Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Project Professional 2019

Project Professional 2019
5/5

Project Professional 2019

28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: H30-05756

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Projektmenedzsment és tervezés a Microsoft Project Professional 2019 segítségével

A Microsoft Project a Microsoft projektmenedzsment- és projektirányítási szoftvere.

A Microsoft Project Professionalrel 2019 a vállalat a termék eddigi legjobb verzióját mutatja be. Az ütemezés és az erőforrás-gazdálkodás éppúgy lehetséges, mint a jelentések és időközi jelentések gyors elkészítése. Kizárólag a Microsoft Project 2019 professzionális kiadásában lehetőség van arra is, hogy projektjeit szinkronizálja egy Project-kiszolgálóval. Ez minden eddiginél könnyebbé teszi az együttműködést, még a nagyobb csapatokban is, és különösen az osztályhatárokat átlépve.

Mit tud a Microsoft Project Professional 2019?

A Microsoft Project 2019 Professional támogatja Önt üzleti projektterveinek tervezésében és nyomon követésében. A Precedence Diagram módszerrel még nagyobb projekteket is létrehozhat kis erőfeszítéssel. A projekt egyes lépései és folyamatai, amelyeket a Projectben “feladatoknak” neveznek, rugalmasan definiálhatók.

A különböző tételek és erőforrások így a kialakuló függőségek figyelembevételével tervezhetők. Az előre elkészített vagy saját készítésű sablonok alapján történő tervezés lehetősége sok erőfeszítést vesz el a tervezési fázisból. A What-If forgatókönyveknek köszönhetően optimálisan megtervezheti a csapatok vagy az egyes alkalmazottak munkaidejét. A Projectnek az MS Office ökoszisztémába való integrálásával és mindenekelőtt az MS Exchange szerverrel való integrálásával a Microsoft Project 2019 Professional segítségével a projektek még jobban kommunikálhatók működés közben. A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy közvetlenül nyújtsák be a munkaidő-nyilvántartást.

 Mind a projektekkel kapcsolatos, mind a nem projektekkel kapcsolatos – ez tovább javítja az egyes projektek tervezhetőségét. Természetesen más gyártók groupware- és ERP-megoldásaival is lehetséges az integráció. Például a Lotus/IBM Domino vagy az SAP PS segítségével. A Microsoft Project megvásárlásával tehát továbbra is használhatja meglévő szoftverinfrastruktúrájának legjobb funkcióit, és így biztosíthatja a zökkenőmentes átállást. Határidő- és erőforrás-gazdálkodás

Már a tervezési szakaszban, de különösen a projekt megvalósítása során fontos, hogy bölcsen használja fel az erőforrásokat. Az anyag, a költségek és mindenekelőtt az emberi erő és az időkeret a legjelentősebb tényezők az Ön elképzeléseinek sikeres megvalósítása szempontjából. A Project 2019 megvásárlásával minden olyan eszközt megkap, amellyel mérlegelheti a ténylegesen rendelkezésre álló erőforrásokat a tervezett kiadásokkal és költségvetésekkel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy már a korai szakaszban lássa, hogy Ön és csapata a célban van-e, vagy szükség van-e az eredeti előrejelzés módosítására. A rendszeres jelentések segítségével ellenőrizheti a projekt aktuális készültségi fokát is. A más irodai alkalmazásokba (például Visio vagy Excel) történő egyszerű exportálási lehetőségeknek köszönhetően könnyebbé válik a projekt előrehaladásának kommunikálása is.

Project Server és Project Online

Project Server 2019 kiegészítése lehetővé teszi, hogy nagyobb projekteket tervezzen és irányítson csapatban. Alternatívaként mostantól a Microsoft“Project Online” felhőmegoldásának használatával a saját Project Professional Server üzemeltetése nélkül is megteheti. Különösen, ha már más Microsoft Office-termékek esetében is számít a felhő lehetőségeire, érdemes lehet szemmel tartani a Project Online-t. A Microsoft Project 2019 Professional megvásárlása a felhőalapú használat lehetőségei miatt még vonzóbbá válik.

Microsoft Project Professional 2019 követelmények

Ha a Microsoft Project 2019 Professional megvásárlása mellett dönt, előzetesen tisztáznia kell, hogy az Ön informatikai rendszere megfelel-e a szükséges követelményeknek. A Project 2019 óta az ügyfélalkalmazás használata csak Windows 10 alatt lehetséges. Különösen akkor, ha a Project 2019-et a kiszolgáló infrastruktúrával együtt használja, további szempontokat kell figyelembe vennie. A Project Server 2019 operációs rendszernek legalább Windows Server 2016 operációs rendszert és MS SQL Server 2016 Service Pack 1-es verziójú adatbázis-rendszert igényel. Ezenkívül az SQL Analysis Services-t is telepíteni kell az olyan funkciók használatához, mint például a kockaépítés.

Még mindig nem tudja, hogy a Microsoft Project 2019 Professional a legjobb megoldás-e az Ön számára? Kérdése van ezzel vagy bármely más ajánlatunkkal kapcsolatban? Barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálatunk szívesen ad Önnek tanácsot. Ezért azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot: telefonon, e-mailben vagy itt az oldalon a chaten keresztül.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Project Professional 2019
Project Professional 2019
28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications