Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise
5/5

Windows 11 Enterprise

24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Költöztethető:   Igen (Retail)

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Termékleírás:

Egy hatékony operációs rendszer. Növelje az alkalmazottak termelékenységét és összpontosítson egy egyszerű, hatékony felhasználói élménnyel.

Szerezzen új perspektívát a Windows 11 új felhasználói felületével. A Windows 11 Enterprise nyugodt és kreatív teret biztosít, ahol egy friss élményen keresztül folytathatja szenvedélyeit.

Windows 11 Enterprise új megfiatalított Start menüjét
Élvezze a Windows 11 Enterprise új megfiatalított Start menüjétés más új módokat a számítógép indítására, a kedvenc embereihez, híreihez, játékaihoz és tartalmaihoz való csatlakozáshoz. A Windows 11 Enterprise az a hely, ahol profi módon lehet gondolkodni, kifejezni és alkotni.

Windows 11 Enterprise rendszerrel
Emelje együttműködését a következő szintre a Windows 11 Enterprise rendszerrel.Fedezze fel az együttműködés intelligensebb módját a Microsoft Teams integrációjával. Ingyenesen hívhat vagy cseveghet – függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak.

Windows 11 Enterprise
A Start menü módosítása a Windows 11 Enterprisekiadásban új iterációt kínál. Ez a helyek és egyéb lehetőségek listáját mutatja középen, a csempék által képviselt alkalmazások pedig a jobb oldalon jelennek meg. Sőt, a menü átméretezhető, sőt teljes képernyősre is bővíthető.

A Window 11 Enterprise segítségéve
A Window 11 Enterprise segítségével a termelékenységét is maximalizálhatja , mivel hozzáfér az összes szükséges alkalmazáshoz – beleértve az Android-alkalmazásokat is. Könnyedén végezhet több feladatot olyan eszközökkel, mint a Snap elrendezések, a virtuális (távoli) asztalok és az új, intuitívabb újradokkolási élmény.

Tapasztalja meg a Windows 11 Enterprise 
Legbiztonságosabb operációs rendszerét . Védje meg az adatokat és biztonságos hozzáférést biztosít a Zero Trust-kompatibilis operációs rendszerrel. Növelje a biztonságot hardveralapú integritásvédelemmel a Windows 11 rendszerben, a szilíciumtól a felhőig.

A Windows 11 Enterprise
Tökéletes a távoli munkához. Szállítson az alkalmazottaknak egy vállalati tulajdonban lévő eszközt, amelyet a vállalati szabályzat biztosít, és könnyen biztosítanak számukra.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Windows 11 Enterprise
Windows 11 Enterprise
24990 Ft (19677 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications