Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Visio Standard 2019

Visio Standard 2019
5/5

Visio Standard 2019

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: D86-05868

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A grafikus ábrázolás és a dolgok vizuális láttatása egyre több területen jelenik meg, egyes munkahelyi környezetekben már alapvető elvárássá vált a folyamatábrák, grafikonok, diagramok, infografikák készségszintű előállítása szinte minden munkavállalói szinten.

Ahhoz, hogy professzionális és valóban sokat mondó ábrákat tudj készíteni, manapság szerencsére már nem kell grafikusnak lenned, elég, ha felvértezed magad egy jó vektorgafikus ábrakészítő szoftverrel. A Visio Standard 2019 pont ilyen!

Egyszerűsített funkcionalitásának hála a kezdő felhasználók is könnyedén el tudják kezdeni használni, fokozatosan elsajátítva a kifinomultabb grafikák szerkesztését. A Visio 2019 Standard segítségével valóban könnyedén kiaknázhatod a benned rejlő grafikus képességeket a különféle adatok vizualizálásának újszerű megoldásain keresztül.

Mit kínál a Visio Standard 2019?

A Visio Standard 2019 saját számítógépre telepíthető verziójának megvásárlásával egy helyi (tehát nem felhőalapú) diagramkészítő szoftvermegoldással leszel gazdagabb. Ha esetleg több gépen is szeretnéd használni a programot, akkor annyi licenszet kell venned, ahány gépen szükséged van rá.

A Visio Standard 2019 használata szerencsére könnyen elsajátítható, főleg, ha használtad már valamelyik Office programot, hiszen onnan ismerős felhasználói felülettel fogsz majd találkozni. A beépített rajzolási és jegyzetelési funkciók mentén pedig ujjaiddal vagy speciális tollal vihetsz be inputokat az erre alkalmas érintésérzékeny eszközökön.

A Microsoft Visio Standard 2019 a diagramok létrehozását kész sablonokkal könnyíti, tehát nem a nulláról kell nekiállnod terveid megvalósításának. Ez akkora helyzeti előnyt jelenthet számodra, hogy az ilyen módon létrehozott ábrák össze sem lesznek hasonlíthatók a korábbi próbálkozásokkal. Az ilyen módon elkészült anyagokat aztán széleskörűen felhasználhatod majd jelentéseidben, előadásaidban vagy beszámolóidban egyaránt.

Visio 2019 Standard rendszerkövetelmények

Processzor: minimum 1,6 GHz-es, kétmagos processzor

Operációs rendszer: legalább Windows 10 megléte

Memória: 4 GB RAM

Lemezterület: legalább 4 GB szabad hely

Kijelző: minimum 1280 x 768 felbontás

Videókártya: legalább DirectX 10 kompatibilis grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

További rendszerkövetelmények: Internet-hozzáférés, az érintéses funkciók használatához érintőképernyős eszközre van szükség

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Visio Standard 2019
Visio Standard 2019
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications