Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Home

5/5

Windows 10 Home

14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: KW9-00135

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail)

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A Windows 10 operációs rendszer fajtái

A Windows 10  a legközkedveltebb operációs rendszer a Microsoft-nál, amely otthoni, haladó és üzleti felhasználásra igazodik. A szokásos eszközökön, mint a Pc és a laptop, a Windows 10 a kompatibilis táblagépeken is problémamentesen fut. Ezáltal a Windows minden összetartozó platformra megoldást kínál, amely a haladó felhasználók számára testhezálló.
Különböző verziókban érhető el a Windows 10: Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Windows 10 Education.

Újdonságok

 • Windows Hello: jelszó nélküli belépést kínál a Windows-eszközök zárolásának feloldásához alternatív módszerekkel: arcfelismerés, ujjlenyomat, PIN-kód.
 • Eszköztitkosítás: az eszköztitkosítás a Windows-eszközök széles skáláján elérhető, és titkosítással biztosítja az adatok védelmét. Az eszköztitkosítással csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz.
 • Tűzfal és háózatvédelem: egy átfogó, beépített biztonsági funkció, ami védelmet biztosít a vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen.
 • Internetes védelem: a Windows Defender program segítségével megvédi a számítógépet a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.
 • Szülői felügyelet és védelem: a család Microsoft-fiók csatlakozásakor meg lehet határozni és korlátozni a képernyő előtt eltöltött időt, a felnőtteknek szóló tartalmat, az online vásárlásokat.
 • Biztonságos rendszerindítás: a biztonságos rendszerindítással megakadályozható a rosszindulatú szoftverek betöltését.
 • Windows Defender víruskereső: a Windows Defender víruskereső védi az eszközt a megjelenő bonyolultabb fenyegetések ellen.
 • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
 • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
 • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könyebb kezeléséhez
 • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

A Pro és Home közti különbség

A Windows 10 Pro a Home valamennyi szolgáltatása mellett hasznos és új üzleti funkciókat tartalmaz mint pl. a domain belépés, csoportok irányelveinek irányítása, a BitLocker, vállalati funkció az Internet Explorer EMIE-nél, távvezérlés, hozzárendelt elérés a 8.1-hez és egy Hyper-V kliens. Ezen plusz funkciók tudatában szoktuk javasolni vásárlóinknak, hogy a Windows 10 Professional mellett döntsenek, hiszen webshopunkban A KÉT TERMÉK ÁRA MEGEGYEZIK.

 

Rendszerkövetelmény

 • Processzorkövetelmények

1 GHz-es vagy gyorsabb, kompatibilis processzor

 • Memóriakövetelmények

32 bites rendszer esetén 1 GB RAM, 64 bites rendszer esetén 2 GB RAM

 • Merevlemez-követelmények

Max. 20 GB szabad merevlemez-terüleT

 • Videokártya-követelmények

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX 9 grafikus processzor WDDM-illesztőprogrammal

 • Csatlakozási követelmények

Internet-hozzáférés (díjköteles lehet)

 • Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes szolgáltatásokhoz Microsoft-fiók szükséges A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

 • További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms oldalon is megtalálhatóak.
Aktiválás szükséges • Egyetlen licenc • windows 10 home 32-bites vagy windows 10 home 64-bites

A Windows 10 Home – (nemcsak) otthonra

Vásárolj Te is jogtiszta Windows 10 Home licenszet hivatalos forrásból, legyen szó akár otthoni, akár kisebb irodai felhasználásról, mi teljes garanciát biztosítunk. Elérhető árú Windows 10 Home licenceinket cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt kínáljuk.

A Windows 10 Home a népszerű Microsoft Windows 10 operációs rendszer egyik legszélesebb körben elterjedt változata, amely elsősorban az otthoni felhasználás támasztotta igényeket hivatott kiszolgálni. A Windows 10 Home verzió népszerűsége töretlen, laptopok és asztali számítógépek százmilliói futtatják ezt a rendszert világszerte.

A korábban megjelent Windows verziókhoz képest a Microsoft rengeteg új fejlesztést épített bele ebbe a programverzióba, ahogyan a grafikus felhasználói felület is teljesen megújult.

Miért használjunk eredeti Windows 10 Home verziót?

Ha esetleg már megpróbáltad a Windows 10 Home Hun letöltését torrenttel, akkor könnyen beláthatod, hogy egy ingyenes magyar teljes verzió letöltése és telepítése nem olyan egyszerű feladat, arról nem beszélve, hogy ez így teljesen illegális.

A torrentezéssel könnyen megégethetjük magunkat, hiszen hatalmas veszélynek tesszük ki asztali számítógépünket vagy laptopunkat. Ha a kalóz Windows 10 Home iso letöltés (Windows 10 iso download) sikerül is, az operációs rendszer aktiválása egy Windows 10 activator letöltésével legalább ugyanekkorra biztonsági kockázatot jelent számodra.

Kijelenthető, hogy a jogtiszta Windows 10 Home telepítése fényévekkel biztonságosabb és egyszerűbb folyamat, mintha a Windows 10 aktiválását ingyen képzeled el. Ne vadássz tehát Windows 10 keyre, helyette áldozz inkább egy kicsit a biztonságra!

Hogyan álljunk neki a Windows Home 10 beszerzésének?

Első körben mindenképpen bizonyosodj meg a Windows 10 gépigényéről. Ha ezen a téren minden  rendben, akkor már a SzoftverPremium webáruházában villámgyorsan elboldogulsz: a gyors, kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetés után rendszerünk egy visszaigazoló e-mailben elküldi Neked a Microsoft szerveréről letölthető Windows 10 installer útvonalát, továbbá az ehhez hozzá tartozó hivatalos Windows 10 licenszkulcsot. Így már semmiféle bonyodalmas Windows 10 usb tool használatára sem lesz szükséged!

Telepítéskor beírod a Windows 10 termékkulcsot és kis idő elteltével már használhatod is a friss Windowst. A kifizetett Windows 10 Home természetesen örökre a tiéd, ha újra szeretnéd telepíteni a rendszert, bármikor megteheted.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Home
Windows 10 Home
14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications