Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Project Standard 2021

Project Standard 2021
5/5

Project Standard 2021

39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)

 

 • Cikkszám: 076-05905

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Project Standard 2021 – a projektmenedzsment alapja

Microsoft Project Standard 2021 a legjobb megoldás a fontos folyamatok szervezésére és a tervezésre. Ez megkönnyíti a feladatok nyomon követését és minden lépés részletes ellenőrzését. Az új verzióval még több részletre és funkcióra számíthat, ami azt jelenti, hogy semmi sem áll az áttekinthető alkalmazás útjában. Ez megkönnyíti saját projektjeinek optimalizálását és hosszú távú biztonságát.

A legjobb választás a modern és célorientált munkafolyamatokhoz

Aki rögtön bele akar vágni a Microsoft Project Standard 2021 használatába, annak nem kell sokáig ismerkednie a funkciókkal. A program nagyrészt magától értetődő, és így tökéletes alapot nyújt a sikeres induláshoz. Az olyan feladatok, mint a szimulációk létrehozása vagy a munkaidők továbbítása fontos megközelítéssé válik, amely továbbviszi Önt.

A Microsoft Project 2021 Standard különösen a termelékenység és a hatékonyság szempontjából ismét alapos továbbfejlesztésen ment keresztül. Nemcsak a Windows új operációs rendszerével kapcsolatban, hanem a meglévő rendszerek esetében is minden funkciót megtartottak. Így mindig megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb megoldásokat, és hosszú távon biztosíthatja magát. Az Ön szempontjából így sokkal könnyebb lesz előre tájékozódni az aktuális projektek körül.

Számos új funkció a nagyobb munkakomfortért

A számos sablon és egyéb részlet segítségével mindig szemmel tarthatja projektjei általános állapotát. A szoftver intuitív működése még egyszerűbbé teszi a sikeres szimulációk elvégzését és a tervezés célzott optimalizálását. Ha Önt magát is érdekli egy olyan eszköz, amellyel mindez kombinálható, akkor érdemes megvásárolnia a Microsoft Project Standard 2021 kulcsát. A következő funkciók közvetlenül a standard verzióban szerepelnek:

 • Intuitív és áttekinthető műszerfalak fejlesztése
 • A folyamatban lévő projektek általános állapotának feltérképezése
 • Könnyen nyomon követheti a projekt általános állapotát
 • A jövőbeli munkaterhelés felülvizsgálata és előrejelzése
 • A projektek fenntartható értékelése az Ön céljaihoz képest
 • A releváns dokumentumok optimális kezelése

A belső munkafolyamatok integrálása szintén remek módja annak, hogy a Microsoft Project 2021 Standard még inkább a mindennapi rutin szerves részévé váljon. Ez megkönnyíti a hatékony műszerfalak létrehozását az összes lényeges információval, és a projekt minden aspektusának szemmel tartását. Ugyanez vonatkozik az Outlookkal és más egyedi alkalmazásokkal való összekapcsolásra is. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben sokkal áttekinthetőbbé váljon a projektellenőrzés, és növeli a mindennapi kényelmet.

Ideális a dinamikus csapatok jobb együttműködéséhez

Microsoft Project Standard 2021 tervezése szempontjából fontos újítás a Microsoft Teams integrációja. Így a hangsúly már a kezdetektől fogva a hatékony csoportos együttműködésen van, ami különösen a tartalommal kapcsolatos projektek esetében rendkívül fontos. Nagyon kevés esetben csak egy személy felelős a koordinációért, ami azt jelenti, hogy a megállapodások egyszerűsödtek.

Nemcsak közvetlenül a Microsoft Project Standard 2021, hanem az Office körüli egyéb programok esetében is egyre nagyobb jelentőséget kapott a Microsoft Teams. Így a videokonferenciák bármikor megtervezhetők és elvégezhetők a projektjeivel kapcsolatban, különösebb erőfeszítés nélkül. A felhőn keresztüli együttműködés is sokkal egyszerűbbé vált az új verzióval. Ennek az az előnye, hogy ugyanazon terveken és részleteken egyszerre dolgozhat különböző helyszíneken is.

Az alapvető funkciók tekintetében azonban a Microsoft Project Standard 2021 kevéssé változott. Az új változások inkább a technológiára és a gyakorlati alkalmazásra összpontosítanak. Például a program mostantól állítólag sokkal megbízhatóbban működik, különösen a Windows 11-gyel kapcsolatban. A Microsoft-fiókjával bejelentkezve a diagramok és ütemtervek automatikusan elmenthetők a felhőbe. Így nem lesz gond, ha elfelejti manuálisan elmenteni őket.

A praktikus funkciók és a modern dizájn kombinációja azt jelenti, hogy hosszú távon biztonságban van. Ez megkönnyíti, hogy a munkahelyen bízzanak a megfelelő eljárásban, és hogy a csapaton belül mindig koordináljanak. Az olyan funkciók, mint az egyértelmű chat vagy a modern videokonferenciák integrálása hozzájárulnak a digitális átalakulás optimális megvalósításához a munkahelyen.

Vásárolja meg a Microsoft Project 2021 Standardot itt nálunk!

Ha a programok stabilitása és megbízhatósága is fontos az Ön számára, akkor a Microsoft Project 2021 Standardot érdemes megvásárolnia. Ily módon modern megjelenést élvezhet, a munkahelyen a szükséges hatékonyságra összpontosíthat, és egyszerűsítheti a csapaton belüli kommunikációt. Ugyanakkor munka közben Ön helyileg és időben is független, ami ráadásul megkönnyíti a dolgát. Így a Microsoft Project 2021 Standard segítségével minden fázisban könnyen szemmel tarthatja az aktuális állapotot.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Project Standard 2021
Project Standard 2021
39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373