Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Office Standard 2021

Microsoft Office Standard 2021
5/5

Microsoft Office Standard 2021

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

 

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Office Standard 2021 – a legújabb verzió

Az Office 2021 teljes körűen felszerelt változatát keresi, amely lehetővé teszi az összes új funkció és előny kihasználását? A Microsoft Office Standard 2021 pontosan az, amire szüksége van . Ez megkönnyíti a saját munkatermelékenységének növelését és az értékteremtést.

Számos fejlesztés a mindennapi teljesítmény érdekében

Különösen a magánfelhasználók és a kezdők számára a Microsoft Office Standard 2021 fontos előnyt jelent állandó egyszerűsége miatt. A korábbi verziókhoz képest a használat szempontjából csak kevés változás történt. Ezáltal a Microsoft Office még mindig üdvözlendő és egyértelmű megoldás az irodai munka javítására és a megfelelő rendszerekre való támaszkodásra.

A Microsoft Office Standard 2021 egyik egyértelmű újítása azonban a Microsoft Teams integrációja. Ennek az az előnye, hogy a más részlegekkel való együttműködés sokkal könnyebbé és hatékonyabbá vált. Az Office így otthon és útközben egyaránt biztosítja a szükséges egyszerűséget a piaci fejlődés előmozdításához. Így a Microsoft Office Standard 2021 körüli mindennapi munkához a megfelelő eszközökre és programokra támaszkodhat.

Ezekre az egyedi verziókra támaszkodhat

Még ha az Office 2019-hez képest nincsenek is közvetlen új programok, érdemes egy pillantást vetni a számos alkalmazásra. A Windows 11-re történő optimalizálásnak köszönhetően különösen a működés és a funkcionalitás ismét jelentősen hatékonyabbá vált. Így a Microsoft Office 2021 Standard esetében a következő egyedi verziókra támaszkodhat, és biztonságban maradhat:

 • Szó

Ha erőteljes és pontos szövegekről van szó, a Word egy igazi mindenes. A program lehetővé teszi, hogy saját dokumentumokat hozzon létre, új műveket készítsen, és azokat digitálisan benyújtsa. Az utasítások, tervek és szövegek esetében a Word így nélkülözhetetlenné válik.

 • Excel

A táblázatok létrehozásához és kiszámításához az Excel izgalmas választássá válik. A táblázatokhoz, valamint a klasszikus listákhoz és a pontos számításokhoz az Excel jó eszközzé válik. Nem véletlen, hogy az Excel már számos iparágban jelen van, és meghatározza a mindennapi életet.

 • PowerPoint

A PowerPoint segítségével különösebb erőfeszítés nélkül megvalósíthatók a vizuálisan vonzó és jól érthető prezentációk. A tanulók és a hallgatók számára egyaránt fontos eszközzé válik a PowerPoint, amellyel számos témát sokkal könnyebben lehet bemutatni.

 • OneNote

A OneNote segítségével világos és ugyanakkor spontán jegyzeteket lehet készíteni. Ez megkönnyíti a prezentációk, leckék és szemináriumok tartalmának spontán rögzítését a saját eszközén. A OneNote tehát jelentősen leegyszerűsíti a jegyzetek létrehozását.

 • Kiadó

A Publisher szintén része a Microsoft Office 2021 Standardnak, és lehetőséget nyújt saját layoutok létrehozására. Ez különösen fontos a reklámtervezés és a marketing területén, hogy szabad utat engedhessünk a saját kreativitásunknak, és támogatást kaphassunk az új tervekben.

 • Outlook

Az Outlook segítségével egy praktikus programra támaszkodhat az e-mailek kezeléséhez. A program közvetlenül összekapcsolható az e-mail címével, így a dokumentumokkal való munka közben is naprakész maradhat. Tehát egy nagyon vonzó összcsomagra számíthat.

Ideális a fontos feladatok professzionálisabb elvégzéséhez

Különösen az otthoni, iskolai vagy útközbeni önálló munkavégzéshez a Microsoft Office Standard 2021 a legjobb választás. Így nagyobb erőfeszítés nélkül, kényelmesebben dolgozhat, így még hatékonyabban és egyszerűbben használhatja a számos alkalmazást. A más osztályokkal, kollégákkal vagy osztálytársakkal való kommunikáció is könnyebb, mint valaha, az integrált videokonferenciának köszönhetően. Így semmi sem áll az Office 2021-gyel való zökkenőmentes adatcsere útjában.

A Microsoft Office Standard 2021 esetében tehát rugalmas és átgondolt fejlesztésre számíthat, amely biztosítja a zökkenőmentes használatot. Mindenekelőtt a dizájnban bekövetkezett változások az Office-t még praktikusabb eszközzé teszik a mindennapi munkában. Ezért megvásárolhatja a Microsoft Office 2021 Standard kulcsát közvetlenül tőlünk, és biztosíthatja magának a rengeteg új alkalmazást.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2021 Standardot most!

Szeretné saját maga frissíteni a Microsoft Office verzióját? Akkor a Microsoft Office 2021 Standard a megfelelő megoldás. Különösen az egyszerű és olcsó kezdéshez a Standard verzió kiváló alapot jelent. Magánhasználatra ez általában elegendő, ezért az egyszeri vásárlás mindenképpen megéri. Ne várjon tehát tovább, biztosítsa most az új Microsoft Office Standard 2021 közvetlen kulcsát.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Microsoft Office Standard 2021
Microsoft Office Standard 2021
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +