Windows 11 Professional

Windows 11 Professional

GYAKORI KÉRDÉSEK

 1. Milyen előnyökkel jár a Windows 11 a Windows 10-hez képest?

A Windows 11 új hatékonyságnövelő szolgáltatásokat és funkciókat kínál, amelyek a megfelelnek hibrid világ által támasztott kihívásoknak. Teljesen megújult megjelenést és működést kínál, hogy kevesebb stresszel és hatékonyabban végezhesse a munkáját. Az újdonságokról további információt a Windows.com/Windows-11 webhelyen olvashat.

2.    Tudok ingyenesen frissíteni?

A Windows 10-ről Windows 11-es verzióra való frissítés ingyenes lesz. A letöltés mérete miatt azonban internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel forgalmi díjas kapcsolatokon keresztüli letöltések esetén.

Megjegyzés: A Windows 11-es verzióra való frissítéshez az eszközöknek meg kell felelniük a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeknek. Néhány Windows 10 funkció nem érhető el a Windows 11-ben. A Windows 11 egyes funkcióinak és alkalmazásainak használatához szükséges rendszerkövetelmények meghaladják a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeit. Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése

 

3.   Mikor lesz elérhető a Windows 11 a jelenlegi Windows 10-es számítógépemhez?

A Windows 11 frissítés bevezetési terve még véglegesítés alatt áll. A tervek szerint 2021 végén kezdődik, és 2022-ben is folytatódik. Az konkrét időzítés eszközönként eltérő lehet. Az elkövetkező hónapokban még több információt fogunk megosztani ezzel kapcsolatban.

Megjegyzés: A Windows 11-es verzióra való frissítéshez az eszközöknek meg kell felelniük a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeknek. Néhány Windows 10 funkció nem érhető el a Windows 11-ben. A Windows 11 egyes funkcióinak és alkalmazásainak használatához szükséges rendszerkövetelmények meghaladják a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeit. Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése

Miután a Windows 11 tesztelése és hitelesítése megtörtént az Ön konkrét számítógépre, a Windows Update jelzi, hogy a frissítés készen áll a telepítésre.

Ha ellenőrizni szeretné a számítógépe jogosultságát, töltse le a PC Health Check alkalmazást, amint az elérhetővé válik. Töltse le a PC Health Check alkalmazását.

4. Honnan tudhatom, hogy a számítógépem jogosult-e a firssítésre?

Miután elérhetővé válik, a PC Health Check alkalmazással megállapíthatja, hogy a PC alkalmas-e a frissítésre.

Töltse le a PC Health Check alkalmazását.

5. Melyek a Windows 11 minimális hardverkövetelményei?

Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése.

6. Mi történik a fájljaimmal a frissítés során?

Az alapértelmezett élmény szerint a fájlok és az adatok elérhetők maradnak az új telepítésben. Viszont mindig azt javasoljuk, hogy új Windows verziók telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot a fájlokról. Ha már szinkronizálja a fájlokat a OneDrive tárhelyére, akkor nem kell további lépéseket tennie a biztonsági másolatok létrehozásához.

A OneDrive használatának első lépéseiről további információt a Fájlok és mappák feltöltése és mentése a OneDrive-racímű témakörben talál.

7. Használhatók lesznek majd a jelenlegi kiegészítőim a Windows 11 rendszerrel?

A legtöbb szoftver és tartozék, amely Windows 10 verzióval működött, várhatóan működni fog a Windows 11-el is. A termékekkel kapcsolatos részletekről érdeklődjön a szoftver vagy a tartozék gyártójánál.

8. Mennyi ideig tart a Windows 11 verzióra való frissítés?

Az időértékek eltérnek, különösen az internet sebességtől függően. A Windows 11 letöltése és telepítése valószínűleg hosszabb időt vesz igénybe, mint egy tipikus Windows 10 funkciófrissítés. A letöltés közben használhatja a számítógépét, és lehetősége van arra is, hogy a telepítést olyan időpontra ütemezze, amikor nem tervezi a számítógép használatát.

9. Vissza tudok állni a Windows 10-es verzióra a Windows 10 számítógépem frissítése után, ha nem tetszik a Windows 11 verzió?

Igen, a Windows 11 verzióra való frissítést követően 10 napja van arra, hogy visszatérjen a Windows 10-re, az Ön által magával vitt fájlok és adatok megtartásával. A 10 napos időszak leteltét követően biztonsági másolatot kell készítenie az adatairól, és „tiszta telepítéssel“ kell visszatérnie a Windows 10 verzióra.

10. Hogyan tudok felkészülni a Windows 11-re?

Miután meghatározta, hogy melyik számítógépen fogja a Windows 11-es verzióját használni, ügyeljen rá, hogy Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, és hogy fájljairól és mappáiról készítsen biztonsági másolatot a OneDrive-ra. A fájlok ezután alapértelmezés szerint át lesznek átvitele a Windows 11-es eszközre.

A Windows 11-re való felkészülésről további információt a Felkészülés a Windows 11 frissítésérecímű témakörben talál.

11. Miért jelenik meg egy “Ami figyelmet igényel” üzenet a frissítéskor?

Ha ilyen típusú üzenet jelenik meg, előfordulhat, hogy olyan számítógépet próbál frissíteni, amely nem felel meg a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeinek. További információ: A Windows 11 telepítése olyan számítógépekre, amelyek nem felelnek meg a minimális rendszerkövetelményeknek.

 

 

12990Ft

Készleten

Leírás

 • Retail operációs rendszer (32/64 bit) letöltése a gyártó webhelyéről
 • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven
 • Örök licenc, egyszeri vásárlás, aktiválható 1db PC-n (nincs lejárati idő)
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető, átvihető

 

Hogyan történik a vásárlás?

 1. Kiválasztod a terméket/termékeket
 2. Megvásárolod
 3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
 4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
 5. Kész !

 

RENDSZER KÖVETELMÉNY

 • Processzor 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).
  RAM 4 GB.
  Tárterület Legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz. Megjegyzés: További részletekért lásd az alábbi, „További információk a Windows 11 naprakészen tartásához szükséges tárhelykövetelményekről” című részt.
  Rendszerfirmware UEFI, biztonságos rendszerindítás. Itt találja a tudnivalókat arról, hogyan felelhet meg a számítógép ennek a követelménynek.
  TPM Platformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0. Itt találja az utasításokat arról, hogyan állítható be a számítógép úgy, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.
  Grafikus kártya DirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal.
  Kijelző Legalább 9″ képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző.
  Internetkapcsolat és Microsoft-fiók A Windows 11 Home kiadás használatához internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges.
  A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség. Az S módról itt található további információ.
  A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség. Egyes funkciókhoz Microsoft-fiókra van szükség.

További információk

Csomag ajánlataink

1x Windows 11 Professional, 5x Windows 11 Professional, 10x Windows 11 Professional, 15x Windows 11 Professional, 20x Windows 11 Professional

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Windows 11 Professional” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.