Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows Server Standard 2022

Windows Server Standard 2022
5/5

Windows Server Standard 2022

139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)

 • Gyártói termékkód: P73-08331

 • Felhasználási idő*: 1 hónap

 • Kiszerelés: Elektronikus licenc


*A termék aktiválását a felhasználási időnél megadott intervallumon belül végezze el.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A Microsoft célja, hogy lehetővé tegye az emberek számára a kommunikációt bármikor, bárhol és bármilyen hozzáférési eszközzel, első osztályú szoftverek segítségével. A világ vezető szoftvercége évek óta olyan szoftvereket fejleszt, amelyek megkönnyítik az emberek számára a számítógépek otthoni, munkahelyi és iskolai használatát, és új dimenziókat nyitnak meg előttük. Mindez az internet iránti erős elkötelezettséggel párosul, amely egyre inkább az összes eszköz szolgáltató központjává és összekötő elemévé válik.

A Windows Server Standard 2022 licencelése a korábbi verziókhoz hasonlóan magonként történik. Ezenkívül a felhasználók és az eszközök számára hozzáférési licencekre (CAL) van szükség.

Íme a Microsoft Windows Server 2022 új és továbbfejlesztett funkciói.

Jellemzők Microsoft Windows Server 2022 Standard

 •     Fokozott többszintű biztonság
 •     Hibrid funkciók az Azure-ral
 •     Rugalmas alkalmazási platform

Fokozott többszintű biztonság

A Windows Server 2022 javítja a biztonságot olyan új funkciókkal, mint a Secured-Core Server és a Secured Connectivity.

 • ASecured-Core Server azt jelenti, hogy hardverpartnereink hardvert, firmware-t és illesztőprogramokat biztosítottak, hogy segítsenek ügyfeleinknek növelni kritikus rendszereik biztonságát. Az IT és SecOps csapatok a Secured-core Server fejlett védelmével és proaktív védelmével a hardver, a firmware és a virtualizáció minden szintjén átfogó biztonságot biztosíthatnak környezetükben.
 • Secured Connectivity a Windows Server 2022-ben a biztonság egy újabb rétegét nyújtja az átvitel során. Az új verzió gyorsabb és biztonságosabb Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) titkosított kapcsolatot és az iparági szabványnak megfelelő AES-256 titkosítást kínál, valamint támogatja a Server Message Block (SMB) protokollt.

Hibrid képességek az Azure segítségével

Az ügyfelek a hibrid és több felhőből álló megközelítést választják vállalkozásuk digitális átalakításához. Mostantól az Azure Archoz csatlakozva helyben is kihasználhatják a Windows Server 2022 felhőszolgáltatásait.

Emellett az ügyfelek kihasználhatják a Windows Server 2022 fájlkiszolgálói fejlesztéseket, például az SMB tömörítést. Az SMB tömörítés javítja az alkalmazásfájlok átvitelét az adatok tömörítésével a hálózaton történő átvitel során. Végül a rendszergazdák körében népszerű Windows Management Center továbbfejlesztett kiszolgálókezelési funkciókat kínál, például új eseménynézet és átjáróproxy-támogatás az Azure-hoz kapcsolódó forgatókönyvekhez.

Rugalmas alkalmazásplatform és konténerek

A Microsoft javítja a nagy, kritikus fontosságú alkalmazások, például az SQL Server támogatását és együttműködését. A Windows Server 2022 akár 48 TB memóriával és 2048 logikai maggal rendelkező alkalmazásokat támogat akár 64 fizikai foglalatban.

 • A Windows Containers támogatása is folyamatosan bővül:
 • A kép mérete jelentősen csökkent, hogy felgyorsítsa a bootolási folyamatot.
 • A Nano Server kiterjesztett támogatási életciklusa: A Windows Server 2022 Nano Server támogatása 2026-ig tart, a főáramú támogatáshoz igazodva.
 • Javult a teljesítmény és a skálázás számos funkció esetében.
 • Javított támogatás a csoportosan kezelt szolgáltatásfiókok (gMSA) és az IPv6 számára.
 • Több alhálózat és szigorúbb alhálózati maszkok támogatása.
 • Új HostProcess konténerek a klaszterszkriptek jobb kezeléséhez.
 • Továbbfejlesztett és javított Windows Management Center.
 • Az új Azure Migrate App Containerization lehetővé teszi a webes alkalmazások közvetlen konténerizálását és Azure Kubernetes Service (AKS) szolgáltatásba történő migrálását.

Win Server 2022 Standard 16/24 mag

A Microsoft a Windows Server 2022-t két fő kiadásban kínálja: Win Server 2022 Standard és Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core . Ezek a Windows Server 2019 utódai, és számos új és továbbfejlesztett funkciót kínálnak a felhasználóknak. Ezáltal fontos eszközzé válik a vállalaton belül, amellyel az informatikai környezet fenntarthatóan javítható.

Fontos, hogy az új szerver szorosan együttműködik a Microsoft Azure-ral. A korlátlan számú felhasználó miatt ez a verzió a legmegfelelőbb a közepes és nagyvállalatok számára.

A rendszer alkalmazási köre

A korábbi verziókhoz képest az új Windows Server Standard praktikus kiegészítő funkciókat kínál. Lehetővé teszik a Microsoft felhőszolgáltatásokkal való szoros együttműködést, és alapvetően megkönnyítik a szervermenedzsmentet. Különösen fontos az Azure Arc, amely lehetővé teszi, hogy az Azure felhőszolgáltatások közvetlenül a vállalati szerverhez kapcsolódjanak.

Ennek a szerverváltozatnak a biztonsági szempontok állnak a középpontjában. Ez az új hangsúly a legkülönbözőbb funkciókban érhető tetten, és lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy fokozzák a kibertámadásokkal szembeni védelmüket. Bár a Windows Server számos helyen alapvetően javult, és sokkal könnyebb kezelhetőséget kínál, a felhasználók biztonsága minden szempontból a fő szempont.

Új alkalmazási lehetőségek

A támogatott hardverek korlátai minden egyes Windows Server-verzióban nőnek. Erre az egyre erősebb hardverek miatt van szükség, és ezt a Windows Server 2022-ben is figyelembe vették. Ez a RAM korlátozásában is megmutatkozik: míg az előző verzió 24 TB-ot támogatott, most már 48 TB is lehetséges.

Egyértelmű előny a rendszergazdák számára: a virtuális gépek mostantól több RAM-ot és több virtuális CPU-t használhatnak egyszerre. Így lényegesen nagyobb teljesítményű rendszerek biztosíthatók és működtethetők. Ez a vállalat belső Exchange OEM-jének is fontos alapját képezi.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows Server Standard 2022
Windows Server Standard 2022
139990 Ft (110228 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications