Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 8.1 Standard

Windows 8.1 Standard
5/5

Windows 8.1 Standard

19990 Ft (15740 Ft + ÁFA)

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

 • Gyártói termékkód: FQC-06945
 • Retail szerver (32/64 bit) letöltése a gyártó webhelyéről
 • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven
 • Örök licenc, egyszeri vásárlás, aktiválható 1db PC-n (nincs lejárati idő)
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető, átvihető

Windows 8.1 Standard: ha az alapfunkciókra hajtasz

A Windows 8.1 Standard verzióját sokan használtuk és használjuk ma is, hiszen egy jól működő, stabil operációs rendszernek vonult be a köztudatba. Fontos azonban elmondanunk, hogy elsősorban otthoni felhasználásra ajánlható, egy vállalat informatikai rendszerében már nem biztos, hogy minden téren helyt tud állni.

A Windows 10 kiadásáig a Windows 8.1 futott a legtöbb gépen, de igazából még ma is előfordulhat, hogy éppen Windows 8 licenszre van szükséged egy korosabb PC vagy laptop gazdájaként, vagy ha öregebb programokat is szeretnél használni, amelyek már a legújabb Windowsokon nem mennek, különféle kompatibilitási problémák miatt.

Ilyenkor bizony jól jöhet, hogy a mai napig megveheted a Windows 8.1 Standard alapverzióját!

A Windows 8.1 Standard helye és szerepe

A Windows 8.1 Standard a Windows 7 után jelent meg, majd egyre szélesebb körben kezdték használni. Mint tudjuk, ezt a Windowst is háromféle verzióban adták ki, ezek a Windows 8.1 Standard, a Windows 8.1 Professional és a Windows 8.1 Enterprise. A Windows 8.1 64 bites és 32 bites architektúrák kiszolgálására is alkalmas.

A fenti változatok a felhasználás célcsoportját illetően térnek el egymástól leginkább, a Standard változatot inkább egyszerűbb használatra, ezen belül is otthoni felhasználásra tervezték, a Windows 8.1 Pro már képes a magasabb szintű otthoni és akár munkahelyi rendszerként is funkcionálni, míg az Enterprise verziót már főként sokgépes, nagyvállalati rendszerek kiszolgálására ajánlják, bár igazól bármilyen környezetben használható.

Szerencsére mindhárom verziót igen jó áron megveheted a Szoftverprémium webáruházban: vásárolj eredeti Windows 8 Standard licenszet hivatalos forrásból, 100% garanciával otthoni számítógépedre!

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Windows 8.1 Standard operációs rendszer egy régebbi kiadásnak számít, legelőször 2013-ban lehetett megvásárolni és telepíteni, ugyanakkor egészen 2023. január 10-ig tart a kiterjesztett támogatási időszak, ezért biztonságosan használható.

Miért érdemes eredeti Windowst használni?

Bár a weben egészen sokfelé ígérik a Windows 8.1 ingyenes letöltését magyar nyelven, de ezek általában mind becsapós, trükkös oldalak. Ha ilyen helyekről töltesz le Windows 8.1 telepítőt, akkor szinte biztosan olyan segédprogramokkal kell bajlódnod, mint a Windows 8.1 key activatorok, a Kmspico Windows 8.1, vagy valamilyen Windows 8.1 key generator.

A Windows 8.1 telepítése termékkulcs nélkül igen nehézkes, ahogyan a Windows 8.1 frissítése Windows 10-re sem fog menni egy feltört verzióval. Érdemes elfogadnod, hogy nincs Windows 8.1 termékkulcs ingyen!

Ha eredeti verziót használsz, akkor sokkal gördülékenyebb lesz minden, hiszen olyan alapfunkciók sem fognak gondot okozni, mint a bluetooth bekapcsolása Windows 8 alatt, amivel egy nem hivatalos verzió használata esetén sokan küzdenek, ahogyan végre a zavaró megbélyegzésnek is felfogható (még a Windows 8 csökkentett módjában is megjelenő) illegális verzióra figyelmeztető vízjel is eltűnik a jobb alsó sarokból.

A megoldás: Windows 8.1 licensz beszerzése

Sokkal jobban jársz, ha veszel egy olcsó, ám eredeti Windows 8.1 Standard licencet egy garantáltan hivatalos forrásból.

A Szoftverprémiumon igazán kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz: a bankkártyás fizetés vagy a vételár átutalása után e-mailben hamarosan megkapsz minden információt a Windows 8.1 telepítő letöltéséről, illetve a Windows 8 termékkulcsáról.

A Windows 8.1 Standard telepítésekor természetesen kiválasztható a magyar nyelv, amely után már a Windows 8.1 frissítések letöltése is magyarul fog menni.

Hogyan történik a vásárlás?

 1. Kiválasztod a terméket/termékeket
 2. Megvásárolod
 3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
 4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
 5. Kész !
0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 8.1 Standard
Windows 8.1 Standard
19990 Ft (15740 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373