Windows 11 Home

Windows 11 Home

GYAKORI KÉRDÉSEK

  1. Milyen előnyökkel jár a Windows 11 a Windows 10-hez képest?

A Windows 11 új hatékonyságnövelő szolgáltatásokat és funkciókat kínál, amelyek a megfelelnek hibrid világ által támasztott kihívásoknak. Teljesen megújult megjelenést és működést kínál, hogy kevesebb stresszel és hatékonyabban végezhesse a munkáját. Az újdonságokról további információt a Windows.com/Windows-11 webhelyen olvashat.

2.    Tudok ingyenesen frissíteni?

A Windows 10-ről Windows 11-es verzióra való frissítés ingyenes lesz. A letöltés mérete miatt azonban internetszolgáltatói díjak merülhetnek fel forgalmi díjas kapcsolatokon keresztüli letöltések esetén.

Megjegyzés: A Windows 11-es verzióra való frissítéshez az eszközöknek meg kell felelniük a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeknek. Néhány Windows 10 funkció nem érhető el a Windows 11-ben. A Windows 11 egyes funkcióinak és alkalmazásainak használatához szükséges rendszerkövetelmények meghaladják a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeit. Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése

 

3.   Mikor lesz elérhető a Windows 11 a jelenlegi Windows 10-es számítógépemhez?

A Windows 11 frissítés bevezetési terve még véglegesítés alatt áll. A tervek szerint 2021 végén kezdődik, és 2022-ben is folytatódik. Az konkrét időzítés eszközönként eltérő lehet. Az elkövetkező hónapokban még több információt fogunk megosztani ezzel kapcsolatban.

Megjegyzés: A Windows 11-es verzióra való frissítéshez az eszközöknek meg kell felelniük a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeknek. Néhány Windows 10 funkció nem érhető el a Windows 11-ben. A Windows 11 egyes funkcióinak és alkalmazásainak használatához szükséges rendszerkövetelmények meghaladják a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeit. Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése

Miután a Windows 11 tesztelése és hitelesítése megtörtént az Ön konkrét számítógépre, a Windows Update jelzi, hogy a frissítés készen áll a telepítésre.

Ha ellenőrizni szeretné a számítógépe jogosultságát, töltse le a PC Health Check alkalmazást, amint az elérhetővé válik. Töltse le a PC Health Check alkalmazását.

4. Honnan tudhatom, hogy a számítógépem jogosult-e a firssítésre?

Miután elérhetővé válik, a PC Health Check alkalmazással megállapíthatja, hogy a PC alkalmas-e a frissítésre.

Töltse le a PC Health Check alkalmazását.

5. Melyek a Windows 11 minimális hardverkövetelményei?

Windows 11 specifikációk, funkciók és a számítógépre vonatkozó követelmények keresése.

6. Mi történik a fájljaimmal a frissítés során?

Az alapértelmezett élmény szerint a fájlok és az adatok elérhetők maradnak az új telepítésben. Viszont mindig azt javasoljuk, hogy új Windows verziók telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot a fájlokról. Ha már szinkronizálja a fájlokat a OneDrive tárhelyére, akkor nem kell további lépéseket tennie a biztonsági másolatok létrehozásához.

A OneDrive használatának első lépéseiről további információt a Fájlok és mappák feltöltése és mentése a OneDrive-racímű témakörben talál.

7. Használhatók lesznek majd a jelenlegi kiegészítőim a Windows 11 rendszerrel?

A legtöbb szoftver és tartozék, amely Windows 10 verzióval működött, várhatóan működni fog a Windows 11-el is. A termékekkel kapcsolatos részletekről érdeklődjön a szoftver vagy a tartozék gyártójánál.

8. Mennyi ideig tart a Windows 11 verzióra való frissítés?

Az időértékek eltérnek, különösen az internet sebességtől függően. A Windows 11 letöltése és telepítése valószínűleg hosszabb időt vesz igénybe, mint egy tipikus Windows 10 funkciófrissítés. A letöltés közben használhatja a számítógépét, és lehetősége van arra is, hogy a telepítést olyan időpontra ütemezze, amikor nem tervezi a számítógép használatát.

9. Vissza tudok állni a Windows 10-es verzióra a Windows 10 számítógépem frissítése után, ha nem tetszik a Windows 11 verzió?

Igen, a Windows 11 verzióra való frissítést követően 10 napja van arra, hogy visszatérjen a Windows 10-re, az Ön által magával vitt fájlok és adatok megtartásával. A 10 napos időszak leteltét követően biztonsági másolatot kell készítenie az adatairól, és „tiszta telepítéssel“ kell visszatérnie a Windows 10 verzióra.

10. Hogyan tudok felkészülni a Windows 11-re?

Miután meghatározta, hogy melyik számítógépen fogja a Windows 11-es verzióját használni, ügyeljen rá, hogy Microsoft-fiókkal jelentkezzen be, és hogy fájljairól és mappáiról készítsen biztonsági másolatot a OneDrive-ra. A fájlok ezután alapértelmezés szerint át lesznek átvitele a Windows 11-es eszközre.

A Windows 11-re való felkészülésről további információt a Felkészülés a Windows 11 frissítésérecímű témakörben talál.

11. Miért jelenik meg egy “Ami figyelmet igényel” üzenet a frissítéskor?

Ha ilyen típusú üzenet jelenik meg, előfordulhat, hogy olyan számítógépet próbál frissíteni, amely nem felel meg a Windows 11 minimális rendszerkövetelményeinek. További információ: A Windows 11 telepítése olyan számítógépekre, amelyek nem felelnek meg a minimális rendszerkövetelményeknek.

 

 

12990Ft

Készleten

Leírás

  • Retail szerver (32/64 bit) letöltése a gyártó webhelyéről
  • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven
  • Örök licenc, egyszeri vásárlás, aktiválható 1db PC-n (nincs lejárati idő)
  • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető, átvihető

Hogyan történik a vásárlás?

  1. Kiválasztod a terméket/termékeket
  2. Megvásárolod
  3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
  4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
  5. Kész !

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Windows 11 Home” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.