Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows Server Essentials 2019

Windows Server Essentials 2019
5/5

Windows Server Essentials 2019

89990 Ft (70858 Ft + ÁFA)

  • Gyártói termékkód: G3S-01302

  • Felhasználási idő*: 1 hónap

  • Kiszerelés: Elektronikus licenc

*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Miért válaszd a Windows Server Essentials 2019 operációs rendszert?

A Windows Server Essentials egy rugalmas, megfizethető és könnyen használható megoldást kínál a legfeljebb 25 felhasználóval és 50 eszközzel rendelkező kisvállalkozások számára. A Windows Server Essentials verziójával sokan első kiszolgálóként ismerkednek meg, de kisvállalkozások számára akár többszerveres környezetben is jól alkalmazható elsődleges kiszolgálóként.

A Windows Server Essentials sorozatába illeszkedő Windows Server Essentials 2019 újonnan beépített képességek, illetve továbbfejlesztett funkciók széles skáláját kínálja az operációs rendszer felhasználói számára, tovább segítve ezzel kisvállalkozásokat, hogy még termelékenyebbe tegyék saját kezelésű IT infrastruktúrájukat.

A Windows Server Essentials 2019 számos különböző nyelven elérhető hiszen például a kínai, cseh, angol, francia, magyar, olasz, holland, japán, koreai, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, török nyelveket mind támogatja.

Milyen helyzetekben használható a Windows Server 2019 Essentials?

Windows Server Essentials 2019 alapvetően egy szerveroldali operációs rendszer, melyet hálózati környezetben működő szerverszámítógépek üzemeltetése során alkalmaznak előszeretettel a rendszergazdák.

Windows Server Essentials 2019 használatával kis befektetéssel emelheted az általad üzemeltetett informatikai működési környezet biztonságát, jelentősen csökkentve így a biztonsági kockázatokat. Egyúttal a lokális adatközpontok infrastruktúráját is fejlesztheted, nagyobb hatékonyságot elérve.

Windows Server Essentials 2019 képes megteremteni a lokális, kisvállalati munkakörnyezet és az online felhő nyújtotta előnyök közötti optimális kapcsolatot, egy további fontos biztonsági rétegként szolgálva. Továbbá nagyban segíti a vállalati infrastruktúra és a telepített alkalmazások modernizálását, kiaknázva a hibrid környezetek által biztosított újszerű előnyöket.

Windows Server Essentials 2019 kiváló választás a korábban megszüntetett Windows Server Foundation kiadás pótlására is: vásárolj jogtiszta Windows Server 2019 Essentials licenszet megbízható, hivatalos forrásból, számlával és teljeskörű garanciával!

A Windows Server 2019 gépigénye és a licenszvásárlás lehetőségei

Windows Server Essentials 2019 operációs rendszer rendszerkövetelményei szerint a kielégítő működéshez a szervergépnek legalább 1,4 GHz-es, 64 bites processzorral, 8 GB memóriával, 32 GB-os merevlemezzel, legalább 1024×768 felbontásra képes grafikus eszközzel és 1 GB/s kapacitású hálózati kártyával kell rendelkeznie. Egy modern szerverszámítógép maximálisan megfelelhet az elvárásoknak.

Ha megvan a fenti gépigényt kielégítő számítógép, akkor a Windows Server Essentials 2019 verziójának telepítése már egyszerű feladat. Persze csak miután megvásároltuk a letöltéshez és telepítéshez szükséges licencet!

A szerveroldali operációs rendszerek között a Windows Server Essentials 2019 vételára számít az egyik legkedvezőbb ajánlatnak, különösen igaz ez, ha a hivatalos licenszet a SzoftverPremium webáruházban vásároljuk meg.

Végül fontos még kiemelni, hogy Windows Server Essentials 2019 licenszet csak megbízható forrásból vásárolj és felejtsd el az ingyenesen letölthető verziókat, mert különben biztosan csalódni fogsz!

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Windows Server Essentials 2019
Windows Server Essentials 2019
89990 Ft (70858 Ft + ÁFA)
- +