Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Visual Studio Professional 2022

Visual Studio Professional 2022
5/5

Visual Studio Professional 2022

54990 Ft (43299 Ft + ÁFA)

 

  • Architektúra: 32/64 bit

  • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*: 1 hónap

  • Költöztethető: Igen (Retail)

  • Kiszerelés: Elektronikus licenc

 

*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Jövőbiztos és modern fejlesztések a Visual Studio 2022 Professional segítségével

A kód helyes kezelése az egyik központi követelmény a programozás területén. Ezért a Visual Studio Professional 2022 segítségével kiváló megoldást kaphat a produktív és modern munkavégzéshez, valamint az összetett projektek kezeléséhez. Az új verzió igazi könnyebbséget jelent majd a problémák aktív figyelemmel kísérése és a szükséges skálázhatóság biztosítása érdekében.

Hogyan fejlődött a Visual Studio Professional 2022

Visual Studio Professional 2022 egyik legjobb tulajdonsága, hogy egyszerűbben összpontosíthat a projektjeire. Itt mindenekelőtt a 64 bites eszközökre való alkalmasság válik döntő előnnyé, hogy saját alkalmazásait produktívabbá tegye, és aktívan minimalizálja a kapcsolódó erőfeszítéseket. A Visual Studio a minden területen elért valódi javulásnak köszönhetően új kényelmet kínál.

A Visual Studio Professional 2022 nem csak Windows, hanem MAC eszközökhöz is pontosan a megfelelő alapot kínálja a mindig rugalmas felhasználói felületnek köszönhetően. Ez megkönnyíti, hogy közvetlenül az eszközökben végezzen módosításokat, és technológiailag naprakész legyen. A számos továbbfejlesztett és frissített terméktéma integrálása lehetővé teszi a fejlesztés lépésről lépésre történő egyszerűsítését. Akkor miért ne használhatná a Visual Studio 2022 Professional-t?

 

Modern, produktív és zökkenőmentesen skálázható minden projekthez

Az előző verzióval való közvetlen összehasonlításban most sokkal könnyebb dolgozni az újonnan tervezett és modern felhasználói felületen. Ez biztosítja a hozzáférhetőséget, megteremti a szükséges kényelmet, és lehetővé teszi, hogy bármikor befejezhesse a kódokat. A bosszantó hibák keresése is sokkal könnyebbé vált az új funkciók és tartalmak segítségével. Mindenekelőtt a csapat többi tagjával való együttműködés teszi a Visual Studio 2022 Professional-t jó választássá a programozás gyors új szintre emeléséhez.

 

Fejlesztési eszközök minden általános alkalmazási területre

A központi fejlesztőeszközök folyamatos elérhetősége miatt a Microsoft eszköze jó választás. Az olyan funkciók, mint például a kód hibakeresés, lehetővé teszik, hogy egy valódi vállalati verzió előnyeit élvezze, amelyet a fejlesztés előmozdítására használhat. Az összes közös alkalmazási terület támogatása érezhetően nagyobb kényelmet is biztosít, így a következő előnyökkel jár:

.NET

Ha asztali számítógépekre, weboldalakra, mobileszközökre vagy új játékokra szánt alkalmazások készítéséről van szó, a .NET-hez való kapcsolódás lesz a legjobb választás. Ez megkönnyíti, hogy annyi tartalmat és új funkciót adjon hozzá az újonnan létrehozott alkalmazásokhoz, amennyit csak szeretne.

Python

Pythonhoz a Visual Studio 2022 Professional pontosan a megfelelő IDE-t kínálja, hogy hosszú távon biztosra menjünk. Mivel a Python alapvetően könnyen tanulható, a Visual Studio ezen a ponton gyorsan igazi könnyebbséggé válik. Az oktatási intézmények is ehhez fordulnak.

Node.js

Node.js integrált eszközei sokkal egyszerűbbé és mindenekelőtt még áttekinthetőbbé teszik a fontos alkotásokat. Különösen a szerveroldali alkalmazások skálázása válik fontos stratégiává a Visual Studio 2022 Professional segítségével a kódok teljesítményének növeléséhez.

JavaScript

A JavaScript valószínűleg a funkcionális és modern fejlesztések legismertebb alapja. A Visual Studio 2022 Professional ezen a területen is pontosan a megfelelő alapot kínál a megfelelő webes alkalmazások létrehozásához és a támogatás folyamatos, jelentős javításához.

C++

Az egyszerű konzoltól az összetett Windows asztali alkalmazásig a C++ eszközei pontosan a megfelelő alapot nyújtják. A Visual Studio 2022 Professional ezen a ponton meggyőz a szükséges egyszerűséggel, hogy képes legyen platformok között és strukturáltan dolgozni.

 

A felhő zökkenőmentes integrálása központi funkcióként

Az egyik döntő előny a felhővel való közvetlen kapcsolat. Ez még az előző verzióhoz képest is sokkal nagyobb struktúrát teremt a kódokba való betekintés megosztásához és az új projekteken való csapatmunkához. Itt bizonyára nem hiányoznak a fontos tanácsok, hogy a mindennapi működésben megalapozott értékelések különösebb erőfeszítés nélkül kialakíthatók legyenek.

 

A messzemenő integrációnak köszönhetően a Visual Studio 2022 Professional mostantól a Live Share munkamenetekkel is meggyőző. Ezek lehetővé teszik a valós idejű együttműködést, függetlenül a rendszerben lévő platformtól vagy nyelvtől. A szerkesztő egyéni beállításai lehetővé teszik, hogy pontosan megtervezze, hogy észrevehetően javítsa kódjait. Így nem kell a csapatban új projekteknek szentelnie magát, hanem mindig teljes áttekintést kaphat.

Vásárolja meg most a Visual Studio 2022 Professional-t, és élvezze az előnyöket!

Ha most szeretné megvásárolni a Visual Studio 2022 Professional-t, akkor erre bármikor lehetősége nálunk. Nemcsak az esetleges hibák elemzéséhez, hanem a programozás minden irányzatának modern kísérőjeként is biztosra mehet a Visual Studio segítségével. Mindenekelőtt az új verzió ismét egyértelműen különbözik elődeitől, és lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználja a sokszínűség előnyeit.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Visual Studio Professional 2022
Visual Studio Professional 2022
54990 Ft (43299 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373