Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

SQL Server Standard 2017

SQL Server Standard 2017
5/5

SQL Server Standard 2017

139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)

 

  • Cikkszám: 228-11135

  • Architektúra:   64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Az optimalizált teljesítmény, skálázhatóság és rendelkezésre állás csökkenti az új SQL-kiszolgálók sebezhetőségét. – a sikeres kiadás


Az SQL Server Standard
2017 licenc a hatékony munkavégzésre van szabva. A Linux és a hitelesített Docker platformokra való alkalmassága révén a rendszer rugalmasnak és funkcionálisnak bizonyul. Az átfogó újítások optimalizálják az előző verzió meglévő erősségeit. Ennek előnyeit élvezheti, ha megvásárolja az SQL Server 2017-et, és projektmunkájához használja.
Kedvező áron vásárolhatja meg tőlünk az SQL Server 2017 Standardot. Az engedélyezés a Server/CAL elv alapján történik. A rendszert németül, angolul és minden más nyelven is megkapja.

SQL Server Standard 2017– Információk és újdonságok

A Microsoft Server operációs rendszer esetében minden felhasználónak vagy gépnek felhasználói vagy eszköz CAL-ra van szüksége. Az SQL Server 2017 szakértői konzultáció keretében személyre szabott ajánlatot tudunk adni Önnek. Vegye fel a kapcsolatot illetékes csapatunkkal, és mi tájékoztatni fogjuk az SQL Server 2017 Standard különleges jellemzőiről.


Ez a teljes verzió többek között jobb teljesítménnyel és Linuxra való alkalmassággal rendelkezik. Számos modulfunkciót is igénybe vehet. Standard kiadásként ez a verzió különösen alkalmas a közepes méretű vállalatok számára. Különböző platformok és programozási nyelvek közül választhat, amelyek a felhőben kezelhetők.
Az optimalizált teljesítmény, skálázhatóság és rendelkezésre állás csökkenti az új SQL-kiszolgálók sebezhetőségét. Ebben az összefüggésben fontos a mobil interfészek optimalizálása is. A nyers adatok grafikai és szerkezeti feljavításával, amelyet különösebb erőfeszítés nélkül elvégezhet, rugalmas megjelenítésre nyílik lehetőség a különböző végberendezéseken. Az automatikus hangolás, a resumálható online index-újraképzések, valamint a grafikus adatbázis további újdonságok a jobb vizuális megjelenítés érdekében.

 

SQL Server 2017 szabványos technológiák

Az SQL Server 2017 Standard Technologies keretében számos hasznos funkciót használnak, amelyeket itt röviden bemutatunk.

Az adatbázis-modul, úgymond, a tárolás, a feldolgozás és az adatmentés központja. Itt ellenőrzött hozzáféréssel rendelkezik az adataihoz, és gyors tranzakciófeldolgozást kezdeményezhet. Még a nagy mennyiségű adat is gyorsan feldolgozható. Az SQL Server 2017 Standard így megfelel a középvállalatok magas követelményeinek.

A Microsoft R Services megkönnyíti az R nyelv integrálását a munkafolyamatokba. A tárolt Transact-SQL eljárások meghívásával könnyen újra létrehozhatja, betaníthatja és elemezheti a modelleket. Emellett a Microsoft R Server, amely az SQL Server 2017 Standard részét képezi, skálázható támogatást nyújt a meglévő platformokon.

Az SQL Server 2017 Standard további hasznos funkciói a felhőalapú adatszolgáltatásokhoz kapcsolódó, tudásvezérelt adatminőségi szolgáltatások, valamint a nagy teljesítményű megoldásokhoz, például adattárházakhoz kapcsolódó integrációs szolgáltatás. A Törzsadat-szolgáltatások kiterjesztik az SQL Server 2017 Standard teljesítményét, és magas szintű információbiztonságot biztosítanak. a
Analysis Services egy olyan platform az elemzési adatok számára, amely intelligenciaeszközkészletként szolgál. Az innovatív táblamodellezés, az önkiszolgáló alkalmazások és az OLAP-megoldások itt kerülnek előtérbe. Szintén érdekes a replikáció, amely több technológiát kombinál. Ez az adatok másolásáról és elosztásáról, valamint a szinkronizálásról szól. A webalapú jelentéskészítési funkciók készen állnak az SQL Server 2017 Standard jelentéskészítési szolgáltatásként való használatra. A User-CAL és a Device-CAL technológiák olyan hozzáférési lehetőségekről szólnak, amelyek lehetővé teszik az egyéni, erőforrás-takarékos munkát. vásárolja meg a

SQL Server 2017 Standard online – élvezze a számos funkció és a hatékonyság előnyeit!

 

Felhasználói CAL : A felhasználói CAL felhatalmazza az adott felhasználót, hogy tetszőleges számú eszközt használhasson, pl. céges PC-t, magán PC-t, mobiltelefont stb., amelyekről hozzáférhet a kiszolgálószoftverhez.

Device CALA Device CAL különösen alkalmas olyan vállalatok számára, ahol több alkalmazott dolgozik egy eszközön. A Windows Server 2012 Device CAL-okkal nem alkalmazottanként, hanem csak eszközönként kell hozzáférést vásárolnia. Az, hogy az engedélyezésnek ez a formája megfelelő-e az Ön számára, az Ön vállalatának szerkezetétől függ. A megfelelő CAL-ok kiválasztásával költséghatékonyan dolgozhat és erőforrásokat takaríthat meg. Az eszköz CAL-ok és a felhasználói CAL-ok egymással is kombinálhatók.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
SQL Server Standard 2017
SQL Server Standard 2017
139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373