredményeket szolgál már rövid időn belül is.

 

 

Rendszerkövetelmény

 • Processzorkövetelmények

1 GHz-es vagy gyorsabb, kompatibilis processzor

 • Memóriakövetelmények

32 bites rendszer esetén 1 GB RAM, 64 bites rendszer esetén 2 GB RAM

 • Merevlemez-követelmények

Max. 20 GB szabad merevlemez-terüleT

 • Videokártya-követelmények

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX 9 grafikus processzor WDDM-illesztőprogrammal

 • Csatlakozási követelmények

Internet-hozzáférés (díjköteles lehet)

 • Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes szolgáltatásokhoz Microsoft-fiók szükséges A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

 • További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms oldalon is megtalálhatóak.
Aktiválás szükséges • Egyetlen licenc • 32 és 64 bites

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Enterprise LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373