Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 8.1 Enterprise

Windows 8.1 Enterprise
5/5

Windows 8.1 Enterprise

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Windows 8.1 Enterprise

 • Gyártói termékkód: FQC-06945
 • Retail szerver (32/64 bit) letöltése a gyártó webhelyéről
 • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven
 • Örök licenc, egyszeri vásárlás, aktiválható 1db PC-n (nincs lejárati idő)
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető, átvihető

Hogyan történik a vásárlás?

 1. Kiválasztod a terméket/termékeket
 2. Megvásárolod
 3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
 4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
 5. Kész !

A menedzsment, a telepítés, a biztonság és a virtualizáció területén az operációs rendszer olyan alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek különösen alkalmassá teszik az üzleti szektor számára. Integráció az online és felhőszolgáltatásokkal Annak érdekében, hogy az online tartalmakhoz és a közösségi hálózatokhoz éjjel-nappal hozzáférhessen, a Microsoft Windows 8.1 Enterprise még intenzívebben kapcsolódik a Microsoft felhőszolgáltatásaihoz. Az adatok Skydrive-on történő tárolásával és közvetlen elérésével könnyedén megoszthatja fájljait barátaival és kollégáival. A nagyobb felhasználóbarátságot célzó újítások A Windows 8-cal a Microsoft olyan operációs rendszert fejlesztett ki, amely az új felhasználói felület integrálásával és a felhasználóbarátság egyértelműségének javításával nyűgöz le. Stabilitás, sokoldalúság és gyorsaság jellemzi. A tollal, egérrel vagy billentyűzettel történő intuitív kezelés megkönnyíti számos előre telepített alkalmazás, például a Skype, a Mail, a Naptár vagy a SkyDrive használatát. A kezdőképernyő egyértelműen csempék formájában van elrendezve. A kedvencek elrendezését maga határozhatja meg.

Leírás

A Windows 8.1 mindkét világból a legjobbat nyújtja, ha munkáról és játékról van szó. Mindannyian tudjuk, hogy vagy csak dolgozunk, vagy csak játszunk állandóan. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a kettő közötti édeskeveset, és a Windows 8.1 lehetővé teszi, hogy pontosan ezt tegyük. A Windows 8.1 egy kis segítségével egyszerre kapcsolódhat, alkothat, felfedezhet, játszhat, dolgozhat és élvezheti a munkát. Ha még mindig Windows XP / Vista / 7 rendszert használ, akkor itt az ideje, hogy frissítsen a Windows 8.1-re, és megtapasztalja annak összes újítását.

Jellemzők

Mivel a Windows 8.1 lényegében a Windows 8 operációs rendszer frissített változata, nem a mindannyiunk által ismert és megszokott Windows funkciókról, például az új vizuális dizájnról és az új feladatsorról lesz szó. Ehelyett inkább azokról az apróságokról beszélünk, amelyek célja, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendőket, valamint az Ön életét.

Néha az apró dolgok nagy különbséget jelentenek, és a Windows 8.1 pontosan ezt teszi. Ezért ma a Windows 8.1 legjobb új funkcióiról fogunk beszélni, amelyeket kipróbálhat és megtapasztalhat.

Egyszerűbb asztali élmény

A Windows 8 megjelenésekor a felhasználók felháborodtak, mert nem tudták, hogyan férjenek hozzá a legalapvetőbb funkciókhoz, amelyekkel korábban minden Windows operációs rendszer rendelkezett. A Windows 8.1 rendszerben az asztali tálcán jobb gombbal kattintva könnyedén navigálhat a Tulajdonságok> Navigáció lapra. Ott olyan eszközöket talál, amelyek lehetővé teszik, hogy közvetlenül az asztalra indítsa. A Start gomb elindítja a képernyőt az összes alkalmazással, letilthatja az aktív sarkokat (“forró sarkok”), és még sok minden mást.

Fokozott termelékenység és multitasking

Ha valami nem egészen működik egy táblagépen, az nem jelenti azt, hogy nem fog működni egy számítógépen. Legalábbis ez a helyzet a 8.1 esetében. A Windows 8 küzdött a többfeladatos működéssel, és a felhasználók nem voltak lenyűgözve vagy elégedettek az operációs rendszer azon képességével, hogy egyszerre több alkalmazást futtasson. A Windows 8.1-gyel már három vagy akár több programot is futtathat és játszhat egyszerre, és eldöntheti, hogy az egyes alkalmazások mennyi helyet foglalnak el a képernyőn.

Új felhasználói felület beállítása

A Windows 8-ban többször kellett kattintani a vezérlőpultra, ha bármilyen változtatást akartunk végrehajtani. Ez eléggé frusztráló volt a felhasználók számára. A Windows 8.1 segítségével könnyedén elérheti a számítógép beállításai menüt, és pillanatok alatt beállíthat mindent, amire szüksége van a testreszabáshoz.

Jobb útmutatás oktatóprogramokkal

A Windows 8 számos újdonságot hozott, mint például a Charm Bars, Live Tiles és Active Corners, de nem magyarázta el megfelelően a felhasználóknak, hogyan működnek ezek a funkciók. A Windows 8.1 esetében az első bejelentkezés után azonnal kap egy teljes ismertetőt minden funkcióról!

Új alkalmazások

Ezzel az operációs rendszerrel megkapja a már megszokott alkalmazásokat, mint például az ébresztő, a hangrögzítő, a beolvasás és a számológép. Ezeket az alkalmazásokat nem kell különösebben bemutatni. Azonban még több új alkalmazáshoz is hozzáférhet, mint például az Eat & Drink alkalmazás, amely tele van receptekkel és részletekkel a különböző ételekről, az Egészséges és fitnesz pedig segít abban, hogy testét és egészségét formába hozza.

Gyorsabb böngészés az Internet Explorer 11 segítségével

Ha gyakran használja az internetet, akkor valószínűleg tudja, hogy mindenki gúnyolódik az Internet Explorerrel, mert lassú és nem reagál. A legtöbb ember azt fogja mondani, hogy ez a böngésző csak a Mozilla vagy a Google Chrome letöltésére alkalmas. Ez lehet, hogy a múltban így volt, de ma már nem. Az Internet Explorer 11-et úgy tervezték, hogy minden zökkenőmentesen és gyorsan működjön még a legigényesebb webhelyeken is. Ez egy új olvasási nézetmóddal is rendelkezik, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a cikkek olvasását.

Könnyű felhőelérés a SkyDrive segítségével

Ha bármilyen eszközön szeretne hozzáférni a fájljaihoz, akkor örömmel fogja hallani, hogy a Windows 8.1 tartalmazza a SkyDrive-ot, amellyel az összes fájlját tárolhatja, és később bármely más eszközről könnyedén hozzáférhet hozzájuk.

Rendszerkövetelmények

Ha már használ egy Windows operációs rendszer egy másik verzióját, akkor valószínűleg tudja, hogy mindig vannak olyan minimális követelmények, amelyeknek a gépének meg kell felelnie ahhoz, hogy az operációs rendszer megfelelően működjön.

Ha a Windows 8.1-et szeretné használni, szüksége lesz a következőkre:

 • Processzor. 1 gigahertz (GHz)* vagy gyorsabb, PAE, NX és SSE2 támogatással
 • RAM. 1 gigabájt (GB) (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez-terület. 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)
 • Grafikus kártya. Microsoft DirectX 9 grafikus eszköz WDDM illesztőprogrammal

A Windows 8.1 megvásárlása előtt győződjön meg róla, hogy megfelel ezeknek a követelményeknek.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 8.1 Enterprise
Windows 8.1 Enterprise
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373