Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office 2021 Home & Student 2021 [MAC]

Office 2021 Home and Student 2021
5/5

Office 2021 Home & Student 2021 [MAC]

39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: 79G-05339

  • Kompatibilitás:  MAC

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Office 2021 Home and Student – ideális útközben és otthon is

Ahhoz, hogy a Word, Excel és PowerPoint számos funkcióját kényelmesen és bárhol használhassuk, létezik a Microsoft Office 2021 Home and Student. Az új verzió számos átfogó fejlesztést tartalmaz, hogy biztosítsa a szükséges elérhetőséget az eszközén. Mind a klasszikus PC, mind az Apple Mac esetében a klasszikus alkalmazások állnak a rendelkezésére. Győződjön meg most a Microsoft Office 2021 Home and Studentről.

Ideális mindennapi használatra táblázatok, dokumentumok és prezentációk készítéséhez

Sok diák és tanuló függ a Microsoft Office-tól a központi projektekhez. Rendszeresen kell például dokumentumokat vagy prezentációkat készíteni, amelyekhez a Microsoft Office 2021 Home and Studentben található programok a legjobb választás. Egyszeri vásárlással biztosíthatja az egész életen át tartó hozzáférést a funkciókhoz közvetlenül az eszközén.

Új formatervezési minták a nagyobb innováció és vizuális változatosság érdekében

Microsoft Office 2021 Home and Student új funkciói nemcsak tartalmilag, hanem vizuálisan is gyorsan észrevehetőek. Például a menüpontok felosztása ismét sokkal intuitívabbá és egyértelműen felismerhetőbbé vált. A más felhasználókkal való együttműködés is jelentősen fejlődött az Office 2021 segítségével . Ettől a verziótól kezdve a Microsoft Teams szorosan kapcsolódik az Office programokhoz, és lehetővé teszi a célzott kommunikációt. Ez rendkívül fontos az új projektek fontos dokumentumainak közös elkészítéséhez.

Válassza a Microsoft Office 2021 Home and Student programot!

Szeretne otthon és az iskolában is hozzáférni az Office legújabb verziójához? A Microsoft Office 2021 Home and Student a szövegek, táblázatok és prezentációk készítéséhez nyújt megfelelő támogatást. Számos más praktikus frissítéssel mindig automatikusan megkapja a legújabb funkciókat, és maximális hozzáadott értékre számíthat.

Az Office Home and Student olyan diákok és családok számára készült, akiknek klasszikus Office-alkalmazásokra, például Wordre, Excelre és PowerPointra van szükségük. Egyszeri vásárlás 1 PC-re vagy Mac-re történő telepítéshez otthoni vagy iskolai használatra.

Mac kompatibilis.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Office 2021 Home & Student 2021 [MAC]
Office 2021 Home & Student 2021 [MAC]
39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373