Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

SQL Server Standard 2016

SQL Server Standard 2016
5/5

SQL Server Standard 2016

139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)

 

  • Cikkszám:228-10602

  • Architektúra:   64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Miért válaszd az SQL Server Standard 2016-ot?

A Microsoft SQL Server Standard 2016 terméke nem meglepő módon egy szerveroldali adatbázis-kezelő, amely immár több mint három évtizede alapvető része a Microsoft szerveroldali adatbáziskezelő portfóliójának. A Windows-alapú SQL adatbáziskezelők terén megkerülhetetlen szereplővé vált az SQL Server.

Természetesen a Microsoft más rendszereihez hasonlóan az SQL Server esetében is időről időre új verziót jelentet meg, sőt ezeket is többféle eltérő kiadásban forgalmazza, hogy a különböző szintű felhasználó igényeket maradéktalanul ki tudja elégíteni, ugyanakkor az egyszerűbb feladatokra se megarendszereket kelljen használni.

Az SQL Server Standard 2016 program egy minden igényt kielégítő adatbázis megoldás, melynek fő erőssége az adatok szervezett tárolása és azok kényelmes és hatékony lekérdezhetőségének biztosítása.

Az adatbázisszerverhez kapcsolódó alkalmazások akár ugyanazon a szerveren is működhetnek, mint maga az SQL Server, de arra is lehetőség nyílik, hogy egy másik számítógépről érjük el az adatbáziskiszolgálót. Ilyenkor a kapcsolat az interneten keresztül jön létre.

 

Melyik SQL Server 2016 változatot válaszd?

Igazi, ami igaz: jelenleg nem az SQL Server 2016-es verziója a legfrissebb adatbázis-szerver megoldás a Microsoft vonatkozó termékportfóliójában, ugyanakkor egyes, esetekben éppen erre a kiadásra lehet szükséged… Ha ez a verzió kell, akkor vásárolj nálunk jogtiszta Microsoft SQL Server 2016 licenszet! Ne feledd, hogy szoftvert csak garantáltan hivatalos forrásból, megbízható helyről érdemes venned.

A Microsoft SQL Server Standard 2016 gépigénye

Processzor: minimum 1,4 Ghz-es 64 bites processzor, de ajánlott a 2 Ghz, vagy gyorsabb 64 bites központi egység. Az x86 alapú processzorok nincsenek támogatva.

Memória: minimum 1 GB, de az adatbázismérettől függően több memória javasolt.

Merevlemez: legalább 6 GB tárhely

Monitor: minimálisan 800×600-as felbontás

.NET keretrendszer: Az SQL Server 2016 (13.x) és újabb verziókhoz .NET Framework 4.6 szükséges az adatbázis-motorhoz, a törzsadat-szolgáltatásokhoz vagy a replikációhoz. Az SQL Server telepítése automatikusan telepíti a .NET Framework keretrendszert. A .NET Framework manuálisan is telepíthető a Microsoft .NET Framework 4.6 (web installer) for Windows programból.

Operációs rendszer: Windows Server 2012Windows Server 2016Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022.

 

A SQL Server Standard 2016 licensz megvásárlása

Az SQL Server 2016 adatbázis-kiszolgáló programot a Szoftverprémium weboldalán nagyon egyszerűen megveheted. Ne feledd, hogy a telepítés előtt mindenképpen hivatalos licenccel kell rendelkezned, mivel a Microsoft SQL Server Standard 2016 ingyenes letöltésére nincs lehetőség, ha használni szeretnéd, akkor minden esetben meg kell azt vásárolni!

A biztonságos bankkártyás fizetés után rendszerünk kiküld egy visszaigazoló e-mailt, melyben megtalálod az SQL Server Standard 2016 licenszet és a telepítéssel kapcsolatos tudnivalókat is.

Az így megvásárolt SQL Server Standard 2016 szerencsére egy egyszeri díjas termék, így, ha a jövőben újra szeretnéd majd telepíteni, akkor nem kell újból licencet venned, amennyiben annyi gépre tennéd fel, ahány licenccel rendelkezel.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
SQL Server Standard 2016
SQL Server Standard 2016
139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373