Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Visual Studio Enterprise 2019

Visual Studio Enterprise 2019
5/5

Visual Studio Enterprise 2019

89990 Ft (70858 Ft + ÁFA)

 

  • Architektúra: 32/64 bit

  • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*: 1 hónap

  • Kiszerelés: Elektronikus licenc

 

*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Mire használható a Visual Studio Enterprise 2019?

Microsoft Visual Studio a szoftveróriás Microsoft integrált fejlesztői környezete (angolul integrated development environment, azaz IDE). Az MS Visual Studio különféle számítógépes programok, valamint weboldalak, webes alkalmazások, webes szolgáltatások, továbbá mobilalkalmazások fejlesztésére szolgáló programcsomag.

A Visual Studio a Microsoft olyan szoftverfejlesztési platformjait ötvözi, mint a Windows API, a Windows Forms, a Windows Presentation Foundation, a Windows Store és a Microsoft Silverlight. Natív kódot és menedzselt kódot (Visual Studio code) egyaránt képes előállítani.

Visual Studio tartalmaz egy intelligens kódkiegészítő komponenssel (IntelliSense) ellátott kódszerkesztőt, valamint a kód újrafaktorálását lehetővé tevő kiegészítőt is. A Visual Studio beépített hibakereső forrásszintű hibakeresőként, és gépi szintű hibakeresőként is működik. Egyéb beépített eszközei közé tartoznak a kódprofilozó, a GUI-alkalmazások készítésére szolgáló tervezőfelület, a webtervező, az osztálytervező és az adatbázis-séma tervező.

 

Microsoft Visual Studio kibővített funkcionalitással

Microsoft Visual Studio olyan bővítményekkel egészíthető ki, amelyek szinte minden téren és programozói szinten alkalmasak a funkcionalitás bővítésére, beleértve a forráskódkezelő rendszerek (például a Subversion és a Git) támogatását, valamint új eszközkészletek, például további speciális szerkesztők és vizuális tervezők hozzáadását a szakterület-specifikus nyelvekhez, vagy a szoftverfejlesztési életciklus más aspektusaihoz (például a Microsoft Azure DevOps kliens, Team Explorer).

Az MS Visual Studio összesen 36 különböző programozási nyelvet támogat, így lehetővé válik, hogy a kódszerkesztő és a hibakereső a legismertebb programozási nyelveket mind támogassa. A beépített nyelvek közé tartozik a C, C++, C++/CLI, Visual Basic .NET, C#, F#, JavaScript, TypeScript, XML, XSLT, HTML és CSS. További nyelvek pedig, mint például a Python, Ruby, Node.js és M pedig különféle Visual Basic bővítményeken keresztül érhető el.

 

Microsoft Visual Studio licenszek és verziók

A Microsoft háromféle szoftverváltozatban kínálja a Visual Studio fejlesztői környezetet. A legegyszerűbb kiadás, a Community ingyenesen elérhető. A professzionálisabb felhasználásra szánt verziók a Professional és az Enterprise változatok. Ezek használata már licenszhez kötött, amelyeket igen kedvező áron és egyszerű módon lehet beszerezni online szoftveráruházunkon keresztül. Vásárlás után a Visual Studio telepítője könnyedén letölthetővé válik.

A Visual Studio legfrissebb, funkcionalitását tekintve is legfejlettebb verzióját jelenleg a Microsoft Visual Studio Professional 2022 és a Microsoft Visual Studio 2022 Enterprise változatok jelentik. Az időtállóság jegyében főként ezeknek a licenszeknek a vásárlását javasoljuk.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Visual Studio Enterprise 2019
Visual Studio Enterprise 2019
89990 Ft (70858 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373