Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 11 Professional

Windows 11 Professional
5/5

Windows 11 Professional

14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: FQC-10537

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail)

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Miért válaszd a Windows 11 Professionalt?

Ha nehezen tudod eldönteni, hogy a piacon lévő számtalan opció közül melyik Windowst érdemes választanod, akkor feltétlenül olvass tovább!

A termék életciklus hossza alapján napjainkban egyértelműen a Microsoft frissen kiadott operációs rendszere jelenti a legjobb választást, hiszen várhatóan ezt fogod tudni a legtovább használni a számítógépre érkező frissítések és a még hosszú ideig támogatott hardvereszközök miatt.

Azonban ezen belül is döntened kell, hiszen Windows 11-nek is több különböző verziója érhető el, például elég ha a Windows 11 Home, Windows 11 Professional, Windows 11 Enterprise változatokat említjük.

Ezek közül a Professional nyújtja azt a funkcionalitási szintet, amely leginkább megfelelhet számodra, ha komolyabb otthoni felhasználónak tartod magad, ahogyan ez a verzió már egy normál, kisebb léptékű céges környezetben is minden további nélkül képes helytállni.

Vásárolj jogtiszta Windows 11 Professional licencet hivatalos forrásból, akár otthoni, akár irodai felhasználásra, teljes garanciavállalás mellett. A legfrissebb Windows 11 licenceinket cégek és magánszemélyek számára egyaránt értékesítjük!

 

Miben nyújt többet a Windows 11 Professional?

Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizzük, hogy rendszerünk képes-e a futtatásra: a Windows 11 Professional telepítése során az operációs rendszernek a számítógép minden hardverelemét fel kell ismernie és a Windows 11 Professional a többéves fejlesztésének köszönhetően minden kompatibilis hardvereszközön megfelelően kell működnie.

A Windows 11 Pro az alapverziónak számító Windows 11 Home változathoz képest olyan extra funkciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára a csoportos házirendek beállítását, az operációs rendszer és az alkalmazások frissítésének módját és időpontját, valamint egyéb olyan funkciókat, amelyek jól jönnek, ha több felhasználó adatait és biztonságát próbáljuk meg egyidejűleg kezelni.

Az otthoni felhasználók számára az egyik legnagyobb különbség a Windows 11 Home és Pro között valószínűleg az, hogy a Pro verzió támogatja a Bitlocker Device Encryptiont, amely lehetővé teszi a merevlemezek vagy az SSD-k, valamint a hordozható meghajtók teljes lemezes titkosítását.

Ha otthoni felhasználó vagy, akkor számodra a legfontosabb, hogy ezen verzió megvásárlásával biztosan megszabadulsz az egyes Home installációkra jellemző, lebutított „S Mode” jelentette korlátoktól, amely teljesítmény és biztonsági okokból megakadályozza, hogy a felhasználók a Microsoft Store-on kívül más forrásból származó alkalmazásokat telepítsenek, illetve kötelezi a felhasználókat a Microsoft Edge webböngésző használatára.

A Windows 11 Professional megvásárlásával garantáltan egy teljes értékű operációs rendszer birtokosa leszel, amelynek ár/érték arányban nincsen párja a piacon.

 • Hogyan történik a vásárlás?
 1. Kiválasztod a terméket/termékeket
 2. Megvásárolod
 3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
 4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
 5. Kész !

 

RENDSZER KÖVETELMÉNY

 • Processzor1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos, kompatibilis 64 bites processzor vagy egylapkás rendszer (SoC).
  RAM4 GB.
  TárterületLegalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz. Megjegyzés: További részletekért lásd az alábbi, „További információk a Windows 11 naprakészen tartásához szükséges tárhelykövetelményekről” című részt.
  RendszerfirmwareUEFI, biztonságos rendszerindítás. Itt találja a tudnivalókat arról, hogyan felelhet meg a számítógép ennek a követelménynek.
  TPMPlatformmegbízhatósági modul (Trusted Platform Module, TPM) 2.0. Itt találja az utasításokat arról, hogyan állítható be a számítógép úgy, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.
  Grafikus kártyaDirectX 12-kompatibilis vagy újabb, WDDM 2.0 típusú illesztőprogrammal.
  KijelzőLegalább 9″ képátlójú, színcsatornánként 8 bites, nagy felbontású (720p) kijelző.
  Internetkapcsolat és Microsoft-fiókA Windows 11 Home kiadás használatához internetkapcsolat és Microsoft-fiók szükséges.
  A Windows 11 Home S módú működéséről való átváltáshoz szintén internetkapcsolatra van szükség. Az S módról itt található további információ.
  A frissítések telepítéséhez, valamint bizonyos funkciók letöltéséhez és használatához valamennyi Windows 11-verzió esetén internet-hozzáférésre van szükség. Egyes funkciókhoz Microsoft-fiókra van szükség.
0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 11 Professional
Windows 11 Professional
14990 Ft (11803 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications