Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Visio 2019 Professional

Visio 2019 Professional
5/5

Visio 2019 Professional

16990 Ft (13378 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: D87-07425

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Termékleírás:

A programot először önálló projektként a Shapeware Corporation néven ismert cég mutatta be 1992-ben. 2000-ben a szoftvert a Microsoft megvásárolta, és azóta a redmonti fejlesztők fejlesztik.

A Microsoft Visio 2019 Professional kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik professzionális és olvasható diagramokat és vektorgrafikus projekteket szeretnének létrehozni. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy összetett diagramokat állítson elő és érvényesítsen a legújabb szabványoknak megfelelően, beleértve a BPMN 2.0-t és az UML 2.5-öt.

A szoftver gazdag, beépített diagramadatbázist tartalmaz, amely segít megtalálni a projektjeihez legjobban illő elemeket. Sőt, a Visio lehetővé teszi az együttműködést másokkal, megjegyzések hozzáadásával és a programon belüli megválaszolásával. A Visio egy nagyszerű eszköz a csapatok számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy a lehető legtermészetesebb módon dolgozzanak együtt egyetlen diagramon, beleértve a tollal vagy ujjal történő rajzolást (érintéses eszközökön).

A Microsoft Visio professzionális kiadása a hagyományosnál sokkal fejlettebb rajztípusok készítésére készült. Bonyolult mérnöki vázlatokat vagy építészeti alaprajzokat, folyamatdiagramokat vagy akár szoftveres leképezést és adatbázis-modellezést is készíthet olyan fejlett sablonok segítségével, amelyek nem szerepelnek a szabványos verzióban. Speciális eszközöket is tartalmaz az együttműködés és az adatok összekapcsolása az alkotásokkal.

A Microsoft Visio 2019 Professional az előző verziókban elérhető összes funkciót kínálja, és néhány teljesen új lehetőséget is hozzáad, megkönnyítve és hatékonyabbá téve a munkáját. Az új kezdősablonok lehetővé teszik, hogy azonnal elkezdje a munkát, felesleges túlgondolkodás nélkül. Ezenkívül létrehozhat drótváz diagramokat, amelyeket kifejezetten webhelyekhez terveztek. Az új webhelysablonoknak köszönhetően világosan és egyszerűen bemutathatja ötleteit és projektjeit. Az új UML-eszközökkel összetevőket, kommunikációs és telepítési diagramokat hozhat létre.

A továbbfejlesztett és frissített AutoCAD-támogatás nemcsak a .dwg és .dxf fájlok használatát teszi lehetővé, hanem az AutoCAD 2017-es vagy korábbi verzióinak megnyitását és importálását is. Ezenkívül az AutoCAD fájlokat még nagyobb pontossággal méretezheti, és a fájlok importálásához szükséges idő jelentősen lecsökkent. A Microsoft Visio használatának kényelmének maximalizálása érdekében a fejlesztők kiküszöbölték a CAD-fájlok tetején lévő alakzatokkal végzett munka során fellépő késések problémáját.

Főbb jellemzők

 • Változatos diagramobjektumok – használja a sablonok és alakzatok széles választékát, és azonnal kezdje el a munkát!
 • Felhasználóbarát felület – a hatékony eszköznek nem kell bonyolultnak lennie!
 • Lehetőség offline munkavégzésre – nincs szüksége internetkapcsolatra a diagramok elkészítéséhez.
 • Felhőtámogatás – könnyedén mentheti adatait a OneDrive segítségével – projektjei biztonságban vannak!
 • Csapatmunkára tervezve – működjön együtt másokkal, dolgozzon együtt ugyanazon a diagramon, megjegyzéseket fűzzen hozzá stb.
0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Visio 2019 Professional
Visio 2019 Professional
16990 Ft (13378 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373