Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 11 Home + Office Professional Plus 2021

Windows 11 Home + Office Professional Plus 2021
5/5

Windows 11 Home + Office Professional Plus 2021

28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)

  • Cikkszám: KW9-00641 + 269-17186

  • Architektúra:   32/64 bit

  • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

  • Felhasználási idő*:   1 hónap

  • Költöztethető:   Igen (Retail), csak a Windows

  • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

Új felület

A Windows 11 Home kíméli a szemet, és könnyebb a használata. Fogtuk a Windows 10 legjobb elemeit, és továbbfejlesztettük őket, hogy nyugodt helyet hozzunk létre a munkához és a játékhoz.

Ébresztés megközelítéskor. Zárolás távozáskor.

A Windows 11 Home képes automatikusan felébreszteni a számítógépet, amikor megközelíti, és zárolni, amikor távozik.

Intelligens alkalmazásvezérlő

Az Intelligens alkalmazásvezérlőt csak a Windows 11 Home tartalmazza. Biztonságot nyújt azáltal, hogy csak jó hírnévvel rendelkező alkalmazások telepítését engedélyezi. Csak a Windows 11 Home legújabb verzióján áll rendelkezésre.

Zökkenőmentes újradokkolás

Ha a számítógépet külső képernyőhöz csatlakoztatja, a Windows 11 képes megjegyezni, hogy hol voltak ezek az ablakok, amikor elmegy, visszatér, és újból csatlakozik. Ez a funkció új, és csak a Windows 11-ben érhető el.

Élő feliratok

A Windows 11 Home élő felirataival a bejövő hang (például egy Microsoft Teams-hívás hangja) feliratokká alakítható át.

Amazon Appstore

A Windows 11 az Amazon Appstore-ban elérhető alkalmazások nagyobb választékát tudja futtatni úgy is, hogy néhányat közülük eredetileg mobileszközre terveztek.

Windows Studio Effects

Háttér elmosása, szemkontaktus, hangfókusz és automatikus keretezés. Jobb videóhívások a láthatáron.

 

Minipanelek

A minipanelek a Windows 11 Home újdonságai. Ez a legjobb eszköz arra, hogy naprakész maradjon minden olyan dologgal kapcsolatban, amire szüksége van: menetrendek, időjárás, részvények, sport és még a hírességekkel kapcsolatos érdekességek is.

Office 2021:

Az Office Professional Plus 2021 új funkciót tartalmaz, amelyek ámulatba ejtik Önt, miközben együttműködve teszik könnyebbé és gyorsabbá a feladatait.

Word 2021
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Újonnan szerkesztheti a PDF dokumentumokat, élvezheti a speciális helyesírás-ellenőrzést, vagy beillesztheti az online videókat a dokumentumaiba.

Excel 2021
Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az új “Mondd nekem” keresőmező azt javasolja, hogy milyen funkciót használjon az írása alapján.

PowerPoint 2021
Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a “séta az emlékek útján” a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

Outlook 2021
A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is.

OneNote 2021
A Microsoft OneNote egy jegyzetkészítő program szabad formátumú információgyűjtéshez és többfelhasználós együttműködéshez . Összegyűjti: a felhasználók feljegyzéseit, rajzait, képernyőkivágásait és hangkommentárjait. A jegyzetek megoszthatók más OneNote-felhasználókkal az interneten vagy hálózaton keresztül.

Publisher 2021
A Publisher appal látványos, profi megjelenésű kiadványokat készíthet anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene fordítania egy bonyolult asztali kiadványszerkesztő alkalmazásra.

Access 2021
Az Access funkciókban gazdag platformot kínál az adatbázis-alkalmazások fejlesztéséhez. Az adatbázis-alkalmazások olyan számítógépes programok, amelyek lehetővé teszik az adatok tárolását és kezelését, emellett az üzleti feladatok logikáját (alkalmazáslogikát) követő felhasználói felületet is biztosítanak.

Teams 2021
A Microsoft Teams egy szabadalmaztatott üzleti kommunikációs platform , amelyet a Microsoft fejlesztett ki a Microsoft 365 termékcsalád részeként . A Teams elsősorban a hasonló Slack szolgáltatással versenyez , amely munkaterületi csevegést és videokonferenciát, fájltárolást és alkalmazásintegrációt kínál.

0
KOSÁR
  • No products in the cart.
Windows 11 Home + Office Professional Plus 2021
Windows 11 Home + Office Professional Plus 2021
28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373