Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019

Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019
5/5

Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019

109990 Ft (86606 Ft + ÁFA)

 • Gyártói termékkód: 6VC-03748

 • Felhasználási idő*: 1 hónap

 • Kiszerelés: Elektronikus licenc


 • CAL = Client Access Licenses
 • RDS = Remote Desktop Services

 

*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019. Ez csak kiegészítő termék.
Használatához szükséges a kiválasztott szoftvertől függően a Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022 Standard vagy Essentials kiadásra.

Termékleírás:

A Windows Remote Desktop Services (RDS) egy központi asztali és alkalmazásplatform az asztali kézbesítéshez és kezeléshez. Ez lehetővé teszi a távoli helyeken lévő alkalmazottak teljes körű összekapcsolását. A kiszolgáló eléréséhez megfelelő hozzáférési licencekre van szükség, amelyek akár egy felhasználóhoz, akár egy eszközhöz vannak hozzárendelve.

 • Szerver hozzáférés távoli asztallal felhasználónként
 • Lehetővé teszi a felhasználó számára a szerver elérését a Távoli asztalon keresztül
 • Hozzáférés különböző eszközökről a szerverhez
 • Hozzáférés régebbi Windows operációs rendszerrel rendelkező szerverekhez is
 • Ideális olyan cégek számára, amelyek külső alkalmazottainak hozzáférésre van szükségük az asztalhoz és a programokhoz

A USER CAL és a DEVICE CAL közötti különbségek

A User Client Access License (User CAL) célja, hogy az ügyfelek számára könnyen kezelhető és költséghatékony módot biztosítson a kiszolgálószoftverhez való hozzáféréshez bármely eszközről.

A felhasználói CAL-al ( User CAL ) minden olyan felhasználó számára vásárol CAL licencet, aki hozzáfér a szerverhez, hogy olyan szolgáltatásokat használhasson, mint például a fájltárolás vagy a nyomtatás, függetlenül az ehhez a hozzáféréshez használt eszközök számától. A felhasználói CAL vásárlása ésszerűbb lehet, ha a vállalat alkalmazottainak barangolásos hozzáférést kell biztosítaniuk a vállalati hálózathoz több eszköz használatával vagy ismeretlen eszközökről, vagy ha egyszerűen több eszköze van, mint ahány felhasználója van a szervezetében.

Az Eszköz-CAL-al (Device CAL ) minden olyan eszközhöz vásárol CAL-licencet, amely hozzáfér a kiszolgálóhoz, függetlenül attól, hogy hány felhasználó használja az eszközt a szerver eléréséhez. Az eszköz-CAL-oknak gazdasági és adminisztratívabb értelmük lehet, ha a vállalatának olyan dolgozói vannak, akik megosztják az eszközöket, például különböző műszakokban.

Client Access Licence (CAL)


Minden RDP Device CAL lehetővé teszi egy eszköz (bármely felhasználó által használt) Windows munkamenetek futtatását az Ön egyik kiszolgálóján. Minden egyes RDP User CAL lehetővé teszi egy felhasználó számára (bármilyen eszközt használva), hogy Windows munkameneteket futtasson az Ön egyik kiszolgálóján. A kiszolgálószoftverrel egyszerre használhatja az RDP Device CAL-kat és az RDP User CAL-kat, azaz a licenckiszolgáló mindkét módot képes kezelni.

Technikailag terminálkiszolgálónként eszköz- vagy felhasználói CAL-kat lehet beállítani. A “Terminálszolgáltatások konfigurációja – Kiszolgáló beállításai – Licencelés” menüpontban az engedélyezési mód beállítható Felhasználónként vagy Eszközönként. A Windows munkamenetek nem engedélyezettek Pro Server módban.

Nincs szükség RDP CAL-ra, ha az egyetlen konzolos munkamenethez csatlakozik vagy azt tükrözi. A konzolos munkamenet a Windows munkamenet, amelyet a kijelölt elsődleges billentyűzeten és a kijelölt elsődleges kijelzőeszközön (vagy hasonló perifériákon) keresztül végeznek.

A Microsoft Windows Server 2019/2022 Távoli asztali szolgáltatások / Microsoft Windows Server 2019/22 Terminálszerver a Windows Server 2019/22 szerves részét képezi, azaz a kiszolgálószoftver minden telepített példányához Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022 licenc szükséges a kiválasztott szoftvertől függően.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt kollegáink segítenek kiválasztanak kiválasztani az Önnek megfelelő szoftvert!

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019
Windows Server User CAL [RDS] [25] 2019
109990 Ft (86606 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373