Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

SQL Server Standard 2019

SQL Server Standard 2019
5/5

SQL Server Standard 2019

139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)

 

  • Cikkszám: 228-11487

  • Architektúra:   64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft SQL Server Standard 2019 – A nagy teljesítményű és biztonságos adatbázis

A Microsoft SQL Server a Microsoft professzionális, nagy teljesítményű adatbázis-kiszolgálója a közepes és nagyvállalatok számára. A Microsoft SQL Server 2019 Standard a relációs adatbázisrendszer teljesen átdolgozott változata. A Microsoft SQL Server Standard 2019 mellett szólnak az alternatív rendszerek, például a Linux jobb támogatása, az integrált Big Data elemző eszközök és a továbbfejlesztett biztonsági funkciók.

Milyen funkciókkal rendelkezik a Microsoft SQL Server Standard 2019?

A Microsoft SQL Server Standard 2019 számos erőteljes új funkcióval rendelkezik. Valószínűleg a legkiemelkedőbb és legjobban várt újdonság a Big Data fürtök integrálása az SQL Server környezetbe. A Hadoop elosztott fájlrendszer (HDFS) támogatásával és a beépített elemzési képességekkel a Big Data elemzése még egyszerűbbé válik. A Spark-lekérdezések adatforrásként és adatnyelőként is használhatók a Microsoft SQL Server 2019 Standarddal. Más adatbeviteli lehetőségekhez képest így tízszeres teljesítménynövekedés érhető el.

Rendkívül rugalmasan használható

A Microsoft SQL Server már a 2016-os verzió óta támogatja a T-SQL lekérdezések végrehajtását a Hadoop-forrásokból történő adatlekérdezés és strukturált formában történő további feldolgozás érdekében.A Microsoft SQL Server Standard 2019 teljes verziójával mostantól lehetőség van más adatforrások, például a MongoDB, más SQL-kiszolgálók vagy Oracle-adatbázisok ilyen módon történő kezelésére. Ez nagymértékben leegyszerűsíti a Microsoft SQL Server  Standard 2019 integrálását a különböző adatbázis-ökoszisztémákba. A speciális programozási és szkriptnyelvek interfészeit is tovább bővítették és korszerűsítették. Például mostantól közvetlenül az R-ben lehet hozzáférni egy MS-SQL adatbázis adatrekordjaihoz. Ez szintén rugalmasabbá teszi a rendkívül nagy teljesítményű szervert. Ez egyre érdekesebbé teszi a rendkívül nagy teljesítményű szervert az adatelemzők és tudósok számára.

A Microsoft SQL Server Standard 2019 Linux mint hoszt operációs rendszer támogatása jelentősen javult. Ez egyrészt egyszerűbb adminisztrációt, de mindenekelőtt nagyobb teljesítményt és alacsonyabb erőforrás-fogyasztást jelent. A Docker konténerekben való használat is lehetséges. A Kubernetes számára is elérhetőek Big Data fürtképek. Az SQL Server példányai a Microsoft házon belüli Azure felhőinfrastruktúráján is megvalósíthatók. Ez további rugalmasságot és még könnyebb skálázhatóságot jelent. A helyi adatbázisok és az Azure-on keresztül csatlakoztatott adatbázisok párhuzamos használata is lehetséges.

Mi a Microsoft SQL Server 2019 Standard teljes verziója?

A Microsoft SQL Server Standard 2019 egy relációs adatbázis. A Windows szervereken és Linux rendszereken egyaránt használható, és számos interfésszel felszerelt MS SQL Server nemcsak rendkívül megbízható, hanem nagyon sokoldalú is.

Kinek érdemes megvásárolnia a Microsoft SQL Servert?

Az SQL Serverrel a Microsoft elsősorban a közepes és nagyobb vállalatokat és szervezeteket célozza meg, amelyeknek megbízható megoldásra van szükségük a nagy adathalmazok kezelésére.A Microsoft SQL Server Standard 2019 teljes verziója azonban a tudósok és adatelemzők számára is érdekes. Az R-hez és Pythonhoz készült interfészekkel a Microsoft SQL Server Standard 2019 az ilyen felhasználók számára is rendkívül stabil és megbízható adatbázis-megoldást jelent.

Miért érdemes megvásárolni a Microsoft SQL Servert?

A Microsoft SQL Server évek óta a legbiztonságosabb adatbázis-kiszolgálónak számít, és a NIST sebezhetőségi adatbázisában a támadásokkal szemben legkevésbé sebezhető SQL-kiszolgálóként szerepel.Ugyanakkor a Microsoft SQL segítségével megvalósított adatbázisok rendkívül stabilak és ezért nagymértékben rendelkezésre állnak. A teljesítmény, különösen a nagyobb adathalmazok és lekérdezések feldolgozása során, teljesen meggyőző. A Microsoft SQL Server széles körű használata azt is biztosítja, hogy a munkaerőpiacon könnyen rendelkezésre álljanak szakmailag képzett munkavállalók.

Még mindig nem biztos benne, hogy meg szeretné-e vásárolni a Microsoft SQL Server 2019 Standardot? Vegye fel velünk a kapcsolatot levélben, telefonon vagy közvetlenül itt a weboldalunkon. Csapatunk szívesen ad tanácsot és tájékoztatást az általunk kínált engedélyekről, és támogatja Önt a döntéshozatali folyamatban.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
SQL Server Standard 2019
SQL Server Standard 2019
139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373