Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Visio Professional 2021

Microsoft Visio Professional 2021
5/5

Microsoft Visio Professional 2021

16990 Ft (13378 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: D87-07606

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Visio Professional 2021 – dinamikus grafika minden projekthez

A diagramok fontos alapot jelentenek a központi folyamatok még jobb irányításához és a további fejlesztésekhez. A Microsoft Visio 2021 Professional legújabb verziójával a fontos folyamatok és alkalmazások pontos ábrázolására számíthat projektjeihez . Ez megkönnyíti a felhasználók igényeinek kielégítését minden fázisban, és a diagramokból központi adatok levezetését. Szívesen biztosítjuk Önnek a Visio 2021-et kulcsként itt nálunk.

Különböző diagramokkal a lényegesen nagyobb egyértelműség érdekében

Ha következetes és professzionális vizualizációról van szó, a diagramok fontos eszközzé válnak. Megkönnyítik a fejlődés bemutatását, a költségvetések vizualizálását, a sablonok kidolgozását és a tapasztalatgyűjtést. Az, hogy a közvetlen összehasonlításban melyik diagramformát részesíted előnyben, lényegtelen. A Microsoft Visio 2021 modern választékot kínál .

Készíthet például folyamatábrákat és oszlopdiagramokat, de szervezeti diagramokat, rajzokat és gondolattérképeket is. A Visio 2021 Professional segítségével még a speciális építési, építészeti és szolgáltatási diagramok is gyorsan és különösebb erőfeszítés nélkül megjeleníthetők. Így még könnyebben szemmel tarthatja a fontos adatokat, és javíthatja saját projektmenedzsmentjét. A saját weboldal és a hozzá tartozó dokumentáció áttekintése is bármikor elkészíthető a Visio segítségével.

Több dinamika a számtalan praktikus interfésznek köszönhetően

Döntő előnye a számos interfész biztosítása, amelyek megkönnyítik a más Office-alkalmazásokkal való összekapcsolást. A Microsoft Visio Professionalrel a Microsoft Teams most már hivatalosan is a csomag része, és leegyszerűsíti a pontosan illeszkedő elrendezéseket. Ennek az az előnye, hogy a csapatok sokkal jobban együtt tudnak dolgozni az új projekteken. A Microsoft Teams optimálisan integrálható mind csevegés, mind videokonferencia formájában. Ez megkönnyíti a sokkal dinamikusabb munkavégzést és a projektmenedzsment erőfeszítés nélküli javítását.

A Microsoft Visio Professional 2021 a következő új funkciókat kínálja

A Microsoft Visio előző verziójához képest a 2021-es verzióban sok minden megváltozott. Ez nem csak a tervezésre és a hozzá kapcsolódó megjelenítésre vonatkozik, hanem a technikai részletekre és a beállításokra is. Különösen az üzleti ügyfelek számára, ezért számos gyakorlati előnye van a Microsoft Visio Professional 2021 körül, amely megkönnyítheti az Ön helyzetét . A következő változtatásokkal biztosra mehetsz, és biztosíthatod, hogy az alkalmazásod mindig jó legyen:

 • Új Azure formák és sablonok biztosítása
 • Új diagramokhoz előkészített grafikák kiválasztása
 • Optimalizált segítség a munkaállomások tervezése körül
 • A megfelelő színértékek és tartalom könnyebb kiválasztása
 • Műszaki javítások a jobb teljesítmény érdekében
 • Az új sötét üzemmód integrálása jó támogatásként

Ha az Ön projektjeihez fontos a testreszabott diagramok készítése, akkor a Microsoft Visio Professional 2021frissítése fontos megközelítés lesz . Többé nem kell nélkülöznie a kompakt és teljes ábrázolást, hanem számos részlet közül választhat. A megfelelő diagramokkal biztosíthatja, hogy semmi ne álljon a rendezett prezentáció útjába. Ne várjon tovább, vásárolja meg a Microsoft Visio 2021 Professional programot most.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Microsoft Visio Professional 2021
Microsoft Visio Professional 2021
16990 Ft (13378 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373