Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows Server Standard 2016

Windows Server Standard 2016
5/5

Windows Server Standard 2016

139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)

 • Gyártói termékkód: P73-07116

 • Felhasználási idő*: 1 hónap

 • Kiszerelés: Elektronikus licenc

A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Windows Server Standard 2016

Ma már szinte minden vállalat szerver alapú adatbázisokkal dolgozik. Legyen szó akár vállalati erőforrás-tervezési rendszerről vagy pénzügyi könyvelésről. Még a levelezést is egy szerverrendszeren tárolják a közös hozzáférés érdekében. Időközönként megugrik az innováció, különösen az informatikában, ahol az operációs rendszerek következő generációja váltja fel az előző generációt.

A Windows 10 operációs rendszer közvetlenül két korábbi generációt váltott fel. Ezek a Windows 7 és a Windows 8. A Microsoft Windows Server 2016 Standard a Windows 10 rendszerrel való együttműködésre készült. Mindenekelőtt a hálózati hozzáférés teljesítménye érezhetően javul. Ez különösen a fájlhozzáférési és adatbázis-alkalmazásokban figyelhető meg.

Információk a Microsoft Windows Server 2016 Standardról

A Microsoft Windows Server 2016 Standardra kiadott minimumkövetelménnyel ez a műszaki megoldás alsó határán helyezkedik el.

 • Processzor architektúra x64
 • Legalább 1,4 GHz-es órajel frekvencia
 • Legalább 512 MB RAM
 • szabad merevlemezterület 32 gigabájt
 • Legalább 100 MB-os hálózati kapcsolat

Frissítések és terjesztésük

A Microsoft Windows Server 2016 Standard tartalmazza a Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatást a frissítések központi terjesztéséhez a kiszolgálók és az ügyfelek számára. Ez szerepkörönként kerül telepítésre. A frissítések terjesztésére és telepítésére vonatkozó utasításokat csoportházirenddel (GPO) lehet beállítani.

Bővítési lehetőségek az Exchange Serverrel

A Windows Server 2016 hasznos bővítménye az Exchange 2016 levelezőszerver, amely a belső és külső levelek kezelésére szolgál. Például az Outlook 2016 levelezőprogramon keresztül központilag elérhetővé tehetők az ünnepi naptárak vagy a vállalati utasítások. Lehetőség van okostelefonok csatlakoztatására is az Exchange Serverhez.

 

RAM és CPU korlátok

A Windows Server 2016 Standard legfeljebb 24 TB RAM-ot és 512 CPU-magot képes kezelni. A licencelési modell CORE-alapú, és a kiszolgálóhoz való hozzáféréshez CAL-k szükségesek.

 

Telepítés Microsoft Windows Server 2016 Standard

A telepítés bootolható adathordozóval történik. A szerver felszereltségétől függően a telepítés 45-90 percet vesz igénybe.

 

Microsoft Windows Server 2016 Standard kiszolgálórendszer vásárlása

A Microsoft Windows Server 2016 Standard megvásárlása különösen a meglévő Windows 2008-as szerverek cseréje esetén érdekes. A Microsoft megszüntette a Server 2008 támogatását, és az iparági szoftverek gyártói is megszüntetik a Server 2008 támogatását szoftvereikhez.

Az ügyfél letöltési linket kap az online áruházunkon keresztül. A Windows Server 2016 helyi .iso fájlként menthető el ezen a linken keresztül. A fájlnak a megfelelő adathordozóra történő átvitelére egy szoftvereszköz szolgál.

Microsoft Windows Server Standard 2016

Az alábbiakban további információkat talál a Windows Server 2016-ról. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítünk Önnek a beszerelésben vagy a hardver kiválasztásában is.

Kinek érdemes Microsoft Windows Server 2016 Standardot vásárolnia?

Minden ügyfél/szerver megoldással rendelkező vállalatot megszólítanak. A Microsoft Windows Server 2016 Standard esetében a vállalat mérete nem számít. A Server 2016 Standard együtt növekszik a vállalattal, és számos funkciót kínál a belső és külső adatforgalom számára.

Hol lehet megvásárolni a Microsoft Windows Server 2016-ot?

Online áruházunkban letöltheti a szükséges szerverszoftvert és a hozzá tartozó licenckulcsot.

Miért érdemes Microsoft Windows Server 2016 Standardot vásárolni?

 • Frissítés Windows Server 2012-ről lehetséges
 • ipari szoftverek használata esetén
 • Új szerver vásárlása cégalapítás vagy bővítés esetén
 • megbízható szerver megoldás Windows 10 ügyfelek számára

 

A Microsoft technikai fejlesztéseket és kiegészítéseket kínál a Server 2016-tal. Ezek főként a következők:

 • jobb és gyorsabb memóriakezelés
 • új Docker konténer technológia
 • Integrált nano szerver biztosítása
 • a hálózati vezérlők hatékonyabb vezérlése
 • A rendszergazdai fiókok védelme a “Privileged Access Management” segítségével. Ez időalapú jogokat biztosít a rendszergazdáknak

Számos bővítmény érhető el a Windows Server 2016-hoz. Legyen szó levelezéskezelésről vagy fájlelérésről. A Microsoft újra és újra eszközöket is biztosít, így biztosítva az állandó továbbfejlesztést. Különösen fontosak a hibaelhárítás eszközei, amelyeket az újonnan tervezett hibaelhárítás formájában vezettek be.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows Server Standard 2016
Windows Server Standard 2016
139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373