Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Office 2021 Home and Student

Microsoft Office 2021 Home and Student
5/5

Microsoft Office 2021 Home and Student

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: 79G-05410

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Office 2021 Home and Student – ideális útközben és otthon is

Ahhoz, hogy a Word, Excel és PowerPoint számos funkcióját kényelmesen és bárhol használhassuk, létezik a Microsoft Office 2021 Home and Student. Az új verzió számos átfogó fejlesztést tartalmaz, hogy biztosítsa a szükséges elérhetőséget az eszközén. Mind a klasszikus PC, mind az Apple Mac esetében a klasszikus alkalmazások állnak a rendelkezésére. Győződjön meg most a Microsoft Office 2021 Home and Studentről.

Ideális mindennapi használatra táblázatok, dokumentumok és prezentációk készítéséhez

Sok diák és tanuló függ a Microsoft Office-tól a központi projektekhez. Rendszeresen kell például dokumentumokat vagy prezentációkat készíteni, amelyekhez a Microsoft Office 2021 Home and Studentben található programok a legjobb választás. Egyszeri vásárlással biztosíthatja az egész életen át tartó hozzáférést a funkciókhoz közvetlenül az eszközén.

Új formatervezési minták a nagyobb innováció és vizuális változatosság érdekében

Microsoft Office 2021 Home and Student új funkciói nemcsak tartalmilag, hanem vizuálisan is gyorsan észrevehetőek. Például a menüpontok felosztása ismét sokkal intuitívabbá és egyértelműen felismerhetőbbé vált. A más felhasználókkal való együttműködés is jelentősen fejlődött az Office 2021 segítségével . Ettől a verziótól kezdve a Microsoft Teams szorosan kapcsolódik az Office programokhoz, és lehetővé teszi a célzott kommunikációt. Ez rendkívül fontos az új projektek fontos dokumentumainak közös elkészítéséhez.

Válassza a Microsoft Office 2021 Home and Student programot!

Szeretne otthon és az iskolában is hozzáférni az Office legújabb verziójához? A Microsoft Office 2021 Home and Student a szövegek, táblázatok és prezentációk készítéséhez nyújt megfelelő támogatást. Számos más praktikus frissítéssel mindig automatikusan megkapja a legújabb funkciókat, és maximális hozzáadott értékre számíthat.

Az Office Home and Student olyan diákok és családok számára készült, akiknek klasszikus Office-alkalmazásokra, például Wordre, Excelre és PowerPointra van szükségük. Egyszeri vásárlás 1 PC-re vagy Mac-re történő telepítéshez otthoni vagy iskolai használatra.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Microsoft Office 2021 Home and Student
Microsoft Office 2021 Home and Student
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications