Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Microsoft Office 2016 Home & 2016 Student [MAC]

Microsoft Office 2016 Home & 2016 Student [MAC]
5/5

Microsoft Office 2016 Home & 2016 Student [MAC]

39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: GZA-00695

 • Kompatibilitás:  MAC

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Microsoft Office 2016 Home and Student ideális otthoni munkavégzéshez a számítógépen vagy egyéni projektekhez a laptopon. A klasszikus Office-alkalmazásokkal tartalmas prezentációkat készíthet, funkcionális táblázatokat dolgozhat ki és sikeres szövegeket írhat. A Microsoft Office 2016 Home and Student emellett OneNote-ot is kínál, amely egy intuitív eszköz a jegyzetek gyors és egyszerű elkészítéséhez, és azok integrálásához a saját tervezésbe. Az új verzió a következő programokat kínálja:

 • Word 2016: Szövegek létrehozása, tervezése és szerkesztése
 • Excel 2016: Táblázatok vezetése és grafikus megjelenítése
 • PowerPoint 2016prezentációk készítése és bemutatása
 • OneNote 2016: Jegyzetek készítése és szerkesztése

 

Tökéletes tanulók és diákok számára

Az önálló és korszerű tanuláshoz jó technikai felszerelésre van szükség. A Microsoft Office 2016 Home and Student tehát sok felhasználó számára nyújt tökéletes szoftveralapot az önálló és céltudatos munkavégzéshez. Az állandó licenccel a teljes verzió tökéletes alapot nyújt a tanulóknak és a hallgatóknak ahhoz, hogy hosszú távon és további kifizetések nélkül élvezhessék az ajánlatok előnyeit. A további frissítésekkel és az újonnan integrált funkciókkal együtt mindig szem előtt tarthatja a legújabb szabványokat a saját munkájához, és sikeresen megvalósíthat számos projektet.

Még érintőképernyős felületeken is biztosított a zökkenőmentes, mindig intuitív navigáció az egyes feladatok egyedi kezelése érdekében. A OneDrive-on keresztül történő tárolás révén a dokumentumok, prezentációk és sok más komponens bármely helyről előhívható, hogy különböző eszközökön dolgozhasson. Ez biztosítja a tanulók számára a megoldásorientált munkához szükséges rugalmasságot.

A legfontosabb előnyök áttekintése

 • Az összes szabványos eszköz teljes körű használata
 • Könnyebb parancs- és funkciókeresés
 • A korábbi verziók optimalizált kezelése
 • Egyszerű adatmegjelenítés új diagramtípusok segítségével
 • Teljesítmény- és stabilitásjavítás számos eszközön
 • A korábbi funkciók folyamatos bővíthetősége

 

A Microsoft Office 2016 Home and Student új elemei

A Microsoft Office 2016 Home and Student használata körül számos új funkció jelent meg. Például ebben a verzióban van először lehetőség arra, hogy közvetlenül a “Mondd meg” keresőasszisztensen keresztül keressen funkciókat, és megkapja a kívánt javaslatokat. Szintén több minőséget kínál az “Insights” funkció, amelyen keresztül kapcsolatot lehet létrehozni az Office alkalmazás és az eszközspecifikus adatok között. Például a meglévő fényképek vagy videók felhasználhatók a saját munka minőségének javítására.

Azok, akik a Microsoft Office 2016 Home and Student programot szeretnék megvásárolni, a kollaboratív termékkészítés területén is jelentős javulásban részesülnek. A célzott link a OneDrive felhőn keresztül további erőfeszítés nélkül létrehozható. Ez lehetővé teszi, hogy csapatban dolgozzon a dokumentumokon és prezentációkon, hogy optimalizálja saját munkamódszereit. A Microsoft Office 2016 Home and Student teljes verziója ezért számos új funkciót kínál, amelyek még modernebbé és egyszerűbbé teszik az Office-összetevőkkel való munkát.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2016 Home and Student programot most

A nagyobb hatékonyság érdekében a Microsoft Office 2016 Home and Student pontosan a megfelelő választás. Így minden terület sikeres megvalósításán dolgozhat, hogy nyomon követhesse mind a tartalmat, mind a saját tartalmának kialakítását. A Microsoft Office 2016 Home and Student verzióval minden részletet szem előtt tarthat, és pontosan a megfelelő funkciókat választhatja ki. Így minden felhasználó hozzáférhet a szolgáltatások széles skálájához, amelyek minden munkához biztosítják a szükséges támogatást, és a tanulók vagy hallgatók számára is lehetővé teszik, hogy kézben tartsák az irányítást.

Mi az igazán fontos!

Kinek szól a Microsoft Office 2016 Home and Student?

Alapvetően a csomag a tanulóknak és a hallgatóknak szól az egyszeri vásárlási lehetőség miatt. A Microsoft Office 2016 Home and Student azonban otthoni munkavégzéshez is jó választás, és megkönnyíti a saját projekteken való munkát.

Mely operációs rendszerek támogatottak?

Mac kompatibilis.

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Microsoft Office 2016 Home & 2016 Student [MAC]
Microsoft Office 2016 Home & 2016 Student [MAC]
39990 Ft (31488 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications