Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Professional + Office Professional Plus 2019

Windows 10 Professional + Office Professional Plus 2019
5/5

Windows 10 Professional + Office Professional Plus 2019

28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)

 • Cikkszám: FQC-08925 + 79P-05729

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail), csak a Windows

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Windows 10 Pro a hatékony munkavégzéshez

A Windows 10 Pro ismerős környezetet és új, egyszerűsített funkciókat kínál. Ez megkönnyíti a függőben lévő feladatok motivált és célorientált feldolgozását. A kifinomult Windows 10 Pro rendszer alapvetően ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a Windows 10 Home, de további extrákat kínál.
Magánfelhasználók és vállalatok egyaránt vásárolhatnak online Windows 10 Pro-t, hogy alkalmazkodjanak a megfelelő feladatokhoz. Ebben többek között a biztonságos adattitkosítás, a távoli asztallal való kapcsolat és a tartományi kapcsolat segít. A virtuális gépek szintén a Windows 10 Pro teljes verzió részét képezik.

A Windows 10 Pro előnyeinek kiaknázása

Ha online vásárol Windows 10 Pro-t, a jól bevált, könnyen használható Start menü előnyeit élvezheti: Átméretezheti a kívánt méretre, és a lista vagy a csempe nézetet a saját preferenciáinak megfelelően alakíthatja.

Az InstantGo1 felelős a gyors indításért és az alvó üzemmódból való azonnali felébredésért. Egy jó ok arra, hogy online vásároljon Windows 10 Pro-t!
A Cortana digitális asszisztens ideális támogatást nyújt.

A Cortana tanul az Ön beviteléből, és megkönnyíti a különböző feladatok és egyéb tevékenységek elvégzését a Windows 10 Pro teljes verzióval. A beviteleket hanggal, tollal vagy érintéses bevitellel teheti meg 3. Tegye fel kérdéseit, vagy hagyja, hogy Cortana kezelje a találkozóit.

Hatékony és ambiciózus: A Windows 10 Pro számos felhasználási célra kínál funkcionális alkalmazásokat. Fotók, térképek, naptár és levelek, a hasznos funkciókat tartalmazó teljes verzió minden Windows-eszközön előre telepítve van. Ez azt jelenti, hogy egyszerre négy alkalmazás is futhat. A virtuális asztalok segítségével mindig áttekintheti a helyzetet.
A Microsoft Edge lehetővé teszi, hogy közvetlenül a weboldalakon szöveges megjegyzéseket írjon, és megossza azokat barátaival.

Ezek a Microsoft Windows 10 Professional extra funkciói:

Windows 10 Pro teljes verzió hasznos és innovatív extra funkciókat tartalmaz. Pontosan ez a fő oka annak, hogy a Windows 10 Pro olyan népszerű.
A tartományi port lehetővé teszi a tartományalapú hálózathoz vagy Azure Active Directoryhoz való csatlakozást.

Windows 10 Pro fejlett titkosítása növeli a védelmet a speciális biztonsági beállítások segítségével: Itt titkosíthatja az érzékeny adatokat a BitLockerrel.
Alkalmazások az áruházban: A Windows 10 Pro alkalmazással létrehozhatja saját alkalmazásrészlegét, így közvetlenül elérheti a vállalat saját alkalmazásait az áruházban.

A Hyper-V segítségével virtuális gépeket hozhat létre. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több operációs rendszert is használhasson a számítógépén.
A downgrade-jogok licencével a Windows 10 Pro fájlokat szükség esetén Windows 8.1 Pro vagy Windows 7 Professional rendszerben is használhatóvá teheti.
Windows 10 Pro online vásárlásakor a The Current Branch for Business is a csomag részét képezi. Itt Ön dönti el, hogy mikor alkalmazza a rendelkezésre álló frissítéseket.

Office 2019 Professional Plus – professzionális felhasználók számára tervezve

Az Office 2019 Professional Plus változata a legteljesebb funkcionalitást biztosító Office 2019 csomag. Ha ki akarod maxolni az Office által nyújtott lehetőségeket, akkor mindenképpen ezt a változatot érdemes választanod!

Jelenleg az Office 2019 számít az egyik legnépszerűbb Office verziónak, melyet emberek százmilliói használnak világszerte a különféle irodai munkák során.

Jó döntésnek tűnik tehát, ha eredeti, jogtiszta Office 2019 Professional Plus licenszet vásárolsz a kibővített Professional Plus programcsomaghoz, hivatalos forrásból, teljeskörű garanciával!

Miben nyújt többet az Office 2019 Professional Plus a többi Office változathoz képest?

Az Office 2019 Professional Plus programok és szolgáltatások legszélesebb elérhető palettáját tartalmazza, hiszen része:

 • a Microsoft Word szövegszerkesztő,
 • a Microsoft Excel táblázatkezelő,
 • a Microsoft PowerPoint prezentációkészítő,
 • a Microsoft Access adatbáziskezelő,
 • a Microsoft Outlook levelezőkliens,
 • a Microsoft OneDrive,
 • a Microsoft OneNote,
 • a Microsoft SharePoint,
 • a Microsoft Teams,
 • a Microsoft Publisher kiadványszerkesztő,
 • és a Skype for Business kommunikációs platform.

A felsorolásból is látszik, hogy a Microsoft Office  egyes komponensei megkerülhetetlenek az irodai szoftverek piacán. Világszerte, álláshirdetések millióiban szerepel alapvető elvárásként az „Office rendszerek magas szintű ismerete”.

Persze mindig az éppen aktuális verzió ismerete a leghasznosabb, így például mostanában leginkább az Office 2019 különböző céges változatai futnak leginkább a munkahelyi számítógépeken.

Milyen előnyei vannak a hivatalos Office 2019 Professional Plus licensz vásárlásának?

Ha szükségünk van a Microsoft Office 2019 Professional Plus letöltésére, akkor a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldást mindenképpen a szoftverlicensz vásárlás jelenti.

Microsoft Office 2019 Professional Plus nem hivatalos csatornákról való letöltésének és illegális aktiválásának komoly következményei lehetnek, hiszen az ilyen módon telepített programok nagyon sűrűn nem kívánatos meglepetéseket rejthetnek.

A másik sűrűn előforduló probléma, hogy az így telepített Office 2019 Professional Plus magyar teljes verziója nem működik megfelelően. Ekkor sokan különféle Office 2019 aktiválási módszerekkel, úgymint a Microsoft Office 2019 activation cmd vagy a KMSpico Office 2019 megoldásokkal kezdenek kísérletezni.

Mások az internet legveszélyesebb helyein látnak neki ingyenes Office 2019 termékkulcsokat keresni, amelyek viszont szinte soha nem működnek. Ha mindent mérlegre teszünk, valószínűleg nem ér ennyit a sztori, és sokkal jobban járunk egy eredeti Office termékkulcs megvásárlásával.

Hogyan szerezhetek Office 2019 Professional Plus termékkulcsot?

Microsoft Office 2019 telepítőfájl letöltésére a licensz webáruházban való megvásárlása után lesz majd lehetőséged. Ne feledd, az Office 2019 Professional Plus ára tudásához képest kifejezetten kedvező!

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Professional + Office Professional Plus 2019
Windows 10 Professional + Office Professional Plus 2019
28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)
- +
SzoftverCenter We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications