Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Home and Business 2016 [MAC]

Office Home and Business 2016
5/5

Office Home and Business 2016 [MAC]

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: W6F-00627

 • Kompatibilitás:  MAC

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Otthoni és üzleti célokra szabva

Az Office Home and Business kiadásában a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook programok szerepelnek, ez programösszeállítás elsősorban azoknak az otthoni felhasználóknak, illetve üzletembereknek készült, akik ragaszkodnak a tradicionálisan telepíthető Office megoldásokhoz, továbbá az elektronikus levelezésüket is a hagyományos módon, asztali levelezőkliensből használnák.

Ha túl bonyolultnak tartod a folyamatosan új verzióval jelentkező Office kiadásokat, vagy éppen a felhős Microsoft 365 megoldásaival nem vagy elégedett, akkor kitűnő választást jelenthet számodra ez az Office verzió, amely tényleg csak a legszükségesebb, alapvető komponenseket tartalmazza. Nem fogsz elveszni a sok lehetőség között, legalább az Office terén biztosítva lesz az egyszerű áttekinthetőség a gépeden.

Ennek fényében az Office 2016 Home & Business kiadás ideális lehet akár iskolai tanulmányaidhoz, akár a családi költségvetés megtervezéséhez, ahogyan természetesen egy céges kimutatást is el tudsz vele készíteni.

Office Home & Business 2016 rendszerkövetelmények

Az Office Home & Business 2016 által elvárt követelményeket szinte az összes mai számítógép képes kielégíteni, az alábbi specifikációs lista alapján:

 • Processzor: 1 GHz-es vagy annál gyorsabb processzor
 • Operációs rendszer: legalább Windows 7, vagy ennél újabb kiadású Windows, minimum .NET 3.5
 • Memória: 2 GB RAM
 • Tárhely a telepítéshez: 3 GB rendelkezésre álló lemezterület
 • Kijelző: 1280 x 800 px felbontás
 • Grafika: DirectX 10 kompatibilis grafikus kártya a grafikus hardveres gyorsításhoz

Miért érdemes hivatalosan megvásárolnod a Office Home and Business 2016 licenszét?

A Microsoft Office 2016 Home & Business ingyenesen letölthető verziójáért nem érdemes kutatnod az interneten. A nem hivatalos csatornákon történő beszerzésnek ugyanis könnyen nem várt következményei lehetnek: az így letöltött fájlok könnyedén ártalmas kártevők melegágyai lehetnek, használatukkal nem kívánt veszélynek teszed ki számítógéped.

Emellett talán az sem lényegtelen, hogy az Office 2016 Professional Plus az Office Home and Business 2016 verzióhoz képest több funkciót tartalmaz, a kedvezőbb árazás mellett is. Ezért még akkor is jobb választásnak tűnik, ha nem feltétlenül használod ki az összes általa kínált lehetőséget. Anyagilag így jobban jársz, mint a kisebb tudású Office 2016 Home & Business változat licencének megvételével.

Vásárolj eredeti Office licenszet hivatalos forrásból tőlünk, akár üzleti, akár magáncélra, 100% garanciavállalás mellett!
MAC kompatibilis!

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Office Home and Business 2016 [MAC]
Office Home and Business 2016 [MAC]
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373