Email

kapcsolat@szoftvercenter.com

Telefonszám

(+36) 30 901 3 901

Facebook

Szoftvercenter

Instagram

SzoftverCenter

Windows 10 Enterprise + Office Professional Plus 2019

Windows 10 Enterprise
5/5

Windows 10 Enterprise + Office Professional Plus 2019

28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)

 

 • Cikkszám: KV3-00262 + 79P-05729

 • Architektúra:   32/64 bit

 • Nyelvek:   Magyar és minden támogatott nyelven, multilanguage

 • Felhasználási idő*:   1 hónap

 • Költöztethető:   Igen (Retail), csak a Windows

 • Kiszerelés:   Elektronikus licenc

 

*A digitális termékkódokra 1 hónap felhasználási időt adunk. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát és támogatást biztosítunk minden felmerülő problémára. Kérjük vásárlóinkat, hogy ez idő alatt aktiválják a terméket.

Készleten

100% Garancia

Elektronikus kézbesítés

Használati útmutató

Bankkártyás fizetés

További információk

A Windows 10 Enterprise célja a nagy és közepes méretű szervezetek kielégítése azáltal, hogy informatikai szakértelmet biztosít.

Fejlett védelem a modern biztonsági fenyegetésekkel szemben

Rugalmas telepítés, frissítés és támogatási lehetőségek

Átfogó eszköz és alkalmazás kezelés, ellenőrzés

A Windows 10 1703-as verziója (más néven a Windows 10 Creators frissítés) új biztonsági lehetőségeket kínál az IT-adminisztráció jobb védelme érdekében a hálózatot és eszközöket fenyegető veszélyekkel szemben.

A Windows 10 Enterprise a Windows 10 Pro minden funkcióját kiegészíti az IT-alapú szervezetek támogatásával, és funkcionalitásban megegyezik a Windows 8.1 Enterprise programmal. A Windows 10 Enterprise az alábbi funkciókat és tartalmakat foglalja magában: Continuum telefonokra, Cortana, Windows Ink, Start menü és élő csempék, Táblagép mód, Vezérlés beszéd, toll, érintés és mozdulatok útján, Microsoft Edge, Csoportházirend, Mobileszköz-felügyelet, DirectAccess, AppLocker, Vállalati állapothordozás az Azure Active Directory segítségével, Vállalati Windows Áruház, Dedikált hozzáférés, Felügyelt felhasználói felület, Dinamikus telepítés, Microsoft Application Virtualization (App-V), Microsoft User Environment Virtualization (UE-V), Windows Update, Vállalati Windows Update, Megosztott PC-konfiguráció, Próbalehetőség, Windows Hello, Windows Hello társeszközök, Windows Information Protection, Eszköztitkosítás, BitLocker, Credential Guard, Device Guard, Biztonságos rendszerindítás, Windows eszközállapot-igazolási szolgáltatás, Tartományhoz való csatlakozás, Azure Active Directory tartományhoz való csatlakozás és egyszeri bejelentkezés a felhőbeli alkalmazásokba, Vállalati üzemmódú Internet Explorer (EMIE), Távoli asztal, Ügyféloldali Hyper-V, Windows To Go, BranchCache. Kizárólag Windows 10 Enterprise 2019-es verzió aktiválható a kulccsal.

A Windows 10 Enterprise jócskán leegyszerűsíti a személyazonosság, az eszközök és az alkalmazások kezelését, így a felhasználó a valóban fontos dolgokra összpontosíthat. Az informatikai infrastruktúra intuitív irányításával sokkal produktívabb munkavégzés válik lehetővé.

Persze mindez már  Microsoft Windows 10 Enterprise telepítőjének letöltésére is igaz, ahogyan maga a Windows 10 telepítése is gyerekjáték. Kiválasztjuk és megvesszük az operációs rendszer licenszét, majd egy visszaigazoló e-mailben hamarosan megkapjuk a telepítési útmutatót és a Windows 10 Enterprise termékkulcsot.

Ezek segítségével pedig már egyszerűen letölthető a Windows 10 telepítője közvetlenül a Microsoft szerveréről. Semmi kétes Windows activator, semmi Windows 10 KMSpico. Jobb az ilyesmit elkerülni, válasszuk inkább a jogkövető megoldást a profi felhasználóknak fejlesztett Windows 10 Enterprise megvásárlásával.

Office 2019 Professional Plus – professzionális felhasználók számára tervezve

Az Office 2019 Professional Plus változata a legteljesebb funkcionalitást biztosító Office 2019 csomag. Ha ki akarod maxolni az Office által nyújtott lehetőségeket, akkor mindenképpen ezt a változatot érdemes választanod!

Jelenleg az Office 2019 számít az egyik legnépszerűbb Office verziónak, melyet emberek százmilliói használnak világszerte a különféle irodai munkák során.

Jó döntésnek tűnik tehát, ha eredeti, jogtiszta Office 2019 Professional Plus licenszet vásárolsz a kibővített Professional Plus programcsomaghoz, hivatalos forrásból, teljeskörű garanciával!

Miben nyújt többet az Office 2019 Professional Plus a többi Office változathoz képest?

Az Office 2019 Professional Plus programok és szolgáltatások legszélesebb elérhető palettáját tartalmazza, hiszen része:

 • a Microsoft Word szövegszerkesztő,
 • a Microsoft Excel táblázatkezelő,
 • a Microsoft PowerPoint prezentációkészítő,
 • a Microsoft Access adatbáziskezelő,
 • a Microsoft Outlook levelezőkliens,
 • a Microsoft OneDrive,
 • a Microsoft OneNote,
 • a Microsoft SharePoint,
 • a Microsoft Teams,
 • a Microsoft Publisher kiadványszerkesztő,
 • és a Skype for Business kommunikációs platform.

A felsorolásból is látszik, hogy a Microsoft Office  egyes komponensei megkerülhetetlenek az irodai szoftverek piacán. Világszerte, álláshirdetések millióiban szerepel alapvető elvárásként az „Office rendszerek magas szintű ismerete”.

Persze mindig az éppen aktuális verzió ismerete a leghasznosabb, így például mostanában leginkább az Office 2019 különböző céges változatai futnak leginkább a munkahelyi számítógépeken.

Milyen előnyei vannak a hivatalos Office 2019 Professional Plus licensz vásárlásának?

Ha szükségünk van a Microsoft Office 2019 Professional Plus letöltésére, akkor a lehető legegyszerűbb és legbiztonságosabb megoldást mindenképpen a szoftverlicensz vásárlás jelenti.

Microsoft Office 2019 Professional Plus nem hivatalos csatornákról való letöltésének és illegális aktiválásának komoly következményei lehetnek, hiszen az ilyen módon telepített programok nagyon sűrűn nem kívánatos meglepetéseket rejthetnek.

A másik sűrűn előforduló probléma, hogy az így telepített Office 2019 Professional Plus magyar teljes verziója nem működik megfelelően. Ekkor sokan különféle Office 2019 aktiválási módszerekkel, úgymint a Microsoft Office 2019 activation cmd vagy a KMSpico Office 2019 megoldásokkal kezdenek kísérletezni.

Mások az internet legveszélyesebb helyein látnak neki ingyenes Office 2019 termékkulcsokat keresni, amelyek viszont szinte soha nem működnek. Ha mindent mérlegre teszünk, valószínűleg nem ér ennyit a sztori, és sokkal jobban járunk egy eredeti Office termékkulcs megvásárlásával.

Hogyan szerezhetek Office 2019 Professional Plus termékkulcsot?

Microsoft Office 2019 telepítőfájl letöltésére a licensz webáruházban való megvásárlása után lesz majd lehetőséged. Ne feledd, az Office 2019 Professional Plus ára tudásához képest kifejezetten kedvező!

0
KOSÁR
 • No products in the cart.
Windows 10 Enterprise + Office Professional Plus 2019
Windows 10 Enterprise + Office Professional Plus 2019
28990 Ft (22827 Ft + ÁFA)
- +

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/seoreoco/szoftvercenter.com/wp-includes/functions.php on line 5373