Microsoft Windows 10 Professional FQC-08925

Microsoft Windows 10 Professional FQC-08925

GYAKORI KÉRDÉSEK

 1. Vállalati szempontból milyen korlátozásokat tapasztalnék én vagy a munkatársaim Windows 10 Home rendszerű használata esetén?

A Microsoft 365, a Teams és a Microsoft Dynamics 365 felhőalkalmazásokhoz való hozzáféréshez a felhasználó regisztrálhatja eszközét és munkahelyi fiókot adhat hozzá a Munkahelyi fiók hozzáadása lehetőségen keresztül a cég hálózatán. Ha azonban Windows 10 Home rendszerű eszközről szeretne virtuális magánhálózathoz (VPN) vagy tartományhoz csatlakozni, előfordulhat, hogy csak korlátozott hozzáférése lesz. Ha vállalata Azure Active Directory-csatlakozást használ, a Windows 10 Home rendszerű eszközök korlátozott felügyelettel és biztonsági funkciókkal fognak rendelkezni. Ha a felhasználóinak szélesebb körű hozzáférésre van szükségük a tartományához, javasoljuk, hogy váltson Windows 10 Home rendszerű eszközről Windows 10 Próra. Ha további információra van szüksége a különböző Windows-verziókkal kapcsolatban, tekintse meg az összehasonlító listánkat.

2.    Honnan tudom, hogy az alkalmazottam otthoni eszközét frissítenem kell-e Windows 10 Próra?

A vállalatok úgy látják, hogy a távmunkára való átállással kiterjedtebb biztonságra és felügyeletre van szükségük. A Windows 10 Pro további speciális funkciókkal rendelkezik; ilyen például az Azure Active Directory, a tartományhoz csatlakozás, a Windows Információvédelem1, a BitLocker2, a Távoli asztal3, és számos más, üzleti használatra tervezett eszköz. Ha cége Windows 10 Home rendszerről Windows 10 Próra szeretne váltani, a Microsoft Store-on keresztül távolról is frissítheti a licenceket Windows 10 Home-ról Windows 10 Próra.

3.   Nem tudom időben megvásárolni a Windows 10 Pro rendszerű eszközt ahhoz, hogy az alkalmazottam dolgozni tudjon rajta. A Windows 10 Home rendszerű eszköz is megfelelő lehet?

Bár javasoljuk, hogy Windows 10 Pro rendszerű eszközt vásároljon, olykor előfordul, hogy hamarabb van szüksége egy eszközre. Ilyenkor az alábbi lehetőségei vannak. Például:Vásárolhat Windows 10 Home rendszerű PC-t. Ha a Windows 10 Home PC-t a munkahelyi fiók hozzáadásával csatlakoztatja az Azure AD-vel, a munkatársak hozzáférhetnek az olyan hatékonyságnövelő eszközökhöz, mint a Microsoft 365, a OneDrive és a Teams. További információk arról, hogyan csatlakoztathatja új Windows 10 rendszerű eszközét az Azure AD-vel az első indításkor.

Kérje meg a munkatárság, hogy regisztrálja az eszközt, és adjon hozzá egy munkahelyi fiókot a cége hálózatán, hogy hozzáférhessen a Microsoft 365, a Teams és a Microsoft Dynamics 365 felhőalkalmazásokhoz. Ha szélesebb körű hozzáférést szeretne biztosítani a vállalati tartományhoz, frissítsen Windows 10 Home rendszerű PC-ről Windows 10 Pro licencre.

16000Ft

Készleten

Leírás

 • Gyártói termékkód: FQC-08925
 • Retail operációs rendszer (32/64 bit) letöltése a gyártó webhelyéről
 • Nyelvek: magyar és minden támogatott nyelven
 • Örök licenc, egyszeri vásárlás, aktiválható 1db PC-n (nincs lejárati idő)
 • A licenc Microsoft fiókhoz kapcsolható, újra telepíthető, átvihető

 

Hogyan történik a vásárlás?

 1. Kiválasztod a terméket/termékeket
 2. Megvásárolod
 3. A digitális termékkulcsot/kulcsokat, a számlát és a letöltési útmutatót megkapod e-mailben (vásárlást követően 24 órán belül, általában 1 órán belül)
 4. Aktiválod a kulcsot 1 perc alatt
 5. Kész !

 

RENDSZER KÖVETELMÉNY

 • Processzorkövetelmények

1 GHz-es vagy gyorsabb, kompatibilis processzor

 • Memóriakövetelmények

32 bites rendszer esetén 1 GB RAM, 64 bites rendszer esetén 2 GB RAM

 • Merevlemez-követelmények

Max. 20 GB szabad merevlemez-terüleT

 • Videokártya-követelmények

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX 9 grafikus processzor WDDM-illesztőprogrammal

 • Csatlakozási követelmények

Internet-hozzáférés (díjköteles lehet)

 • Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes szolgáltatásokhoz Microsoft-fiók szükséges A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

 • További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms oldalon is megtalálhatóak.
Aktiválás szükséges • Egyetlen licenc • 32 és 64 bites

További információk

Csomag ajánlataink

1x Windows 10 Professional, 5x Windows 10 Professional, 10x Windows 10 Professional, 15x Windows 10 Professional, 20x Windows 10 Professional

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microsoft Windows 10 Professional FQC-08925” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.