Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Office Home and Business 2016

Office Home and Business 2016
5/5

Office Home and Business 2016

29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: T5D-02867

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Engedélyezett utánrendelésre

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A Microsoft Office Home and Business 2016 kényelmesen elérhető online a magánfelhasználók és a kisvállalkozások számára az oldalunkon. A sietők számára az Office Suite azonnal elérhető, kizárólag letölthető változatban. Egyszerűen töltse le, telepítse és kezdje el. Kérésre a Microsoft Office 2016 Home and Business programot adathordozón küldjük, amelyet közvetlenül a megrendeléskor választhat ki és helyezhet a kosárba.

A Word tökéletes szövegszerkesztés, az Excel átfogó táblázatkezelés és a PowerPoint professzionális prezentációi mind az Office alapcsomag részét képezik. A Microsoft Office 2016 Home and Business a népszerű Microsoft Outlookkal fogadja és kezeli az e-maileket. A teljes verzió tartalmazza a OneNote-ot is, amellyel gyerekjáték mindenféle jegyzetfüzetet tervezni. A OneNote összekapcsolja a személyes jegyzeteket bármilyen fájlokkal, linkekkel és fényképekkel. A OneDrive-on keresztül a Microsoft Office Home and Business 2016 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felhőben dolgozzanak együtt a dokumentumokon, és úgy összekapcsolja őket, mint egyetlen régebbi verzió sem. Az Office Suite 15 GB online tárhelyet tartalmaz. A felhőben végzett munka függetlenné teszi Önt, és lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag a világ bármely pontján hozzáférjen a fájlokhoz és szerkessze azokat. Így válik az Új Munka divatszóból valósággá.

Microsoft Office 2016 Home and Business – üzleti felhasználók számára

A kisvállalkozások, szabadúszók, kézművesek és iparosok mindent megtalálnak a Microsoft Office 2016 Home and Businessben, amire a mindennapi üzleti életben szükségük van. Az Office 2016 Home and Student csomagokkal ellentétben a Microsoft Office 2016 Home and Business teljes verziója lehetővé teszi az üzleti felhasználást. Tökéletesen megtervezett ügyféllevelek, összetett számítások és minősített termékbemutatók készülnek pillanatok alatt. A felhasználók a felhőn keresztül megoszthatják egymással a dokumentumokat, és egyidejűleg, csapatban dolgozhatnak rajtuk. Így sikerül az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel való együttműködés valós időben.

A Microsoft Office Home and Business 2016 programban található táblázatkezelő különösen érdekes a vállalkozók számára. Az adatok vizualizálása egyszerű a számos szabványos diagramtípus segítségével. Az üzleti fejlemények előrejelzésére szolgáló integrált funkciók izgalmas betekintést nyújtanak és támogatják a vállalkozói döntéseket. A Microsoft PowerPoint nagy tervezési lehetőségekkel és a színek és objektumok széles választékával az optimális tervezéshez. Így állíthat össze meggyőző vállalati prezentációkat és termékbemutatókat. Az ügyfelekkel folytatott e-mail kommunikáció és a fontos kapcsolattartási adatok kezelésére a Microsoft Office Home and Business 2016 részét képező Outlook az ideális platform. A felhasználóbarát és áttekinthető naptár nemcsak a találkozókat, hanem a feladatokat és az emlékeztetőket is kezeli. A postaládát grafikusan beállíthatja saját preferenciái szerint, és a szabályok segítségével egyedileg rendszerezheti.

 

Microsoft Office 2016 Home and Business – magánfelhasználók számára

A Microsoft Office 2016 Home and Business nélkülözhetetlen a háztartások, családok és klubok számára. A magánlevelezés gyorsan és egyszerűen kezelhető a Microsoft Word segítségével. A Microsoft Excel nyomon követi a pénzügyeket, a nyugdíjakat és a biztosításokat. Az Outlook segít a családi naptár és a privát e-mail kommunikáció szervezésében. A Microsoft Office 2016 Home és Business teljes verziójához tartozó OneNote összeköti a jegyzeteket és rajzokat fájlokkal, fényképekkel és hivatkozásokkal. Ez praktikus az iskolában, a továbbképzésben és a hobbikban. A kézzel írt jegyzetek a múlté. A Microsoft Office 2016 Home and Business bármelyik alkalmazásából a tartalom egyszerűen elküldhető közvetlenül a OneNote-ba, és beágyazható a megfelelő helyre bármelyik jegyzetfüzetben. Ezáltal modern és sokoldalú jegyzetfüzetek jönnek létre a munkához, a tanuláshoz és a szabadidős tevékenységekhez. Minden információ, függetlenül attól, hogy milyen formátumú, egyetlen dokumentumban egyesül, amelyet megoszthat a családdal és a barátokkal.

A Microsoft Office 2016 Home and Business teljes verziója a kisvállalkozások és a magánfelhasználók kompakt szabványszoftvere. Az Office Suite tartalmazza az összes fontos alkalmazást üzleti és magánhasználatra. Az egyszerű szövegszerkesztéstől kezdve a professzionális táblázatkezelésen és prezentációkészítésen át a találkozók és e-mailek kezeléséig a Microsoft Office 2016 Home and Business a funkciók teljes skáláját kínálja, és kifejezetten engedélyezett kereskedelmi használatra.

Vásárolja meg most a  Microsoft Office 2016 Home és Business programot a, , ha a szokásos Outlook programot használja az e-mailek és a találkozók fogadására és kezelésére. Ez nem szerepel a Home and Student változatban. Ha bármilyen kérdése van, ügyfélszolgálatunk szívesen segít.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Office Home and Business 2016
Office Home and Business 2016
29990 Ft (23614 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373