Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Professional Plus 2019

Office Professional Plus 2019
5/5

Office Professional Plus 2019

21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: 79P-05729

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Csomag ajánlataink

1x Microsoft Office Professional Plus 2019, 5x Microsoft Office Professional Plus 2019, 10x Microsoft Office Professional Plus 2019, 15x Microsoft Office Professional Plus 2019, 20x Microsoft Office Professional Plus 2019

Office Professional Plus 2019 az irodai alkalmazások széles választékához

Az Office Professional Plus 2019 az összes fontos irodai alkalmazást kínálja, a Wordtől az Excelen át a PowerPointig. Ha kedvező áron megrendeli tőlünk az Office Professional Plus 2019 programot, egy átfogó, többnyelvű teljes verziót kap. A Windows-felhasználók számára a szoftverajánlat a megfelelő megoldás: dokumentumok és e-mailek írása, adatok és számok összegzése vagy grafikák szerkesztése, az Office 2019 Professional Plus teljes verziója minden munkájában támogatja Önt. Az Office Professional Plus 2019 Windows platformon fut. Angolul, németül és minden más nyelven is elérhető. Vásároljon Office 2019 Professional Plus online – használja ki nagyszerű akciós árunkat!

MOST ELÉRHETŐ! Rendelje meg az Office 2019 Professional Plus-t kizárólag tőlünk kedvezményes áron.

Mit tartalmaz az Office 2019 Professional Plus ?

 • Word 2019
 • Excel 2019
 • PowerPoint 2019
 • OneNote 2019
 • Access 2019
 • 2019-es kilátások
 • Lync 2019 (Skype for Business 2019)
 • Publisher 2019
 • Office WebApps 2019 (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

Az új Office csomag olyan innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a munkát. Többek között tollal történő bevitel és egy különösen hatékony elemzési funkció az Excelben. A PowerPoint új prezentációs funkciókat tartogat az Ön számára. A Word “sötét témával” is elérhető, és az új Office 2019 Professional Plusban szövegről beszédre funkciót is kínál.
Ha a többérintéses funkciókat szeretné használni, akkor érintőképernyőre van szüksége. Minden funkció billentyűzettel, egérrel és más beviteli eszközökkel vezérelhető. Az érintőképernyő funkciói könnyen kezelhetők a Windows 10-re való optimalizálásnak köszönhetően.
A rendszerkonfigurációtól függően bizonyos különbségek vannak a termék funkcionalitása és grafikus teljesítménye tekintetében. Egyes funkciók további hardver vagy kiterjesztett szerverkapcsolat használatát igénylik. A felhőalapú fájlok kezeléséhez például a OneDrive, a OneDrive for Business vagy akár a SharePointszükséges.
Csak Microsoft-fiókkal vagy Microsoft-szervezeti fiókkal kaphat licenckijelölést.
For Office 2019 Professional Plus: A Skype for Business használatakor a teljes hívás- és értekezletfunkciókhoz szabványos laptopkamera vagy USB 2.0 videokamera, valamint hangszórók és mikrofon használata szükséges.

Az Office 2019 Professional Plus extra szolgáltatásai

Word

A Word számos kényelmi funkciót tartogat a napi feladatok hatékony elvégzéséhez. Különleges jellemzők:
– fekete dizájn,
– irodai hangok,
– szövegről beszédre váltás.
Az egyértelmű tanulási eszközök feliratokkal és hangmagyarázatokkal kombinálva támogatják Önt a munkájában. A színvilág és a hozzáférhetőség tekintetében is előnyösek lesznek a fejlesztések.

Excel

A jobb és egyszerűsített adatelemzéshez az Excel hasznos tölcsérdiagramokat és 2D-s térképeket kínál. Az új funkciókkal és csatlakozási lehetőségekkel a számítások és prezentációk célzottan végezhetők el. Az Excel-fájlok közzétehetők a PowerBl-en, és a PowerPivot és a PowerQuery számára is vannak bővítmények.

PowerPoint

A PowerPoint továbbfejlesztett nagyítási funkciói segítenek a prezentációk áttekinthető sorrendjének kialakításában. Optimálisan kezelheti az ikonokat, SVG és 3D modelleket. A tökéletes tartalmi megjelenítéshez használhatja a morph átmenet funkciót és a továbbfejlesztett barangoló tolltartót is.

Outlook

A frissített névjegykártyák, valamint az Office 365 csoportok (amelyekhez Exchange online fiók szükséges) támogatják az e-mailek hatékony kezelését. Ezt többek között az összevont postaláda, a @mentions és az utazási és szállítási összefoglaló kártyák biztosítják.

*Exchange online fiók szükséges

Rendszerkövetelmények

Számítógép és processzor: 1,6 GHz vagy gyorsabb, kétmagos
Professional Plus: Skype for Business ajánlás: 2,0 GHz vagy gyorsabb
Memória: 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)
Merevlemez: 4 GB szabad hely
Kijelző: 1280 x 768 felbontás
Grafikus kártya: A grafikus hardveres gyorsításhoz DirectX 9 vagy magasabb verziójú, WDDM 2.0 vagy magasabb verziójú Windows 10 (vagy WDDM 1.3 vagy magasabb verziójú Windows 10 Fall Creators Update) szükséges.
Professional Plus: A Skype for Business DirectX 9 vagy magasabb verziószámot, 128 MB grafikus memóriát és 32 bites pixelenkénti színmélységet igényel.
Operációs rendszer: Windows 10, Windows Server 2019 SZÜKSÉGES!  A Windows 7 vagy régebbi operációs rendszerek már nem támogatottak
Böngésző: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome vagy Firefox a legújabb verzióban.
.NET verzió: Egyes funkciókhoz a .NET 3.5 vagy 4.6 és magasabb verziószámú verziója is telepítésre szorulhat.
Egyéb: Az internetes funkciókhoz internetkapcsolat szükséges.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Office Professional Plus 2019
Office Professional Plus 2019
21990 Ft (17315 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373