Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Professional

Windows 10 professional
5/5

Windows 10 Professional

14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)


 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail)

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Windows 10 Professional a hatékony munkavégzéshez

A Windows 10 Pro ismerős környezetet és új, egyszerűsített funkciókat kínál. Ez megkönnyíti a függőben lévő feladatok motivált és célorientált feldolgozását. A kifinomult Windows 10 Pro rendszer alapvetően ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Windows 10 Home, de további extrákat kínál.
Magánfelhasználók és vállalatok egyaránt vásárolhatnak online Windows 10 Pro-t, hogy alkalmazkodjanak a megfelelő feladatokhoz. Ebben többek között a biztonságos adattitkosítás, a távoli asztallal való kapcsolat és a tartományi kapcsolat segít. A virtuális gépek szintén a Windows 10 Pro teljes verzió részét képezik.

A Windows 10 Pro előnyeinek kiaknázása

Ha online vásárol Windows 10 Pro-t, a jól bevált, könnyen használható Start menü előnyeit élvezheti: Átméretezheti a kívánt méretre, és a lista vagy a csempe nézetet a saját preferenciáinak megfelelően alakíthatja.

Az InstantGo1 felelős a gyors indításért és az alvó üzemmódból való azonnali felébredésért. Egy jó ok arra, hogy online vásároljon Windows 10 Pro-t!
A Cortana digitális asszisztens ideális támogatást nyújt.

A Cortana tanul az Ön beviteléből, és megkönnyíti a különböző feladatok és egyéb tevékenységek elvégzését a Windows 10 Pro teljes verzióval. A beviteleket hanggal, tollal vagy érintéses bevitellel teheti meg 3. Tegye fel kérdéseit, vagy hagyja, hogy Cortana kezelje a találkozóit.

Hatékony és ambiciózus: A Windows 10 Pro számos felhasználási célra kínál funkcionális alkalmazásokat. Fotók, térképek, naptár és levelek, a hasznos funkciókat tartalmazó teljes verzió minden Windows-eszközön előre telepítve van. Ez azt jelenti, hogy egyszerre négy alkalmazás is futhat. A virtuális asztalok segítségével mindig áttekintheti a helyzetet.
A Microsoft Edge lehetővé teszi, hogy közvetlenül a weboldalakon szöveges megjegyzéseket írjon, és megossza azokat barátaival.

Ezek a Microsoft Windows 10 Professional extra funkciói:

Windows 10 Pro teljes verzió hasznos és innovatív extra funkciókat tartalmaz. Pontosan ez a fő oka annak, hogy a Windows 10 Pro olyan népszerű.
A tartományi port lehetővé teszi a tartományalapú hálózathoz vagy Azure Active Directoryhoz való csatlakozást.

Windows 10 Pro fejlett titkosítása növeli a védelmet a speciális biztonsági beállítások segítségével: Itt titkosíthatja az érzékeny adatokat a BitLockerrel.
Alkalmazások az áruházban: A Windows 10 Pro alkalmazással létrehozhatja saját alkalmazásrészlegét, így közvetlenül elérheti a vállalat saját alkalmazásait az áruházban.

A Hyper-V segítségével virtuális gépeket hozhat létre. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több operációs rendszert is használhasson a számítógépén.
A downgrade-jogok licencével a Windows 10 Pro fájlokat szükség esetén Windows 8.1 Pro vagy Windows 7 Professional rendszerben is használhatóvá teheti.
Windows 10 Pro online vásárlásakor a The Current Branch for Business is a csomag részét képezi. Itt Ön dönti el, hogy mikor alkalmazza a rendelkezésre álló frissítéseket.

A Windows 10 operációs rendszer fajtái

A Windows 10  a legközkedveltebb operációs rendszer a Microsoft-nál, amely otthoni, haladó és üzleti felhasználásra igazodik. A szokásos eszközökön, mint a Pc és a laptop, a Windows 10 a kompatibilis táblagépeken is problémamentesen fut. Ezáltal a Windows minden összetartozó platformra megoldást kínál, amely a haladó felhasználók számára testhezálló.
Különböző verziókban érhető el a Windows 10: Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Windows 10 Education.

Újdonságok

 • Windows Hello: jelszó nélküli belépést kínál a Windows-eszközök zárolásának feloldásához alternatív módszerekkel: arcfelismerés, ujjlenyomat, PIN-kód.
 • Eszköztitkosítás: az eszköztitkosítás a Windows-eszközök széles skáláján elérhető, és titkosítással biztosítja az adatok védelmét. Az eszköztitkosítással csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz.
 • Tűzfal és háózatvédelem: egy átfogó, beépített biztonsági funkció, ami védelmet biztosít a vírusok és egyéb kártékony szoftverek ellen.
 • Internetes védelem: a Windows Defender program segítségével megvédi a számítógépet a potenciálisan veszélyes alkalmazásoktól, fájloktól, webhelyektől és letöltésektől.
 • Szülői felügyelet és védelem: a család Microsoft-fiók csatlakozásakor meg lehet határozni és korlátozni a képernyő előtt eltöltött időt, a felnőtteknek szóló tartalmat, az online vásárlásokat.
 • Biztonságos rendszerindítás: a biztonságos rendszerindítással megakadályozható a rosszindulatú szoftverek betöltését.
 • Windows Defender víruskereső: a Windows Defender víruskereső védi az eszközt a megjelenő bonyolultabb fenyegetések ellen.
 • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
 • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
 • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könyebb kezeléséhez
 • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

A Pro és Home közti különbség

A Windows 10 Pro a Home valamennyi szolgáltatása mellett hasznos és új üzleti funkciókat tartalmaz mint pl. a domain belépés, csoportok irányelveinek irányítása, a BitLocker, vállalati funkció az Internet Explorer EMIE-nél, távvezérlés, hozzárendelt elérés a 8.1-hez és egy Hyper-V kliens. Ezen plusz funkciók tudatában szoktuk javasolni vásárlóinknak, hogy a Windows 10 Professional mellett döntsenek, hiszen webshopunkban A KÉT TERMÉK ÁRA MEGEGYEZIK.

 

Rendszerkövetelmény

 • Processzorkövetelmények

1 GHz-es vagy gyorsabb, kompatibilis processzor

 • Memóriakövetelmények

32 bites rendszer esetén 1 GB RAM, 64 bites rendszer esetén 2 GB RAM

 • Merevlemez-követelmények

Max. 20 GB szabad merevlemez-terüleT

 • Videokártya-követelmények

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX 9 grafikus processzor WDDM-illesztőprogrammal

 • Csatlakozási követelmények

Internet-hozzáférés (díjköteles lehet)

 • Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes szolgáltatásokhoz Microsoft-fiók szükséges A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

 • További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms oldalon is megtalálhatóak.
Aktiválás szükséges • Egyetlen licenc • 32 és 64 bites

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Professional
Windows 10 Professional
14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373