Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 11 Professional + Office Professional Plus 2021

Windows 11 Professional + Office Professional Plus 2021
5/5

Windows 11 Professional + Office Professional Plus 2021

28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: FQC-10537 + 269-17186

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Költöztethető:   Igen (Retail), csak a Windows

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Miért válaszd a Windows 11 Professionalt?

Ha nehezen tudod eldönteni, hogy a piacon lévő számtalan opció közül melyik Windowst érdemes választanod, akkor feltétlenül olvass tovább!

A termék életciklus hossza alapján napjainkban egyértelműen a Microsoft frissen kiadott operációs rendszere jelenti a legjobb választást, hiszen várhatóan ezt fogod tudni a legtovább használni a számítógépre érkező frissítések és a még hosszú ideig támogatott hardvereszközök miatt.

Azonban ezen belül is döntened kell, hiszen Windows 11-nek is több különböző verziója érhető el, például elég ha a Windows 11 Home, Windows 11 Professional, Windows 11 Enterprise változatokat említjük.

Ezek közül a Professional nyújtja azt a funkcionalitási szintet, amely leginkább megfelelhet számodra, ha komolyabb otthoni felhasználónak tartod magad, ahogyan ez a verzió már egy normál, kisebb léptékű céges környezetben is minden további nélkül képes helytállni.

Vásárolj jogtiszta Windows 11 Professional licencet hivatalos forrásból, akár otthoni, akár irodai felhasználásra, teljes garanciavállalás mellett. A legfrissebb Windows 11 licenceinket cégek és magánszemélyek számára egyaránt értékesítjük!

 

Miben nyújt többet a Windows 11 Professional?

Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizzük, hogy rendszerünk képes-e a futtatásra: a Windows 11 Professional telepítése során az operációs rendszernek a számítógép minden hardverelemét fel kell ismernie és a Windows 11 Professional a többéves fejlesztésének köszönhetően minden kompatibilis hardvereszközön megfelelően kell működnie.

A Windows 11 Pro az alapverziónak számító Windows 11 Home változathoz képest olyan extra funkciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a rendszergazdák számára a csoportos házirendek beállítását, az operációs rendszer és az alkalmazások frissítésének módját és időpontját, valamint egyéb olyan funkciókat, amelyek jól jönnek, ha több felhasználó adatait és biztonságát próbáljuk meg egyidejűleg kezelni.

Az otthoni felhasználók számára az egyik legnagyobb különbség a Windows 11 Home és Pro között valószínűleg az, hogy a Pro verzió támogatja a Bitlocker Device Encryptiont, amely lehetővé teszi a merevlemezek vagy az SSD-k, valamint a hordozható meghajtók teljes lemezes titkosítását.

Ha otthoni felhasználó vagy, akkor számodra a legfontosabb, hogy ezen verzió megvásárlásával biztosan megszabadulsz az egyes Home installációkra jellemző, lebutított „S Mode” jelentette korlátoktól, amely teljesítmény és biztonsági okokból megakadályozza, hogy a felhasználók a Microsoft Store-on kívül más forrásból származó alkalmazásokat telepítsenek, illetve kötelezi a felhasználókat a Microsoft Edge webböngésző használatára.

A Windows 11 Professional megvásárlásával garantáltan egy teljes értékű operációs rendszer birtokosa leszel, amelynek ár/érték arányban nincsen párja a piacon.

Office Professional Plus 2021

Az Office 2021 Professional Plus új funkciót tartalmaz, amelyek ámulatba ejtik Önt, miközben együttműködve teszik könnyebbé és gyorsabbá a feladatait.

Word 2021
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Újonnan szerkesztheti a PDF dokumentumokat, élvezheti a speciális helyesírás-ellenőrzést, vagy beillesztheti az online videókat a dokumentumaiba.

Excel 2021
Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az új “Mondd nekem” keresőmező azt javasolja, hogy milyen funkciót használjon az írása alapján.

PowerPoint 2021
Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a “séta az emlékek útján” a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

Outlook 2021
A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is.

OneNote 2021
A Microsoft OneNote egy jegyzetkészítő program szabad formátumú információgyűjtéshez és többfelhasználós együttműködéshez . Összegyűjti: a felhasználók feljegyzéseit, rajzait, képernyőkivágásait és hangkommentárjait. A jegyzetek megoszthatók más OneNote-felhasználókkal az interneten vagy hálózaton keresztül.

Publisher 2021
A Publisher appal látványos, profi megjelenésű kiadványokat készíthet anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene fordítania egy bonyolult asztali kiadványszerkesztő alkalmazásra.

Access 2021
Az Access funkciókban gazdag platformot kínál az adatbázis-alkalmazások fejlesztéséhez. Az adatbázis-alkalmazások olyan számítógépes programok, amelyek lehetővé teszik az adatok tárolását és kezelését, emellett az üzleti feladatok logikáját (alkalmazáslogikát) követő felhasználói felületet is biztosítanak.

Teams 2021
A Microsoft Teams egy szabadalmaztatott üzleti kommunikációs platform , amelyet a Microsoft fejlesztett ki a Microsoft 365 termékcsalád részeként . A Teams elsősorban a hasonló Slack szolgáltatással versenyez , amely munkaterületi csevegést és videokonferenciát, fájltárolást és alkalmazásintegrációt kínál.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Windows 11 Professional + Office Professional Plus 2021
Windows 11 Professional + Office Professional Plus 2021
28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373