Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 11 letöltése és telepítése

Windows 11 letöltése és telepítése lépésről lépésre (ÚTMUTATÓ)

Frissítés

Amennyiben már rendelkezel  hivatalos Windows 10 operációs rendszerrel, úgy NEM KELL megvásárolnod a Windows 11-et. Először is meg kell állapítani, hogy a számítógéped megfelel-e a Windows 11 követelményeinek. A Microsoft honlapjáról le lehet tölteni egy Windows PC Health nevezetű segédprogramot, ami megvizsgálja a számítógépet és tájékoztat, hogy megfelel-e a Windows 11 követelményeinek.
Amennyiben a számítógép nem felel meg minden követelménynek, akkor is fel lehet rá telepíteni a Windows 11-et, amit a SzoftverCenter weboldalán be is tudod szerezni. 

Letöltés

Két módszer áll rendelkezésre.

 • Windows 11 Telepítő használata

Ebben az esetben a Microsoft erre a célra fejlesztett segédprogramját kell alkalmazni, amelyet itt tudsz letölteni: LINK
Ezt abban az esetben ajánljuk, ha a SzoftverCentertől vásárolt Windows 11 termékkulcsot egy másik számítógépre szeretnéd telepíteni.
(Eltérő nyelvű Windows esetében is ezt a módszert ajánljuk.)

 • Windows 11 ISO fájl letöltése

A Microsoft oldaláról letölthető a Windows 11 telepítője: LINK
Ez ugyanaz a fájl, mint az első módszer által kapunk.

Fontos: a telepítés során az adathordozón levő tartalom elveszik, ezért érdemes a segédprogram telepítése előtt az adatokat lementeni.

Telepítés

A Windows 11-es operációs rendszert csak hivatalos forrásból szerzett termékkulccsal telepíthetik legálisan. Telepítése nem nagyon tér el a Windows 10-től, de érdemes tudni, hogy ha a számítógépeden már aktiválva van egy Windows 10 operációs rendszer, akkor INGYENESEN frissítheted rá a Windows 11-et.

Amennyiben csak egy újratelepített, alapértelmezett rendszert szeretnél és már van Windows 11 a számítógépen, úgy van arra lehetőség, hogy akár a fájlok, programok megtartásával visszaállítsd a gyári állapotot.

 1. Ha a telepítő fájl már az USB-n/DVD-n van, akkor csak be kell dugni a gépbe és újraindítani a számítógépet. Betöltés közben folyamatosan nyomni (spammelni) kell az ESC/F2/DEL gombokat, amivel kitudjuk választani az USB-n lévő Windows 11 telepítőfájlt.
 2. A kiválasztás után a telepítő megkezdi a frissítés előkészületeit. Az első dolog, amit meg kell adnunk, az a SzoftverCentertől vásárolt jogtiszta termékkulcs.
 3. Következő lépésként ki kell választani az operációs rendszer fajtáját (amit vásároltál: Windows 11 Home, Windows 11 Professional, Windows 11 Enterprise).
 4. A Micosoft szoftverlicenc-szerződésének feltételei elfogadása után a Microsoft lehetőséget ad arra, hogy a számítógépen lévő fájlokat megtartsa, vagy kitörölje.
 5. Következő lépésként meg kell határozni, hogy mely meghajtóra szeretnéd telepíteni a Windows operációs rendszert.
 6. A nehezén túl már csak ki kell választani az országot, a megfelelő billentyűzetkiosztást vagy beviteli módot, a hálózatot a gyors beüzemeléshez.
 7. Létre kell hozni egy fiókot, hogy ki fogja használni a számítógépet és meg kell adni a hozzá kapcsolódó információkat (pl. tartózkodási hely, esköz nyomon követés, diagnosztika, stb.)
 8. A telepítés sikerült!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications