Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows Server Datacenter 2022

Windows Server Datacenter 2022
5/5

Windows Server Datacenter 2022

199990 Ft (157472 Ft + ÁFA)

  • Gyártói termékkód: P71-09427

  • Felhasználási idő*: 1 hónap

  • Kiszerelés: Elektronikus licenc


*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A Microsoft Windows Server Datacenter 2022 célja, hogy lehetővé tegye az emberek számára a kommunikációt bármikor, bárhol és bármilyen hozzáférési eszközzel, első osztályú szoftverek segítségével. A világ vezető szoftvercége évek óta olyan szoftvereket fejleszt, amelyek megkönnyítik az emberek számára a számítógépek otthoni, munkahelyi és iskolai használatát, és új dimenziókat nyitnak meg előttük. Mindez az internet iránti erős elkötelezettséggel párosul, amely egyre inkább az összes eszköz szolgáltató központjává és összekötő elemévé válik.

Windows Server Datacenter 2022 16/24 mag

A Microsoft a Windows Server 2022-t két különböző fő kiadásban kínálja: Win Server 2022 Standard és Win Server Datacenter 2022 16/24 Core . A Windows Server 2019 utódjaként a Windows Server Datacenter különösen alkalmas olyan modern adatközpontok számára, amelyek a virtualizáció magas szintjét érték el. A felhasználók egyaránt profitálnak a számos újításból és továbbfejlesztett funkcióból.

Egyébként: Csak azok, akik a Windows Server Datacenter mellett döntenek, élvezhetik az olyan funkciókat, mint a Shielded Virtual Machines for Linux vagy a titkosított virtuális hálózatok. Ezek nem szerepelnek a Standard kiadásban.

A rendszer alkalmazási köre

Az új Server Edition kibővíti a Windows Server 2019-et, és további gyakorlati funkciókat kínál. Az olyan meglévő funkciók, mint a konténertechnológia vagy a Kubernetes, érezhetően javultak. Így tartalmazza a Windows Server r2 Service Pack 1 korábbi frissítéseit és fejlesztéseit is.

Míg a Datacenter Edition alapvetően a Standard Edition teljes funkcionalitását tartalmazza, addig a hangsúly a hibrid hálózatok üzemeltetésére helyeződik. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft felhőszolgáltatásokból vagy a Microsoft Azure-ból származó virtuális szerverek párhuzamosan használhatók a helyi szerverekkel. Ugyanakkor ez megkönnyíti a Microsoft Exchange szoftver használatát, amelyre egyre több vállalat támaszkodik.

A 2022-es kiadásban – a verziótól függetlenül – a biztonságra helyezzük a hangsúlyt. Ezért a Microsoft számos új funkciót integrál, és kényelmesebbé és áttekinthetőbbé teszi az Admin Centert. A felhasználóknak több kényelmet biztosít, miközben a teljes IT-infrastruktúra jobban védett, és kevesebb teret ad a kibertámadásoknak.

Új alkalmazási lehetőségek

A Microsoft felhőszolgáltatásaihoz való közelsége miatt a Windows Server 2022 alapvetően helyi adatközpontokban telepíthető, de felhőmegoldásként is üzemeltethető. Ebben az esetben a Windows Server 2022 adatközpont Microsoft Azure kiadása kínálja magát. Ez a megközelítés előremutató megoldás, különösen a közepes méretű vállalatoknál, mivel a helyszíni erőforrások általában korlátozottak.

A Datacenter Edition licencelése

Ahhoz, hogy a Datacenter Editiont a kívánt módon lehessen üzemeltetni, elegendő számú licencre van szükség. A Microsoft a jelenlegi verzióban is a jól ismert CAL-rendszerre támaszkodik. Ehhez a Win Server 2022 felhasználói CAL és a Win Server 2022 eszköz CAL is szükséges. A szükséges licencek száma a vállalat méretétől és a felhasználók vagy eszközök számától függ.

A távoli asztali munkamenethez, azaz a kívülről történő hozzáféréshez is szükségesek licencek. Ezek a következők: a Remote Desktop 2022 Device CAL a külső hozzáférést biztosító eszközökhöz, valamint a Remote Desktop 2022 User CAL a felhasználókhoz.

A Win Server Datacenter 2022 rendszerkövetelményei

Az új Server Edition csak megfelelő hardverrel telepíthető. A következő minimumkövetelményeknek kell megfelelnie:

  • 1.4 GHz-es processzor a 64 bites változatban.
  • 512 MB RAM.
  • 32 GB-os merevlemez.
0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Windows Server Datacenter 2022
Windows Server Datacenter 2022
199990 Ft (157472 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373