Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Visio Standard 2021

Microsoft Visio Standard 2021
5/5

Microsoft Visio Standard 2021

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: D86-05942

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Visio Standard 2021 – több kényelem az új diagramokhoz

A modern ábrák és a világos grafikák megkönnyítik a fontos szempontok és tartalmak teljes körű bemutatását. A Microsoft Visio 2021 Standard segítségével tehát a jövőben saját projektjeit is megjelenítheti, és professzionális diagramokat dolgozhat ki . A számos sablon segít abban is, hogy az új ötleteket érthető grafikákká alakítsuk át. Így a Microsoft Visio 2021 Standard pontos, valós idejű adatokat biztosít, és mindig naprakészen tartja Önt.

A legjobb választás a zökkenőmentes együttműködéshez

Az egyik döntő előny a közös együttműködés optimalizálása. Ez lehetővé teszi a rugalmas feldolgozást és az első diagramok gyors elkészítését. A Microsoft Teams-szel való kapcsolat szintén hozzájárul ahhoz, hogy a párhuzamos munka közvetlenül a csapatban legyen lehetséges. A Microsoft Visio Standardban különböző fájlok is egyesíthetők.

A Microsoft Teams integrációja így elősegíti a projektekben való együttműködést, még akkor is, ha Ön teljesen máshol tartózkodik. Míg a korábbi verziók nem fókuszáltak annyira a felhőre, a Microsoft Visio 2021 Standarddal ez teljesen megváltozott. Ez megkönnyíti a legkülönfélébb diagramok tervezését az otthoni íróasztal kényelméből. Nem számít, hogy a diagramokat melyik helyről hívja elő.

A Microsoft Visio Standard 2021 gyakorlati előnyei

Nem véletlen, hogy a Visiót elsősorban olyan üzletemberek használják, akiknek modern és mindenekelőtt kifejező tervekre van szükségük. Mindenekelőtt az olyan új funkciók, mint a praktikus Sötét üzemmód, megkönnyítik az új projekteken való munkát, bármikor. A Microsoft Visio Standard 2021 emellett számos előnnyel is meggyőz, amelyeket szeretnénk részletesebben bemutatni:

  • Rugalmas és testreszabott létrehozás

Az egyik központi előnye a diagramok és új táblázatok létrehozásának egyszerűsége. Ez megkönnyíti a rugalmas tervezés létrehozását és a kívánt diagramok típusának kiválasztását. Későbbi módosítások is bármikor lehetségesek.

  • Számtalan új diagramtípus

Természetesen nem kell előre eldöntenie, hogy pontosan milyen diagramokat szeretne létrehozni a Microsoft Visio 2021 Standard segítségével. A nagy választéknak köszönhetően mindig szabad marad a tervezésben. Ez megkönnyíti a kompakt megoldások kihasználását bármilyen iparágban.

  • Párhuzamos munka közvetlenül egy csapatban

A közös munka nem csak egyedül, hanem közvetlenül csapatban is lehetséges. Ez a Microsoft Teams segítségével történik, ami azt jelenti, hogy semmi sem áll a zökkenőmentes összekapcsolás útjában. A felhőben történő tárolásnak köszönhetően a lényeges tartalmak gyorsan előhívhatók.

  • Mindig adatvezérelt diagramok

Azáltal, hogy a diagramokat valós időben összekapcsolja az aktuális értékelésekkel, a tartalom automatikusan továbbfejleszthető. Ez például más Microsoft-alkalmazásokkal való összekapcsolással érhető el, hogy ugyanazt a tartalmat használhassa a Visio 2021 számára.

Egyszerű összekapcsolás az új Windows 11 rendszerrel

Nem véletlen, hogy a Microsoft Visio Standard 2021 verziója most nemrég jelent meg az Ön számára. A Windows 11 is hasonló időben jelent meg, és sok minden történt az új dizájnnal és a jobb teljesítménnyel. Ez megkönnyíti a számos Office-alkalmazás azonos stílusú használatát, és az operációs rendszer mindig optimálisan emulálja az operációs rendszert.

Ekkor már a Microsoft Visio 2021 Standard esetében is feltűnő, hogy a Microsoft hogyan igazította vizuálisan a számos alkalmazást és funkciót. Ez biztosítja, hogy a változások főként felszínesek legyenek, és ne jelentsenek jelentős új funkciókat. Mindazonáltal az újonnan beépített színátmenetekkel, az alkalmazás drótvázas ábráival, a munkahelyi tervezés segédleteivel és az AWS-sablonokkal megfelelő megoldások állnak rendelkezésre. Így a Visio ezúttal is tovább növekszik.

Vásárolja meg a Microsoft Visio 2022 Standardot most!

Most egy gyakorlatias programot keresel, amivel te magad is készíthetsz diagramokat és fontos betekintést nyerhetsz? Akkor a Microsoft Visio Standard 2021hosszú távú biztonságot nyújt Önnek . Az új verzióval nemcsak az optimalizált és lekerekített dizájnra számíthat. A Visio számos új diagramtípust és az együttműködést segítő bővítményt is tartalmaz. Ebben a tekintetben ne várjon tovább, hanem vásárolja meg most az új Microsoft Visio 2021 Standardot.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Microsoft Visio Standard 2021
Microsoft Visio Standard 2021
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +