Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Office 2021 Professional Plus

Microsoft Office 2021 Professional Plus
5/5

Microsoft Office 2021 Professional Plus

21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: 269-17186

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Csomag ajánlat

1x Microsoft Office Professional Plus 2021, 5x Microsoft Office Professional Plus 2021, 10x Microsoft Office Professional Plus 2021, 15x Microsoft Office Professional Plus 2021, 20x Microsoft Office Professional Plus 2021

Microsoft Office 2021 Professional Plus – az Office mindenese

Aki a teljes Office 2021 csomagot szeretné használni, az a Microsoft Office 2021 Professional Plus-szal biztonságban van. Ez a verzió hozzáférést biztosít az összes olyan alapvető eszközhöz és funkcióhoz, amelyek fontosak a professzionális munkához. Különösen a legutóbbi verzióhoz képest a Microsoft Office 2021 Professional Plus ismét jelentős technikai fejlesztéseket tudott végrehajtani. Ez megkönnyíti a munkát számos izgalmas fejlesztéssel és új segédeszközzel.

Word 2021
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Újonnan szerkesztheti a PDF dokumentumokat, élvezheti a speciális helyesírás-ellenőrzést, vagy beillesztheti az online videókat a dokumentumaiba.

Excel 2021
Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az új “Mondd nekem” keresőmező azt javasolja, hogy milyen funkciót használjon az írása alapján.

PowerPoint 2021
Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a “séta az emlékek útján” a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

Outlook 2021
A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is.

OneNote 2021
A Microsoft OneNote egy jegyzetkészítő program szabad formátumú információgyűjtéshez és többfelhasználós együttműködéshez . Összegyűjti: a felhasználók feljegyzéseit, rajzait, képernyőkivágásait és hangkommentárjait. A jegyzetek megoszthatók más OneNote-felhasználókkal az interneten vagy hálózaton keresztül.

Publisher 2021
A Publisher appal látványos, profi megjelenésű kiadványokat készíthet anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene fordítania egy bonyolult asztali kiadványszerkesztő alkalmazásra.

Access 2021
Az Access funkciókban gazdag platformot kínál az adatbázis-alkalmazások fejlesztéséhez. Az adatbázis-alkalmazások olyan számítógépes programok, amelyek lehetővé teszik az adatok tárolását és kezelését, emellett az üzleti feladatok logikáját (alkalmazáslogikát) követő felhasználói felületet is biztosítanak.

Teams 2021
A Microsoft Teams egy szabadalmaztatott üzleti kommunikációs platform , amelyet a Microsoft fejlesztett ki a Microsoft 365 termékcsalád részeként . A Teams elsősorban a hasonló Slack szolgáltatással versenyez , amely munkaterületi csevegést és videokonferenciát, fájltárolást és alkalmazásintegrációt kínál.

A legjobb csomag professzionális használatra

Azok számára, akik kifejezetten az előfizetés ellen döntenek, és az egyszeri vásárlást részesítik előnyben, a Microsoft Office 2021 Professional Plus a legjobb teljes csomag. Mindenekelőtt ez a verzió tehát a legjobb megoldás a vállalaton belüli együttműködéshez és a kívánt professzionalizmushoz. Ez megkönnyíti a funkciók teljes skálájának használatát időtartam-korlátozás nélkül. Szükség esetén hasznos támogatásra is számíthat. Nem véletlen, hogy a Microsoft Office 2021 Professional Plus optimális választássá válik mind egyénileg, mind mennyiségi licencekkel.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2021 Professional Plus-t most !

Érdekli a Microsoft Office 2021 Professional Plus, és szeretné frissíteni korábbi verzióját? A 2021-es kiadással számos intézkedésre támaszkodhat az optimális együttműködés érdekében, és hosszú távon biztonságban maradhat. Ugyanakkor az Office 2021 kulcs korlátlan ideig érvényes, így tökéletesen használható. Ezért ne várjon tovább, hanem vásárolja meg tőlünk a Microsoft Office 2021 Professional Plus-t most.

Gyakori kérdések

  1. Mi a különbség a Microsoft 365 előfizetéses csomagjai és az egyszeri vásárlással beszerezhető Office között?

A Microsoft 365 egy előfizetéses szolgáltatás; megtalálhatók benne olyan prémium alkalmazások, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access (a Publisher és az Access csak PC-n használható). Az alkalmazások több eszközre, többek között PC és Mac számítógépekre, iPad és iPhone készülékekre, valamint Android rendszerű táblagépekre és telefonokra is telepíthetők. A Microsoft 365 ezenkívül 1 TB OneDrive-tárhelyet, havi 60 Skype-percet, valamint csevegésen és telefonon keresztül biztosított Microsoft-támogatást is nyújt. Az előfizetésnek köszönhetően mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja, hiszen a frissítések automatikusan települnek, amikor elérhetővé válnak.

 

Az Office 2021 egy egyszer megvásárolandó termék, amely olyan klasszikus alkalmazásokat tartalmaz, mint a Word, Excel és PowerPoint PC- vagy Mac-verziója, viszont nem tartalmazza a Microsoft 365-előfizetéshez járó szolgáltatásokat. Az egyszeri vásárlással beszerezhető termékek esetén nincs lehetőség frissítésre, ami azt jelenti, hogy ha szeretné beszerezni a frissített verziót, azt teljes áron meg kell vásárolnia.

 

Az Office terméktámogatási oldalán bővebben tájékozódhat a Microsoft 365 és az Office 2021 közötti különbségekről, vagy kiválaszthatja az Önnek megfelelő Office-verziót az összehasonlító táblázat segítségével.

2. Honnan tudhatom, hogy számítógépem vagy Mac gépem alkalmas-e az Office futtatására?

Az Office rendszerkövetelményeit áttekintve ellenőrizheti, hogy az adott eszköz támogatja-e az Ön Office-verzióját.

3. Ugyanúgy jelenik meg és működik az Office PC-n, Macen és mobileszközön?

Nem. Az Office-alkalmazásokat különböző platformokra és eszközökre optimalizáltuk. A Mac-felhasználóknak készült Office-alkalmazások és szoftververziók eltérők lehetnek azoktól, amelyeket a PC-felhasználóknak szántunk.

4. A korábbi Office-verziók használók is meg tudják nyitni a Microsoft 365-tel vagy az Office 2021-gyel létrehozott dokumentumokat?

A Microsoft 365, Office 2021, Office 2019, Office 2016, Office 2013, Office 2010, Office 2007, Mac Office 2011 és Mac Office 2008 alkalmazásokkal minden további nélkül meg lehet nyitni a dokumentumokat. Az Office korábbi verzióival rendelkező ügyfelek esetében azonban szükség lehet egy kompatibilitási csomag letöltésére és telepítésére.

5. Továbbra is azt tehetek a dokumentumaimmal, amit akarok, ha Microsoft 365-előfizetést vásárolok?

Igen. A létrehozott dokumentumok felett teljes mértékben Ön rendelkezik. Tárolhatja őket online a OneDrive-on, illetve helyben a PC-jén vagy Macjén. Itt megtudhatja, mi történik, ha lemondja az előfizetést.

6. Szükség van internetkapcsolatra az Office használatához?

A legújabb Office-csomagok és valamennyi Microsoft 365-előfizetés telepítéséhez és aktiválásához internetkapcsolat szükséges. A Microsoft 365-csomagok esetében előfizetési fiókjának kezeléséhez is szükség van internetkapcsolatra, például az Office más számítógépekre történő telepítéséhez vagy a számlázási beállítások módosításához. Internetkapcsolatra van szükség a OneDrive szolgáltatásban tárolt adatok eléréséhez is, kivéve, ha telepíti az asztali OneDrive alkalmazást. Ezenkívül azért is érdemes rendszeresen csatlakozni az internethez, hogy az Office mindig naprakész legyen, és élvezhesse az automatikus frissítés előnyeit. Ha legalább 31 naponta nem csatlakozik az internethez, az alkalmazások csökkentett funkciókészlettel fognak működni, ami azt jelenti, hogy megtekintheti és kinyomtathatja meglévő dokumentumait, de nem szerkesztheti őket, és nem hozhat létre újakat. Az Office-alkalmazásokat az internethez csatlakozva aktiválhatja újra.

 

Az Office-alkalmazások, például a Word, az Excel és a PowerPoint használatához nincs szükség internetkapcsolatra, mivel ezek az alkalmazások teljes egészében telepítve vannak a számítógépen.

7. Mi az a Microsoft-fiók, és miért van rá szükség az Office kipróbálásához és megvásárlásához?

A Microsoft-fiók annak az e-mail-címnek és jelszónak a kombinációja, amellyel bejelentkezik a Microsoft különféle szolgáltatásaiba, például a Hotmailbe, a OneDrive-ba, Windows Phone-telefonjára, az Xbox LIVE-ba és az Outlook.com-ra. Ha Ön használja bármelyik említett szolgáltatást, akkor már rendelkezik Microsoft-fiókkal, így a meglévő fiókját is használhatja, de akár új fiókot is létrehozhat. További információ a Microsoft-fiókokról. Ha próbaidőszakra szeretne regisztrálni, illetve meg szeretné vásárolni az Office-t, be kell jelentkeznie Microsoft-fiókjába. Ugyanezzel a fiókkal kell bejelentkeznie akkor is, ha telepíteni és kezelni szeretné az Office-szoftvereket, vagy hozzá szeretne férni az előfizetéshez tartozó további szolgáltatásokhoz, például a OneDrive-tárhelyhez vagy a Skype-percekhez.

8. Maximum hány Office-licenszet aktiválhatok ugyanazzal a Microsoft-fiókkal?

A Microsoft 365 Családi verziója és a Microsoft 365 Egyszemélyes verziója esetén a felhasználók 1 licencet aktiválhatnak, az Office 2021 Otthoni- és diákverziója, az Office 2021 Otthoni és kisvállalati verziója, valamint az Office Professional 2021 esetén pedig legfeljebb 25 licencet.

Termékkulcsok, beváltás és aktiválás

  1. Megvásároltam az Office-t. Milyen weblapot kell felkeresnem, hogy beállítsam a fiókomat, és telepítsem az Office-t?

A fiók beállításához és az Office első telepítéséhez látogasson el a https://setup.office.com webhelyre. További információ a fiók beállításával kapcsolatban. Ha már létrehozta a fiókját, keresse fel az accounts.microsoft.com webhelyet. Részletek az Office telepítésével kapcsolatban.

2. Mi az a termékkulcs, és hol található?

A termékkulcs egy egyedi, 25 alfanumerikus karakterből álló kód, amelyet be kell váltani a megvásárolt Office-termék aktiválásához. Régebbi Office-hoz (vagy egyéb termékhez) tartozó termékkulcs nem váltható be az Office újabb verziójára.

 

A 25 karakterből álló alfanumerikus termékkulcs az Office-termék csomagolásában található kártya hátoldalán olvasható. Egyes esetekben a termékkulcs a vásárlást igazoló bizonylaton található. Ha az Office-t valamelyik számítógépgyártótól vásárolta meg, a termékkulcsot valahol a számítógép csomagolásában találja. A termékkulcs formátuma a következő: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
További tudnivalók a termékkulcs fellelhetőségével kapcsolatban.

3. Meg kell őriznem a termékkulcsot?

Miután társította a termékkulcsot a Microsoft-fiókjához, bejelentkezhet az accounts.microsoft.comwebhelyre az Office telepítéséhez és kezeléséhez. Célszerű azonban biztonságos helyen megőrizni a termékkulcsot, hiszen vásárlási bizonylatként is szolgálhat, illetve támogatási szakembereink segítségére lehet a termék azonosításában.

4. A meglévő Microsoft-fiókomat használjam, vagy hozzak létre újat?

A legjobb, ha a meglévő Microsoft-fiókját használja. Ha más Microsoft-termékeket vagy -szolgáltatásokat (például Xbox, OneDrive, Outlook.com, MSN vagy Bing) is használ, akkor valószínűleg már van Microsoft-fiókja, így nem kell újat létrehoznia. Ha elfelejtette a felhasználónevét vagy a jelszavát, lekérheti ezeket az adatokat, ha visszatér a bejelentkezési oldalra, és rákattint a Nem fér hozzá a fiókjához? lehetőségre.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Microsoft Office 2021 Professional Plus
Microsoft Office 2021 Professional Plus
21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373